Widok

płatność przez PayU -problem,prosze o pomoc...zmieniłam tytuł przelewu....

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny kupiłam przedmiot przez Allegro i zrobiłam dziś wpłate przez PayU ,NIESTETY w tytule przelewu nie wpisałam odpowiedniego kodu,tylko swoje dane i przedmioty jakie zakupiłam,kwotę również zaokrągliłam ,czy jest szansa,że ten przelew do mnie wróci,bo przeciez Pay U nie wie komu tę wpłatę przekazać,jestem zła na siebie,gdzie mogę ewenyualnie dzwonic aby te sprawe wyjaśnić,może miałyście podobny problem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Raczej wróci, ale skontaktuj się z allegro (nr transakcji Payu)i ze sprzedawca, żeby poczekal...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
spokojnie wróci na pewno! Jeśli w ciągu 3 dni nie wróci kasa skontaktuj się z zespołem allegro.
image
ale przecież jak robisz przelew przez PayU - to automatycznie dostajesz wypełnione okienko w swoim banku - masz tylko potwierdzić przelew, bez wpisywania danych :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niekoniecznie, znam osoby które nie maja konta internetowego :)
nie zawsze tak jest Agusiu jak mówisz...... ja wszystko recznie wpisywałam....

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

Zadania do gry dla dzieci (17 odpowiedzi)

Szukam pomysłów na zadania do gry dla dzieci w wieku przedszkolnym. Np. udawaj kota, zrób...

do góry