Widok
świeża farbę jak spadnie przy farbowaniu na skórę usuniecie coca colą lub pepsi sprawdzone i działa :)))) nawet jak lekko przyschnie to cola i pepsi usuną
z ubrań zeszła mi po wypraniu w vanishu
ale farbuję pelerynce i starej koszulce przeznaczonej do farbowania
a przed farbowaniem dobrze posmarować skórę oliwą, oliwką czymś tłustym
mam taki specjalny olejek
z ubrań zeszła mi po wypraniu w vanishu
ale farbuję pelerynce i starej koszulce przeznaczonej do farbowania
a przed farbowaniem dobrze posmarować skórę oliwą, oliwką czymś tłustym
mam taki specjalny olejek
jak dla mnie to efekt ze skóry daje nawet przy ciemnej farbie posmarowanie twarzy czymś wcześniej typ[u krem, albo fluid a jak już mam te zabtrudzenia to przecieram je płynem do demakijażu oczu, działa
a z bluzką też mam taki problem po wczorajkszym farbowaniu, popróbuję wcześcniejszych rad z forum ;)
powodzenia w walce z farbą !! ;)
a z bluzką też mam taki problem po wczorajkszym farbowaniu, popróbuję wcześcniejszych rad z forum ;)
powodzenia w walce z farbą !! ;)
w zeszłym tygodniu uratowałam swój ulubiony ręcznik ;) pierwotnie koloru błękitnego ;) ostatnio lekko zszarzały ;P (prałam go w temp. 40 stopni)
do tego plamy z brązowej farby do włosów, którą nie dokładnie spłukałam ;P (i ślady zostały na ręczniku)
pranie nastawiłam na gotowanie :P do tego pranie wstępne :P prałam w Vizirze do białego :) (sensitive)
ręcznik wygląda jak nowy :) aż się zdziwiłam :D
do tego plamy z brązowej farby do włosów, którą nie dokładnie spłukałam ;P (i ślady zostały na ręczniku)
pranie nastawiłam na gotowanie :P do tego pranie wstępne :P prałam w Vizirze do białego :) (sensitive)
ręcznik wygląda jak nowy :) aż się zdziwiłam :D
No a może by tak OXY z Biedronki, odplamiacz.
ja go stosuję na wszystkie moje plamy na ciemnych i jasnych ubraniach. działąnie ma jak woda utleniona i zmiękcza wodę.
Zrobić z niego papkę i nałożyc na plamę, potem wyprac normalnie w pralce ( można dodać do proszku jako wspomagacz)
Spróbuj tego!
Powodzenia
ja go stosuję na wszystkie moje plamy na ciemnych i jasnych ubraniach. działąnie ma jak woda utleniona i zmiękcza wodę.
Zrobić z niego papkę i nałożyc na plamę, potem wyprac normalnie w pralce ( można dodać do proszku jako wspomagacz)
Spróbuj tego!
Powodzenia
ja zmywam zym popadnie bialym jeleniem w plynie, zmywaczem, cifem w koncu sama nie wiesz od czego ci zejdzie plama albo specjalnymi plymnami np cilitem bangiem to schodzi od razu. ja mam prblem zawsze z tym ze pofarbuje sobie nie vciuchy ale wanne, pralke i siebie sama, a na cialo ciezko co zastosowac co schodzxi, z palcow kwasek cytrynowy ale mocno musialam trzec, fajnie schodzi z fluidem jak dziewczyna pisala, albo zelem do mycia twarzy. ale patentu z cola nie probowalam i musze sprobowac
Jako fryzjerka, ktora prawie dziennie jest zaplamiona :P Odradzam wiec aplikowania kwasku cytrtynowego i ocetu na skore i wloska skornych gdzyz zakwasza one kolor czyli go jeszcze bardziej utrwala. Na skore najlepiej dziala popiol po papierosach a na ciuchy lakier do wlosow przy czym przewaznie na swieza plame. Sa farby ktorych nie usuniesz, ale to juz zalezy od skladu farby.