Widok

podkoszulek pod koszulę

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Co myślicie o zakładaniu podkoszulka pod koszulę,podobną jest to w dobrym guście,natomiast ja mam awersję do tego!moj ukochany juz sam zgłupiał
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oj ja mam tak samo... Niecierpie koncepcji podkoszulka... Ale koszula troche jednak przeswituje... A moj nie bedzie mial kamizelki...
Ale predzej sie zdecyduje na kamizelke niz podkoszulke...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie i jeszcze raz nie.dlatego że się odznacza.nawet na wybiegu Panowie nie mają podkoszulek.nie słuchajcie babć.....w dodatku będzie gorąca impreza więc będzie mu duszno
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moj właśnie tez nie bedzie miał kamizelki bo ich nie znosi,a podkoszulek wyglada tragicznie!!!!
A czy z drugiej strony nie bedzie wiochą koszula na gołe ciało,kurcze juz sama nie wiem ale podkoszulka nie przezyje!!!!
wiocha to podkoszulek mamy złe przyzwyczajenia.dlaczego odbieramy mężczyznom pociągającego wyglądu.....
napisałam o tym podkoszulku poniewaz ostatnio ogladałam program o modzie meskiej i tam jakis stylista powiedział ze powinien byc podkoszulek-brrrr
a może taki podkoszulek z rekawkami?? nie powinien się odznaczać jak ten na naramkach i nie będzie gołej klaty :)
[url=http://www.waszslub.pl]image
o nieeeee- styl na wujka Miecia;)

nawet jezeli prześwituje, to co z tego? co bedzie mu tam widać?:)
chyba lepszy podkoszulek niż plamy potu na koszuli w upał - a przecież w dezodorancie nikt się nie wykąpie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a od kiedy to podkuszulek działa jak dezodorant?
wręcz przeciwnie.
no chyba,ze masz na mysli specjalne podkoszulki dla sportowców,ale one pod elegancką koszulę sie nie nadają
dobry dezodorant i ka[iel wystarczy,a w takich warstwach: podkoszulek, koszula, kamizelka, marynarka to dopiero można sie zpocić
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
jak komuś się całe ciało intensywnie poci to chociaż można go zmienić co kilka godzin, a w niego najpierw pot wsiąknie

a niektórzy pod wpływem np. stresu tak mają
a po co podkoszulka - strasznie to wygląda
no i przeciez panowie biustu nie muszą zakrywac :)
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
no ale jak koszula prześwituje to raczej nie jest to eleganckie. Już lepsza podkoszulka niż kamizelka. Ewentualnie znaleźć grubszą koszulę, która po prostu nie prześwituje.
Dori nie mają biustu ale niektórzy mają duże owłosienie albo po prostu prześwitują sutki:)
trzeba po prostu dobrac koszulę z odpowiedniego materiału.

Elegancka koszula w porządnym sklepie nigdy nie jest uszyta z tak cienkiej tkaniny,żeby potem mogła odsłonić jakieś męskie sekrety:)
zgadzam się, jak mierzyliśmy garnitury w salonie mieli koszule bardzo prześwitujące - zgroza i masakra, po prostu trzeba kupić koszulę z grubszego materiału - Vistula, Wólczanka lub pierre cardin - nic nie będzie prześwitywać. Zapomijcie o podkoszulku !!!!! BARDZO nieeleganckie :)
image
popieram!!!!!
podkoszulki wyglądają okropnie!!!!
tylko porządna koszula -np. jak podała Panama wyżej.
w dobrej koszuli nic nie przeswituje. skoro suknia kosztuje 3tys to pan mlody moze kupic pozadna koszule za 400 a nie za 100zl
jezeli moge polecić to zdecydowanie sklep "Emanuel Berg" - u nas akurat w "Klifie".

to właściwie najlepsze koszule jakie znam:)
absolutnie"niepotliwe"( świetne tkaniny) i bez żadnego prześwitów.
I dobrze się prasują.

sorry, ale musiałabym upaść na głowę żeby na sukienkę na jeden raz zapłacić tyle kasy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
panna jeszcze - nie dziwie się, że skoro uważasz, że podkoszulek pod koszulą nie jest niestosowny to nie przeznaczysz na suknię więcej niż pewnie 400 zł. Ja za swoją zapłaciłam dużo ale zanim się zdecydowałam na taki wydatek przymierzyłam wiele innych tańszych i tak samo jak z koszulą - tania prześwituje, a tania suknie się gniecie itd Jest to wybór zupełnie indywidualny, a za jakość niestety trzeba zapłacić, nawet jeżeli ma to być na jeden dzień ...
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie popadajmy w ekstrema - przeznaczę więcej i wcale się nie będzie gniotła - tylko chcę zupełnie prostą a nie naszpikowaną tandetnymi salonowymi ozdobami, mnóstwem koralików i innych salonowych pierdół - to ma być suknia, a nie choinka - jakość nie musi kosztować fortuny...

koszula, a raczej dwie mojego faceta nie prześwitują, a w sierpniu spoci się w nich strasznie i dlatego będzie miał podkoszulkę żeby nie było plam z potu na koszuli - i tyle - szkoda że nie wpadłaś na to że podkoszulek pod dobrą koszulą jest niewidoczny...
czyli jednak upadłas na głowe, skoro wydasz tyle kasy..:)
sama sobie zaprzeczasz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
wcale nie zaprzeczam - niby w którym miejscu?
rzecz w tym, że cena sukni nie zależy od jej ozdób tylko od materiału, z którego jest wykonana. W niektórych salonach są suknie prawie bez dodatków a kosztują ponad 3000zł, ale za to nie będziesz się w takiej pocić, nie będzie cię uwierać i nie będzie się gniotła. Ja właśnie w ten sposób sprawdzałam suknie w salonach. Podchodziłam i zgniatałam w ręku jeżeli się gniotła to szukałam innego salonu, aż w końcu trafiłam na salon gdzie materiał i wykończenia są szlachetne, no ale za to musiałm zapłacić niestety ... :/
image
krytykujesz ( w "trochę"dziecinny ) sposób dziewczyny, ktore kupują drogie kiecki, a teraz sama sugerujesz,ze z kasą się nie liczysz...poza tym nikt nie pisał,ze sukienka za 3 tysiące musi być od razu naszpikowana koralikami i tandetna- są suknie za 6 tysiaków i wyglądają bardzo skromnie.

nic dziwnego,ze Twój facet się tak poci, moze po prostu ma za nerwową przyszła Zonę i troche sie stresuje...:)
jak się dobrze poszuka to można kupić super materiał za rozsądne pieniądze - miałam już suknie z takiego materiału jak moja ślubna i się nie gniecie i jest bardzo chłodny w dotyku, a uwieranie to chyba kwestia fasonu a nie materiału...

zresztą z kilkuset sukni jakie widziałam podobała mi się jedna, niedostępna w Polsce, a jak dotknąć nie mogę to nie zamówię - a panie w salonie powiedziały że nie zamówią jej jeśli nie kupię bo jest zbyt prosta i delikatna i nie znajdzie zainteresowania
podkoszulek ma za zadanie zbierać pot:) wiec jak będzie grubsza koszula to lepiej taki podkoszulek założyć żeby koszula się mokra nie robiła
ale fakt prześwitujący podkoszulek=wujek Miecio:)
imageimage
kolejna wariatak na forum panna...jakas tam masakra.
co watek to ktos z durnym postem musi wyskoczyc
ja nie sugeruję że nie liczę się z kasą

dla mnie to wydawanie niebotycznych pieniędzy na kieckę na jeden raz jest własnie dziecinne - nawet jak ktoś może sobie na to swobodnie pozwolić

a Twój tekst dotyczący mojego faceta jest po prostu chamski - nic Ci do tego - a on ma tak od zawsze
no coz, nie dysponuje karta chorobową Twoje Mena- dopoki piszesz o jego dolegliwosciach na forum to jest to moja sprawa, niestety:)

rownie dobrze- nic Ci do tego, kto ile wydaje na kiecke- z Twojej kasy na to nie pojdzie
ja bym chciała taka kieckę za 12.000,- i wcale nie jestem prozna-jedno wiem PODKOSZULKA NIE BEDZIE!!!!!koszula nie przeswituje uffff...-a pieniadze z podkoszulka wydam na siebie hi hi
lekarzem jesteś że stawiasz diagnozy?
do panny aka jeszcze aka młoda - IP Twojego komputera się pokazuje więc nie ma sensu zmieniać nika :d
image
nie trzeba byc lekarzem,zeby wiedziec,ze nadmierna, "straszna" i pernamentna( a tak to opisujesz) potliwość, jest oznaką jakiejś nieprawidłowości w funkcjonowaniu organizmu.

a to z rozpędu, piszę tekst winietek w drugim oknie
nie zawsze - niektórzy tak po prostu mają...
najczęściej,ale skoro wiesz lepiej to dobrze- więc załoz mu nawet 10 warstw podkoszulek,żeby wszystko się wchłonęło.
wiem lepiej - dzięki za dobre rady, ale misia jogi z niego nie zrobię - przebierze się raz czy 2 i wystarczy
dzięki ale mówię NIE podkoszulkom !! :)
tak na marginesie, to nieelegancko jest w ogóle zdejmować marynarkę... wtedy problem co ubrać po koszulę, odpada...
image[/url]image[/url]
do podkoszulki złoty ząbek i buty z czubem (białe wycierane ) i jest klasa.
Bez obrazy, ale podkoszulek zakladany pod koszule = wiocha, wiocha i jeszcze raz wiocha !!!
image
a ile osób wie że tam jest?

dla mnie wiochą jest np suknia ślubna typu gorset + abażur/beza na 10 kołach i welon z woalką do ziemi (a jeszcze większą dodatkowo mieszkanie z facetem od x czasu i zastanawianie się czy popicie tabletki anty dużą ilością alkoholu na weselu zaszkodzi)
Nie no co wy dziewczyny,co to w ogóle za dylematy:-)chyba można dostać jakieś dyskretne podkoszulki dla mężczyzn,jak dla kobiet są,to i dla menów też.Osobiście nie uważam,że podkoszulek u mężczyzn to wiocha;-)Podłączam się pod ostatni post-to dopiero kaszana:-)
Dziewczyny chodzilo mi o to, ze jesli przeswituje spod koszuli, to niestety ale nie wyglada to zbyt elegancko ... ale to tylko moje zdanie, bo kazdy zaklada na siebie to co uwaza :)
image
Spoko,ja wszystko rozumiem,ale naprawdę można znaleźć i taką podkoszulkę i taką koszulkę,że nic nie będzie prześwitywać:-)
a moze taką z Brucem Lee pod spodem?
albo wersje delikatniejszą- ze słonikiem Dumbo. :)
Ewentualnie zawsze można iść bez koszuli w samej marynarce:-)ale byście furorę zrobili;-)ale o was by gadali:-)
a w wersji damskiej tak http://www.dailymail.co.uk/news/article-392107/The-25-stone-wedding-dress.html żeby było księżniczkowato i z pompą... barbie i ken :))))
noo, niestety mój ken odbiega od podanego przez Ciebie wzorca.
albo po prosty czarną, tak, aby było widać, że podkoszulek jest :P

a tak trochę poważniej to kwestia potliwości jest w miarę do opanowania, można łykać tabletki "perspi blok" czy jakoś tak, nie zachamują całkowicie przypadłości, ale powinny ją ograniczyć...

co do podkoszulka - uważam, że jeśli facet ma "dywan" na klacie to czy założy podkoszulek czy to to i tak część włochów może chcieć się wydostawać tuz przy szyi - no cóż każdy człowiek jest różny... poza tym w dobrej koszuli nic nie powinno prześwitytwać... :)

a już zupełnie na marginesie dziewczyny - Wasze słowne przepychanki wyglądają jak nasze polskie obrady Sejmu :] wiele hałasu nie wiadomo o co :]
image[/url]
image
mój bedzie miał podkoszulek, bo wiem że jak się tylko trochę spoci podczas tanca to koszula sie poprostu przyklei do ciała i będzie to ochydnie wygladalo !!!!
image

image
Dokładnie ajeczka i problem rozwiązany:)
ja proponuję z Bambim hehehehehhehehehehehheheh
Ściema. Niektóre koszule Vistuli też prześwitują (i to wcale nie te najtańsze).
Też uważam, że z grubszego materiału jest najlepsza. Co mnie niestety ostatnio zdziwiło w Wólczance, że koszula typu slim fit (tylko taka pasuje do garnituru mojego narzeczonego) była z tak cienkiego materiału że prześwitywała.

:)
a widziałyscie gdzies meskie koszule z wcieciem w talii?albo jak sie takie nazywaja to sobie poszukam.
taliowana ?
myśmy kupili fajne taliowane koszule w Vistuli.

a swoją drogą, co do zdejmowania marynarki, to jest tak jak napisała Ajeczka. mój Mąż się tego trzyma, nie zdjął marynarki na naszym weselu do samego końca. jak jest gościem, też nie zdejmuje, chyba że Pan Młody zdejmie, to wtedy ewentualnie tak, ale też raczej nie :)
ale taniec w marynarce wygląda koszmarnie - no chyba że facet ma super frak uszyty przez jakiegoś krawca co szyje dla tancerzy - a tak to koszula i elegancka kamizelka i jest git
Mi się też podkoszulek nie podoba pod koszula ,ale mój mąż lubi tak zakładać ;) jak kto woli.
image
dla mnie kamizelka to masakra , no chyba ze bylaby grafitowa albo czarna , ale takie sa strasznie wysoko zapinane i nie wyglada to fajnie, moj P. powiedzial ze nie bedzie sciagal marynarki - pan mlody powinien byc elegancki przez cale wesele, a nie w samej koszuli z podciagnietymi rekawami paradowac ;) (jak to sie czesto widuje ;P "zakasane rekawy) heheh
Ale to jak w końcu, jeśli jest koszula trochę prześwitująca, ale nie jest to wyjście na żadną imprezę, po prostu na ulicę, to założyć jakiś biały podkoszulek czy bokserkę pod to czy nie?
Obawiam się, że tym pytaniem znowu wywołasz dyskusję jak w zeszłym roku... Dla jednych to wiocha totalna, inni będą uważać, że gorsze są widoczne brodawki albo włosy, jeszcze inni udzielą prostej rady, żeby zmienić koszulę...

Ja w każdym razie nie uważam, żeby to była wiocha. Wiochą jest dla mnie dopiero zdjęcie koszuli i łażenie w samym podkoszulku.
[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]

http://forum.trojmiasto.pl/Szkoda-ze-ten-dzien-tak-szybko-minal-t171212,1,11.html
podkoszulek pod koszule jest dobrym pomyslem zwlaszcza jesli ktos sie bardzo poci. majac podkoszulek nie widac plam potu na koszuli i nie trzeba jej zmieniac.
Wiecie co ja to bym po prostu szukał koszuli która tak bardzo nie prześwituje i tyle . Podkoszulek wygląda trochę słabo ale z drugiej strony wolę podkoszulek który lekko prześwituje niż oglądać brodawki i owłosienie innych gości. Nie mam w szafie koszula na wesele czy nie na wesele która by aż tak bardzo prześwitywała, żeby robić z tego tragedie. Ale jak już coś to lepiej ubrać ten podkoszulek z dwojga złego myślę, że lepiej w tą stronę.

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry