Widok

podkład i puder

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, czy możecie mi polecić jakiś dobry podkład i puder do cery mieszanej, która szybko zaczyna się świecić? Może wiecie jakiego podkładu używa Ela Skoczeń?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam Vichy Dermablend z podkładów
a z pudrów L'oreal True match

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Podkład Revlon Colorstay a puder Isa Dora Velvet Touch Compact Powder albo bezberwny fixing powder Art Deco

Dermablend Vichy faktycznie jest dobry (kryje rewelacyjnie!), ale
1. nie matuje zbyt dobrze
2. na lato jest stanowczo za "ciężki".

Polecam podkład Loreal Ideal Balance - całkiem dobrze kryje i skóra nie świeci się tak szybko. A jeśli chodzi o puder to Astor Anti-Shine. Matuje świetnie:)
Wielkie dzięki za podpowiedzi.

Lemka :)
Ten colorstay jest ok!
Wystarczy odrobina, a trzyma się skubaniec idealnie cały dzień.
Poza tym revlon ma ładne odcienie.

Ja za to mam teraz małe cudeńko z oriflame. Jestem zachwycona!!
Moje poprzednie podkłady z l`oreala, vichy, la roche posay (...) w porównaniu do niego to nic nadzwyczajnego :) Naprawdę super.

Tak więc kupiłam wczoraj colorstay i dziś nałożyłam pierwszy raz....zobaczymy czy się sprawdzi. Zauważyłam, ze kryje dosyć dobrze, ale ciężko się rozsmarowuje i ma nieprzyjemny zapach, ale mam nadzieję, że się sprawdzi.

"Revlon Colorstay a puder Isa Dora Velvet Touch Compact Powder " czy orientujecie sie jakie sa ceny?i czy w sephorze mozna dostac?
monia. ja kupowałam akurat w douglasie oba te kosmetyki - pamiętam, że Revlon kosztował 69zł, a Isa Dora coś ponad 60 zł

Z colorstayem to trzeba uwazac bo on faktycznie jest super ale czesto dostaje się po nim wysypów na twarzy jak to jest w moim przypadku:/ Więc jak ktos ma wrażliwą skórke to ryzykuje...
Na szczęście nic takiego mi się nie przytrafiło... Do utrwalania makijażu i uzyskania efektu nie świecenia się buźki wolę jednak dodatkowo używać fixing powder Art Deco - przetestowałam w największe upały i nic mi z twarzy nie spłynęło :)

Pajacynka, a w jakiej jest on cenie?

Nie pamiętam dokładnie :( Ale coś około 50zł za niewielkie opakowanie - ale bardzo wydajne :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry