Widok

pleśniawki + luźniejsze kupki po szczepieniu?

Chełm Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Dziewczyny, chciałam Was zapytać czy spotkałyście sie z takim przypadkiem. Moja 3 miesięczna córcia ma po raz drugi pleśniawki i w obu przypadkach wystąpiły one tuż po szczepieniach. Po raz pierwszy pojawiły się w 6 tyg. gdy szczepiliśmy ją Infanrixem Hexa, teraz pojawiły się ponownie (również Infanrix Hexa + dodatkowo Rotarix). Dodatkowo teraz pojawily sią również luźniejsze kupki. Generalnie nigdy z Małą nie mieliśmy żadnych problemów. Pije mleczko Enfamil, świetnie je toleruje, pięknie przybiera na wadze, kupki robi raz dziennie (teraz te luźniejsze pojawiają się 2 x dziennie) - śmiejemy się, że rozwija się "książkowo" :) Czy te pleśniawki i luźniejsze kupki w połączeniu ze szczepianiami to zbieg okoliczności czy jednak coś w tym jest?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
może jednak któraś z Mam spotkała się z czymś takim ??
Ja nie spotkałam się z czymś takim ale myślę że pojawienie sie pleśniawek nie ma związku ze szczepionką,my z nimi walczyliśmy ponad pół roku.
Sama nie wiem co o tym sądzić ...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (175 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (10 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

Od kiedy własny pokój? (48 odpowiedzi)

Dziewczyny tak się zastanawiam, od kiedy przeniosłyście wasze maleństwa do własnych pokoi? Moja...

do góry