Widok
z takim niedorobionym facetem to nie ma co gadać i nie potrzebnie się odezwałam ale nie miałam nigdy problemu z powodzeniem u mężczyzn może swoje obliczę pokażesz żeby mozna o tobie pogadać a swoją drogą widzialam całe masy panien młodych i wszystkie były piękne nie ma zresztą brzydkich kobiet są tylko nie zadbane a po twoich komemtarzach widać ze jesteś człowieczkiem małego umysłu z kompleksami a twoja krytyka mnie nie wzrusza bo jestem najszczęśliwszą osobą na świecie mam cudownego męża i wszystko czego chciałam od życia żal mi ciebie idź na inne forum po co tu wchodzisz i przeszkadzasz
taki jeden - ty za to jestes niesamowicie plytki. Taka mala dawka kultury i inteligencji to musi chyba az fizycznie bolec, nieprawdaz? Zal mi cie.
Belle, moim zdaniem zdjecia sa ladne, wygladacie na bardzo szczesliwych! Zyczymy Wam samych radosnych chwil na nowej drodze! a ta Turcja to az mnie kusic zaczela jak zerknelam na Wasze fotki - chyba tez sie kiedys tam z moim miskiem, wybierzemy...
Belle, moim zdaniem zdjecia sa ladne, wygladacie na bardzo szczesliwych! Zyczymy Wam samych radosnych chwil na nowej drodze! a ta Turcja to az mnie kusic zaczela jak zerknelam na Wasze fotki - chyba tez sie kiedys tam z moim miskiem, wybierzemy...
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
Dzięki w ogóle polecam spacer starówką, wcale ludzie nie przeszkadzają w niczym, bo też się obawiałam tłumów,wręcz przeciwnie, no i te zachwyty, gratulacje oklaski to bardzo miłe, turyści nam zdjęcia robili, bardzo sympatycznie i odstresowująco, minus to bramki co kawałek, trzeba być przygotowanym odpowiednio. Widzę tu na forum bardzo artystyczne odważne zdjęcia, ciekawe ładne ale ja akórat wolałam tradycyjne bo toby niebardzo pasowało do mnie ale wyglądają dziewczyny rewelacyjnie na tych zdjeciach, potem pojechaliśmy nad morze bo trochę natury też ładnie wygląda
Witam wszystkich.
Dziękuję za miłe wypowiedzi.
Chciałbym się podzielić wrażeniami z forumowiczami. Mamy pozytywne wrażenia zarówno ze ślubu jak i wesela. Wszystko było tak jak powinno być, czasami nawet lepiej :-) Troszkę się uśmialiśmy podczas zakładania obrączek, zaś podczas wesela nasi rodzice bardzo się wzruszyli i byli miło zaskoczeni podziękowaniami. A następny dzień to śniadanie w plenerze, wszyscy goście mile je wspominają.
Co do Pana „taki jeden”, musze się z Panem nie zgodzić. Ja uważam, że moja żona jest piękna. Uważam tak teraz jak i uważałem że tak jest w momencie poznania. Jednak nie to zdecydowało, że jesteśmy teraz małżeństwem. Zdecydowało zupełnie co innego, to jaką jest wspaniałą osobą. Życzę Panu by Pan też znalazł równie wspaniałą osobę. Powodzenia.
R.
Dziękuję za miłe wypowiedzi.
Chciałbym się podzielić wrażeniami z forumowiczami. Mamy pozytywne wrażenia zarówno ze ślubu jak i wesela. Wszystko było tak jak powinno być, czasami nawet lepiej :-) Troszkę się uśmialiśmy podczas zakładania obrączek, zaś podczas wesela nasi rodzice bardzo się wzruszyli i byli miło zaskoczeni podziękowaniami. A następny dzień to śniadanie w plenerze, wszyscy goście mile je wspominają.
Co do Pana „taki jeden”, musze się z Panem nie zgodzić. Ja uważam, że moja żona jest piękna. Uważam tak teraz jak i uważałem że tak jest w momencie poznania. Jednak nie to zdecydowało, że jesteśmy teraz małżeństwem. Zdecydowało zupełnie co innego, to jaką jest wspaniałą osobą. Życzę Panu by Pan też znalazł równie wspaniałą osobę. Powodzenia.
R.
[center]
[/center]