Widok

płatne parkowanie w Gdyni

Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Przypuśćmy, że przyjeżdżam do Gdyni z innego miasta. Skąd mam wiedzieć, że w centrum jest strefa płatnego parkowania? Nie wszystkie parkingi są opatrzone informacją, że za parkowanie należy zapłacić. Wiem, bo dostałam dziś mandat z parkowanie pod przychodnią na Żwirki i Wigury.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ambulans?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
@Kocio:
Ja wiem, że nawet ścieżki rowerowe, Twojemu czerwonemu Pershingowi, niestraszne :D
I wiem, że mimo, że nie ogarniasz 80% znaków, jeździsz pewnie.
Nie stresuj się przytykami ludzi, którzy Cię nie znają. Ja też nie widzę większości znaków, ale mam to w głebokiej de..
Masz rację, że istotne jest więcej widzieć co sie dzieje na drodze, niż rozglądać się za znakami :)

A w kwestii ambulansu....
Mój kolega rzucił całą swoją przeszłość zawodową, bo trafiła Mu się okazja pracy jako kierowca karetki. Spełnienie marzeń chłopca.. ale degradacja materialna :/ No cóż.. dla mnie.. szacun ;)
Też marzyłem, żeby jeżdzić na gwizdkach.. ale raczej N-tonowym wozem straży pożarnej, z lemieszem zamiast zderzaka :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
" ... ale degradacja materialna"
Przy obecnym stanie służby zdrowia bliskie relacje z personelem medycznym są nieocenione. Bezcenne :)
Moi skromnym zdaniem panowie jeżdżący karetkami są przemili i mają doskonałą pamięć.

> Przy obecnym stanie służby zdrowia bliskie relacje z personelem medycznym są nieocenione. Bezcenne :)

Nie pierwszy raz.. piszę o tym na forum..
Stan upadku publicznej służby zdrowia... bardzo korzystnie odbija się na moim prywatnym statusie finansowym. Zatem.. ja nie narzekam :D
skoro pomysł z ambulansem nie wypalił mam inną propozycję...Kocio...a może będziesz na forum motoryzacja dokonywała wpisów dot. planowanych przez Ciebie dróg przejazdu w danym dniu....w trosce o swoje bezpieczeństwo skorzystam z innych tras..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sadylu nie wiem czy wiesz ale dwa lata temu jak wiedliśmy w matiza w Gdyni to ostatecznie wysiedliśmy 30 km od Odessy. Taki spontan :P
Ale na miejscu cyca też bym się martwiła, bo wpaść pod matiza to nie brzmi dumnie :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
> wysiedliśmy 30 km od Odessy

Szalona kobieta ;)

> wpaść pod matiza to nie brzmi dumnie

Ale.. z drugiej strony... to najbardziej znane auto na Forum :]
Zatem.. jakiś powód do dumy pośmiertnej jest :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak, a na czerwonym krwi nie będzie widać :P
Za to niestety bagażnik mam już zajęty, tak więc porzucę na poboczu.

Teraz to bym się nie odważyła na takie dalekie kursy po Ukrainie, ale jak byłam wtedy to było bardzo bezpiecznie. Ludzie super, dla mnie było jasne że to już jest kraj europejski. Niestety władza, sądząc po ichniejszej drogówce to niestety łapówkarstwo na każdym kroku. Raz się zdenerwowałam i powiedziałam że albo mandat wypisuje normalnie albo po konsula niech dzwoni bo w łapę nie dam. Mieli minę jakby zjedli cytrynę ale puścili bez mandatu. Bo oni tam tylko cyrylice znają :P
Tak jak świetni są tam ludzie to niestety przedstawiciele publiczni są ich wrzodem na pupie. Powinni ich wszystkich wychłostać i wygnać, od parlamentu zaczynając po paniach w urzędach kończąc. Nasza biurokracja przy ukraińskiej to mały pikuś.

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (792 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (353 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (226 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry