Widok

opłatki na tort

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej-szukam cukerni lub miejsca w którym zrobią nam opłatek na tort z wybranym przez nas wzorem. Jest tego pełno na allegro, wiem, ale nie ma nikt w ofercie stworzenia nowego takiego na zamówienie...
Orientujecie sie gdzie można cos takiego stworzyć?;-)
Mama
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na Allegro wpisz opłatek foto i wyskoczą
Przejzalam tam wszystkie ale my chcemy swoj wzor a nie gotowy np z puchatniem czy zygzakiem...
Mama
ja na allegro zamawiałam w zeszłym roku ze swoim wzorem, było tego pełno
A jakies miejsce w Gdańsku gdzie można z kims na żywo o tym opłatku pogadać;-)?
Mama
szukam moze ktos wie gdzie znajde na szybko jakis opłatek lub figurki postaci bajek:) pomocy:):):)
w cukierni WZ na Starym Mieście robią opłatek ze zdjęcia przyniesionego np na pendrive. Mają też gotowe opłątki do wyboru.
w eklerku na Przymorzu jest stoisko maja rozne rzeczy na torty,widzialam ze oplatki tez maja
w cukierni bajaderka w Oliwie robią opłatki jaki chcesz - my dajemy tam np. na płycie zdjęcie mają też gotowe i figurki również
dziekuej WAm bardzo bo chyba sie przeliczylam ze umiem cos zrobic:)
W Leclercu jest g...... ja byłam przedwczoraj to mieli tylko opłatki z barbie,smerfami i Scooby Doo i NIC więcej,jestem tam często i ile razy bym nie była to nie mają praktycznie niczego do wyboru,w maju szukałam dla córki to mieli tylko świnki,myszkę miki i jakieś bohomazy,rozumiem że każdemu ciężko dogodzić ale to stoisko jest słabo zaopatrzone jeżeli chodzi o opłatki.
ano wlasnie wrocilam i bieda:)
ktoś wie czy aktualnie na tym stoisku mają opłatek z Myszką Miki? :P potrzebuję na jutro ;)
już wiem, że w Leclercu raptem 1 wzór z Minnie ;)

czy ktoś wie, gdzie JUTRO można kupić jakiś taki opłatek ale z "facetem", Myszką Miki??? :)

czy gdzieś jeszcze w Gdańsku są takie stoiska?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (25 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...

krem nawilżający do twarzy (44 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

do góry