Widok

plenerek

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to teraz kilka zdjątek z sesji profesjonalnej
image
image
image
image
image
a to już podróż poślubna
image
image
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo ładne zdjęcia Belle!! Jeszcze raz wszystkiego najjjlepszego!Pozdrawiam.
Belle i ode mnie jeszcze raz wszytskie naj, wpisuj sie na liste spotakniową :))))

Buziaki

Gdzie byliście w podróży????
po zdjeciach - szczegolnie jednym chyba poznaje ze to Turcja. Prawda Belle czy sie myle?
O BOŻE!!!Ale wy brzydcy jesteście!!!
Belle ale z ciebie paskuda nie wspomnę o "pięknym Romanie"mężu!!!
Belle kto Wam robił zdjęcia?
do taki jeden,
uważasz że trzeba mieć urodę super modelki aby pokazac zdjecia na forum? Ludzie wklejając swoje zdjecia chca pokazać jacy byli szczęsliwi tego dnia, dlaczego piszesz tak przykre rzeczy??? Chiałbys by Tobie ktoś tak kiedyś powiedziedział czy napisał????
Belle - jeszcze raz zycze samych szczesliwych dni :) Widac jacy jestescie szczesliwi i oby tak bylo zawsze :)
Ja z kolei myslalam ze podroz poslubna byla w Grecji... Ale moge sie mylic, bo nigdy nie bylam - to po prostu taki strzal :)

[img]image[/img]

dzięki wszystkim byliśmy w turcji a co do dziwaka imieniem taki jeden- pewnie sam masz biedaku smutne życie i zazdrościsz szczęścia innym uważam się za osobę dość ładną i nie obrazi mnie taki anonim zapewne wybrakowany fizycznie oraz psychicznie pozdrowienia dziewczyniki a forum życzę moderatora

Bella super wygladacie na zdjeciach, aby wasze wspolne zycie bylo tak piekne jak wasze zdjecia. Wszystkiego dobrego na nowej drodze :)
Uważasz się za dość ładną???????????!!!!!!!!!!!
Sorry ale chyba lustra w domu nie masz!!!Albo ładnej dziewczyny nie widziałaś,jesteś poprostu strasznym paszkwilem!
Czerwcowa za to całkiem całkiem!
z takim niedorobionym facetem to nie ma co gadać i nie potrzebnie się odezwałam ale nie miałam nigdy problemu z powodzeniem u mężczyzn może swoje obliczę pokażesz żeby mozna o tobie pogadać a swoją drogą widzialam całe masy panien młodych i wszystkie były piękne nie ma zresztą brzydkich kobiet są tylko nie zadbane a po twoich komemtarzach widać ze jesteś człowieczkiem małego umysłu z kompleksami a twoja krytyka mnie nie wzrusza bo jestem najszczęśliwszą osobą na świecie mam cudownego męża i wszystko czego chciałam od życia żal mi ciebie idź na inne forum po co tu wchodzisz i przeszkadzasz

taki jeden - ty za to jestes niesamowicie plytki. Taka mala dawka kultury i inteligencji to musi chyba az fizycznie bolec, nieprawdaz? Zal mi cie.
Belle, moim zdaniem zdjecia sa ladne, wygladacie na bardzo szczesliwych! Zyczymy Wam samych radosnych chwil na nowej drodze! a ta Turcja to az mnie kusic zaczela jak zerknelam na Wasze fotki - chyba tez sie kiedys tam z moim miskiem, wybierzemy...

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
Zdjęcia są przepiękne...Ja też takie chcę!
Pozdrawiam:)
Dzięki w ogóle polecam spacer starówką, wcale ludzie nie przeszkadzają w niczym, bo też się obawiałam tłumów,wręcz przeciwnie, no i te zachwyty, gratulacje oklaski to bardzo miłe, turyści nam zdjęcia robili, bardzo sympatycznie i odstresowująco, minus to bramki co kawałek, trzeba być przygotowanym odpowiednio. Widzę tu na forum bardzo artystyczne odważne zdjęcia, ciekawe ładne ale ja akórat wolałam tradycyjne bo toby niebardzo pasowało do mnie ale wyglądają dziewczyny rewelacyjnie na tych zdjeciach, potem pojechaliśmy nad morze bo trochę natury też ładnie wygląda

Belle bardzo mi się pdobają Wasze zdjęcia bo jest w nich tyle szczęścia i miłości. Zyczę wam takiego całego życia. Mada
No sama powinnaś zauważyć że wszyscy oceniają TYLKO jakość zdjęć a nie twoją"urodę"której zresztą nie posiadasz!!!
A powodzenia to jednak chyba zbyt dużego nie posiadałaś gdyż chyba dość późno wyszłaś za mąż!!!Wyglądasz dość staro
Wiesz co mam wrażenie że jesteś po prostu zazdrosny, a mnie podoba się PARA MŁODA a nie tylko jakość zdjęć.
Witam wszystkich.

Dziękuję za miłe wypowiedzi.

Chciałbym się podzielić wrażeniami z forumowiczami. Mamy pozytywne wrażenia zarówno ze ślubu jak i wesela. Wszystko było tak jak powinno być, czasami nawet lepiej :-) Troszkę się uśmialiśmy podczas zakładania obrączek, zaś podczas wesela nasi rodzice bardzo się wzruszyli i byli miło zaskoczeni podziękowaniami. A następny dzień to śniadanie w plenerze, wszyscy goście mile je wspominają.

Co do Pana „taki jeden”, musze się z Panem nie zgodzić. Ja uważam, że moja żona jest piękna. Uważam tak teraz jak i uważałem że tak jest w momencie poznania. Jednak nie to zdecydowało, że jesteśmy teraz małżeństwem. Zdecydowało zupełnie co innego, to jaką jest wspaniałą osobą. Życzę Panu by Pan też znalazł równie wspaniałą osobę. Powodzenia.

R.

[center]image[/center]
Belle, masz kochanego mężą :))))) jeszcze raz wszytskiego dobrego

czerwcowa
do góry