Widok

po której randce sex??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny mam może głupie pytanie ale... po ktorej randce poszłyście do łózka ze swoimi partnerami ?? poznalam cudownego mężczyzne spotkałam sie z nim 3 razy i zastanawiam się na ktorej randce sex ?? dodam że mam 24 lata :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16
Hejka szukam laski
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
też poproszę o książkę: kaska2308@gmail.com
ja też poproszę o książkę w pdf
nkalkows@wp.pl
ja też poproszę książkę w pdf :)

aniolek0111@wp.pl
z moim obecnym partnerem, że tak powiem bzyknęłam się na drugiej randce... zrobiłabym "TO" na pierwszej, ale tak jakoś wyszło, że tego nie zrobiliśmy:) a było to kupę lat temu:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
poproszę również ślicznie na maila tego PDF-a :)
sandra.durma@onet.pl

my po pół roku z moim;) ja tam się w takich rzeczach nigdy nie śpieszyłam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
fafaf chyba ,masz racje:))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
to ja też ładnie proszę o książkę w pdf na ancia.b@wp.pl

z góry wielkie dzięki :)
zależy jakiego faceta trafisz, są takie d*pki, że nie są warci i po roku znajomości żeby im oddać siebie, a i tacy co będa cię kochać nawet gdy sex będzie po tyg. znajomości. Zależy tez od temperamentu jaki posiadacie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
...myślę, że w miarę szybko ;)
co by sprawdzić gościa. jak by się cudowny okazał "niewspółgraly" z Tobą, to łatwiej będzie Ci się odkochać!
;))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
eee tam, ja myślę że jezeli ma coś z tego wyjść to wyjdzie nie zależnie od tego kiedy bedzie seks
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
no więc sama widzisz, że nie da się tutaj pomóc autorce wątku. Bo każdej z nas inaczej się ułożyło. Nie ma na to reguły i tyle. Ja z moim ex partnerem czekałam i czekałam, w końcu dostał i wcale nie zostaliśmy później razem, i nie dla tego że dostał tylko po prostu do siebie nie pasowaliśmy. A z mężem było inaczej i wyszło ok.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
z mężem po miesiącu codziennych spotkań
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja wychodze z zalozenia ze najpierw trzeba sie dobrze poznac, ale ja mam starodawne myslenie chyba:)))i na pewno bym na pierwszej randce sie nie skusila ani nawet na 10 kolejnych :))no ale ja juz jestem po slubie wiec co ja tam moge wiedziec hehe juz randki za mna chyba ze z mezem:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
i dla mnie akurat szacunek nie ma związku z sexem. Bo i jaki miałby to być związek, że co, odpowiedni czas na sex to po.. 3 mies, 5, czy po roku czy po 5 latach??
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
oczywiście że nie wiedział, że chce abym została jego żoną. Ale jak widać nie wziął mnie również za jakąś ladacznice skoro jest moim mężem. sex to nie wszystko. Ale nie dla wszystkich.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
wiek chyba tez tu nie gra roli,ja jak poznalam meza mial 28 lat ja 18 :) i szczerze ja uparcie twierdzilam ze meza nie chce mic,on nie chcial miec zony :) tylko ja gralam w otwarte karty i zapytalam wprost czy szykuje sie na cos powazniejszego czy chce sie tylko pospotykac bez zobowiazan,sam powiedzial ze oczekuje czegos powazniejszego na pierwszej randce i jak widac jest moim mezem
Ania zapytaj Meza czy po pierwszej randce wiedzial, ze bedziesz jego zona bo uwierz na pewno jeszcze o tym nie myslal no chyba ze jakis wyjatek Ci sie trafil..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
bimka, nie masz racji do końca. ja też z moim mężem poszłam do łóżka na pierwszej randce. I co, jest moim mężem! Więc nie każdy myśli o poważnym życiu, "od d..y strony". A sex dla niektórych nie jest podstawą wszystkiego. Może jak ma się lat naście czy 20 to inaczej się myśli. Ja mojego poznałam w wieku 25 lat, a on miał 32. Więc może w tym wieku jest się już dojrzalszym, a sex nie jest wszystkim.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
zapytałam o to męża (z ciekawości co mężczyzna może myśleć na ten temat) i odpowiedział, że to zalezy jakie masz plany wobec tego faceta. Im bardziej powazne plany tym dłużej powinien czekać na seks ;) Wiec chyba sie potwierdza, ze takich kobiet co szybko wpuszczają faceta do łóżka nie traktuje się poważnie ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry