Widok

podkoszulek pod koszulę

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Co myślicie o zakładaniu podkoszulka pod koszulę,podobną jest to w dobrym guście,natomiast ja mam awersję do tego!moj ukochany juz sam zgłupiał
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oj ja mam tak samo... Niecierpie koncepcji podkoszulka... Ale koszula troche jednak przeswituje... A moj nie bedzie mial kamizelki...
Ale predzej sie zdecyduje na kamizelke niz podkoszulke...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie i jeszcze raz nie.dlatego że się odznacza.nawet na wybiegu Panowie nie mają podkoszulek.nie słuchajcie babć.....w dodatku będzie gorąca impreza więc będzie mu duszno
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moj właśnie tez nie bedzie miał kamizelki bo ich nie znosi,a podkoszulek wyglada tragicznie!!!!
A czy z drugiej strony nie bedzie wiochą koszula na gołe ciało,kurcze juz sama nie wiem ale podkoszulka nie przezyje!!!!
wiocha to podkoszulek mamy złe przyzwyczajenia.dlaczego odbieramy mężczyznom pociągającego wyglądu.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
napisałam o tym podkoszulku poniewaz ostatnio ogladałam program o modzie meskiej i tam jakis stylista powiedział ze powinien byc podkoszulek-brrrr
a może taki podkoszulek z rekawkami?? nie powinien się odznaczać jak ten na naramkach i nie będzie gołej klaty :)
[url=http://www.waszslub.pl]image
o nieeeee- styl na wujka Miecia;)

nawet jezeli prześwituje, to co z tego? co bedzie mu tam widać?:)
a po co podkoszulka - strasznie to wygląda
no i przeciez panowie biustu nie muszą zakrywac :)
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
chyba lepszy podkoszulek niż plamy potu na koszuli w upał - a przecież w dezodorancie nikt się nie wykąpie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a od kiedy to podkuszulek działa jak dezodorant?
wręcz przeciwnie.
no chyba,ze masz na mysli specjalne podkoszulki dla sportowców,ale one pod elegancką koszulę sie nie nadają
dobry dezodorant i ka[iel wystarczy,a w takich warstwach: podkoszulek, koszula, kamizelka, marynarka to dopiero można sie zpocić
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
no ale jak koszula prześwituje to raczej nie jest to eleganckie. Już lepsza podkoszulka niż kamizelka. Ewentualnie znaleźć grubszą koszulę, która po prostu nie prześwituje.
Dori nie mają biustu ale niektórzy mają duże owłosienie albo po prostu prześwitują sutki:)
trzeba po prostu dobrac koszulę z odpowiedniego materiału.

Elegancka koszula w porządnym sklepie nigdy nie jest uszyta z tak cienkiej tkaniny,żeby potem mogła odsłonić jakieś męskie sekrety:)
jak komuś się całe ciało intensywnie poci to chociaż można go zmienić co kilka godzin, a w niego najpierw pot wsiąknie

a niektórzy pod wpływem np. stresu tak mają
zgadzam się, jak mierzyliśmy garnitury w salonie mieli koszule bardzo prześwitujące - zgroza i masakra, po prostu trzeba kupić koszulę z grubszego materiału - Vistula, Wólczanka lub pierre cardin - nic nie będzie prześwitywać. Zapomijcie o podkoszulku !!!!! BARDZO nieeleganckie :)
image
popieram!!!!!
podkoszulki wyglądają okropnie!!!!
tylko porządna koszula -np. jak podała Panama wyżej.
w dobrej koszuli nic nie przeswituje. skoro suknia kosztuje 3tys to pan mlody moze kupic pozadna koszule za 400 a nie za 100zl
jezeli moge polecić to zdecydowanie sklep "Emanuel Berg" - u nas akurat w "Klifie".

to właściwie najlepsze koszule jakie znam:)
absolutnie"niepotliwe"( świetne tkaniny) i bez żadnego prześwitów.
I dobrze się prasują.

Inne tematy z forum Wesele

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

do góry