Widok

plamy od farby do wlosow :(

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny wiecie czy czyms mozna je wywabic albo sprawic zeby choc troszke wyblakly????? moj madry maz pomagal mi zafarbowac wlosy i 3 krople farby spadly na jego nowa koszulke :/ da sie cos z tym zrobic?????

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja zmyłam farbę do włosów mleczkiem oczyszczającym i płynem micelarnym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Popiol

Prosty sposób ale skuteczne na 100% wkładamy do pralki stare zabrudzone ubranie farbą czarną do włosów , moja plama na błękitnym fartuszku z bawełny leżała około pięciu lat aż w końcu potrzebowałam fartuszka do pracy i mało brakło a kupiłabym już nowy na allegro , ale........ spróbowałam go odnowić przed zakupem ....a więc ......wlalam do pralki ACE lemon multi cleaning formuła , jeszcze do bębna wysyłałam proszek do prania vizir do kolorów i puściłam na gotowanie

Sprawdzona, stara metoda przed laty znana wszystkim fryzjerkom. Pomaga 100%!!!
sama mam ten problem i nie moge sobie poradzic
Ja przed chwilą wykorzystalam kolezanki sposób na lakier i goraca wodę. Najpierw popsikalam lakierem do wlosow odczekalam 10 minut i plukalam ciepla woda ;)
popiołem z papierosa,na zamoczony wacik popiól i schodzi,tylko nie trzyj zabardzo
A wiecie może czym usunąć , którą córka malowała bombki z kurtki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
WLASNIE DZISIAJ FRYZJERKA ZABRUDZILA MI FARBA NOWY SWETEREK Z WELNY WOKOL SZYJI CO ROBIC
HARPIC Power Plus Żel do WC White & Shine z Wybielaczem - nałóż na wacik i przytrzymaj chwilę, schodzi bez uszkodzenia lakieru - ja tak zmyłam stare plamy z szafki białej lakierowanej pod umywalką.
zmywacz odbarwia tkaniny :)
ze skóry ciemną farbę fryzjerzy zmywają płynem do trwałej super schodzić kupić najtańszy w drogeri ale mocny
Kiedys mialam praktyki w salonie fryzjerskim i jedyne co czyscilo farbe ze skóry ubrań to płyn do trwałej ! sprawdzony dobry sposob
wiem , kup sobie ACE wsadz do pralki , nasyp proszku i 100 ml tego płynu i po sprawie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadzam się w 100% Domestos pomógł na bardzo trudną do czyszczenia z farby gumę paska zegarka swatch. Myślałam że już po zegarku ale przeczytałam o domestosie po zastosowaniu już prawie wszystkiego. Zrobiłam piankę i położyłam na zaplamienia, przyszłam 20 minut później i po plamach :) Dziękuję za pomoc!
cifem :) mi zeszło,ale mam białe szafki ;)

to do ~aleksandra :)
ja zawsze też spryskuję lakierem do włosów i to działa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam mydełko dr beckmann, ja miałam plamę od farby ciemny brąz na kremowym sweterku, całkiem nie zeszło ale bardzo zbladło, ogólnie to mydełko jest super na wszelkie plamy, przy dzieciach w szczególności przydatne;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Domestos. I schodzi bez śladu. Tylko najpierw trzeba spróbować na skrawku. Generalnie 20 sekund na tkaninie i spłukać wodą.
dziewczyny wstyd się przyznać ale domestos naprawdę działa. Miałam o tyle ułatwione zadanie, że usuwałam plamę z białego kołnierzyka.
do góry