Dziewczyny chodzilo mi o to, ze jesli przeswituje spod koszuli, to niestety ale nie wyglada to zbyt elegancko ... ale to tylko moje zdanie, bo kazdy zaklada na siebie to co uwaza :)
00
~Betinka
81.190.120.*
(16 lat temu) 3 czerwca 2009 o 22:23
Nie no co wy dziewczyny,co to w ogóle za dylematy:-)chyba można dostać jakieś dyskretne podkoszulki dla mężczyzn,jak dla kobiet są,to i dla menów też.Osobiście nie uważam,że podkoszulek u mężczyzn to wiocha;-)Podłączam się pod ostatni post-to dopiero kaszana:-)
00
~panna jeszcze
89.76.96.*
(16 lat temu) 3 czerwca 2009 o 22:17
a ile osób wie że tam jest?
dla mnie wiochą jest np suknia ślubna typu gorset + abażur/beza na 10 kołach i welon z woalką do ziemi (a jeszcze większą dodatkowo mieszkanie z facetem od x czasu i zastanawianie się czy popicie tabletki anty dużą ilością alkoholu na weselu zaszkodzi)
nie trzeba byc lekarzem,zeby wiedziec,ze nadmierna, "straszna" i pernamentna( a tak to opisujesz) potliwość, jest oznaką jakiejś nieprawidłowości w funkcjonowaniu organizmu.
do panny aka jeszcze aka młoda - IP Twojego komputera się pokazuje więc nie ma sensu zmieniać nika :d
01
~panna młoda
89.76.96.*
(16 lat temu) 3 czerwca 2009 o 17:08
lekarzem jesteś że stawiasz diagnozy?
10
~ita
83.11.25.*
(16 lat temu) 3 czerwca 2009 o 17:03
ja bym chciała taka kieckę za 12.000,- i wcale nie jestem prozna-jedno wiem PODKOSZULKA NIE BEDZIE!!!!!koszula nie przeswituje uffff...-a pieniadze z podkoszulka wydam na siebie hi hi
podkoszulek ma za zadanie zbierać pot:) wiec jak będzie grubsza koszula to lepiej taki podkoszulek założyć żeby koszula się mokra nie robiła
ale fakt prześwitujący podkoszulek=wujek Miecio:)