Widok

plamy od farby do wlosow :(

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny wiecie czy czyms mozna je wywabic albo sprawic zeby choc troszke wyblakly????? moj madry maz pomagal mi zafarbowac wlosy i 3 krople farby spadly na jego nowa koszulke :/ da sie cos z tym zrobic?????

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja zmyłam farbę do włosów mleczkiem oczyszczającym i płynem micelarnym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Popiol

Prosty sposób ale skuteczne na 100% wkładamy do pralki stare zabrudzone ubranie farbą czarną do włosów , moja plama na błękitnym fartuszku z bawełny leżała około pięciu lat aż w końcu potrzebowałam fartuszka do pracy i mało brakło a kupiłabym już nowy na allegro , ale........ spróbowałam go odnowić przed zakupem ....a więc ......wlalam do pralki ACE lemon multi cleaning formuła , jeszcze do bębna wysyłałam proszek do prania vizir do kolorów i puściłam na gotowanie

Sprawdzona, stara metoda przed laty znana wszystkim fryzjerkom. Pomaga 100%!!!
sama mam ten problem i nie moge sobie poradzic
Ja przed chwilą wykorzystalam kolezanki sposób na lakier i goraca wodę. Najpierw popsikalam lakierem do wlosow odczekalam 10 minut i plukalam ciepla woda ;)
popiołem z papierosa,na zamoczony wacik popiól i schodzi,tylko nie trzyj zabardzo
A wiecie może czym usunąć , którą córka malowała bombki z kurtki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
WLASNIE DZISIAJ FRYZJERKA ZABRUDZILA MI FARBA NOWY SWETEREK Z WELNY WOKOL SZYJI CO ROBIC
HARPIC Power Plus Żel do WC White & Shine z Wybielaczem - nałóż na wacik i przytrzymaj chwilę, schodzi bez uszkodzenia lakieru - ja tak zmyłam stare plamy z szafki białej lakierowanej pod umywalką.
zmywacz odbarwia tkaniny :)
ze skóry ciemną farbę fryzjerzy zmywają płynem do trwałej super schodzić kupić najtańszy w drogeri ale mocny
Kiedys mialam praktyki w salonie fryzjerskim i jedyne co czyscilo farbe ze skóry ubrań to płyn do trwałej ! sprawdzony dobry sposob
wiem , kup sobie ACE wsadz do pralki , nasyp proszku i 100 ml tego płynu i po sprawie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadzam się w 100% Domestos pomógł na bardzo trudną do czyszczenia z farby gumę paska zegarka swatch. Myślałam że już po zegarku ale przeczytałam o domestosie po zastosowaniu już prawie wszystkiego. Zrobiłam piankę i położyłam na zaplamienia, przyszłam 20 minut później i po plamach :) Dziękuję za pomoc!
cifem :) mi zeszło,ale mam białe szafki ;)

to do ~aleksandra :)
ja zawsze też spryskuję lakierem do włosów i to działa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam mydełko dr beckmann, ja miałam plamę od farby ciemny brąz na kremowym sweterku, całkiem nie zeszło ale bardzo zbladło, ogólnie to mydełko jest super na wszelkie plamy, przy dzieciach w szczególności przydatne;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Domestos. I schodzi bez śladu. Tylko najpierw trzeba spróbować na skrawku. Generalnie 20 sekund na tkaninie i spłukać wodą.
dziewczyny wstyd się przyznać ale domestos naprawdę działa. Miałam o tyle ułatwione zadanie, że usuwałam plamę z białego kołnierzyka.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry