Widok

podkoszulek pod koszulę

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Co myślicie o zakładaniu podkoszulka pod koszulę,podobną jest to w dobrym guście,natomiast ja mam awersję do tego!moj ukochany juz sam zgłupiał
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak się dobrze poszuka to można kupić super materiał za rozsądne pieniądze - miałam już suknie z takiego materiału jak moja ślubna i się nie gniecie i jest bardzo chłodny w dotyku, a uwieranie to chyba kwestia fasonu a nie materiału...

zresztą z kilkuset sukni jakie widziałam podobała mi się jedna, niedostępna w Polsce, a jak dotknąć nie mogę to nie zamówię - a panie w salonie powiedziały że nie zamówią jej jeśli nie kupię bo jest zbyt prosta i delikatna i nie znajdzie zainteresowania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
krytykujesz ( w "trochę"dziecinny ) sposób dziewczyny, ktore kupują drogie kiecki, a teraz sama sugerujesz,ze z kasą się nie liczysz...poza tym nikt nie pisał,ze sukienka za 3 tysiące musi być od razu naszpikowana koralikami i tandetna- są suknie za 6 tysiaków i wyglądają bardzo skromnie.

nic dziwnego,ze Twój facet się tak poci, moze po prostu ma za nerwową przyszła Zonę i troche sie stresuje...:)
rzecz w tym, że cena sukni nie zależy od jej ozdób tylko od materiału, z którego jest wykonana. W niektórych salonach są suknie prawie bez dodatków a kosztują ponad 3000zł, ale za to nie będziesz się w takiej pocić, nie będzie cię uwierać i nie będzie się gniotła. Ja właśnie w ten sposób sprawdzałam suknie w salonach. Podchodziłam i zgniatałam w ręku jeżeli się gniotła to szukałam innego salonu, aż w końcu trafiłam na salon gdzie materiał i wykończenia są szlachetne, no ale za to musiałm zapłacić niestety ... :/
wcale nie zaprzeczam - niby w którym miejscu?
czyli jednak upadłas na głowe, skoro wydasz tyle kasy..:)
sama sobie zaprzeczasz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie popadajmy w ekstrema - przeznaczę więcej i wcale się nie będzie gniotła - tylko chcę zupełnie prostą a nie naszpikowaną tandetnymi salonowymi ozdobami, mnóstwem koralików i innych salonowych pierdół - to ma być suknia, a nie choinka - jakość nie musi kosztować fortuny...

koszula, a raczej dwie mojego faceta nie prześwitują, a w sierpniu spoci się w nich strasznie i dlatego będzie miał podkoszulkę żeby nie było plam z potu na koszuli - i tyle - szkoda że nie wpadłaś na to że podkoszulek pod dobrą koszulą jest niewidoczny...
panna jeszcze - nie dziwie się, że skoro uważasz, że podkoszulek pod koszulą nie jest niestosowny to nie przeznaczysz na suknię więcej niż pewnie 400 zł. Ja za swoją zapłaciłam dużo ale zanim się zdecydowałam na taki wydatek przymierzyłam wiele innych tańszych i tak samo jak z koszulą - tania prześwituje, a tania suknie się gniecie itd Jest to wybór zupełnie indywidualny, a za jakość niestety trzeba zapłacić, nawet jeżeli ma to być na jeden dzień ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

sorry, ale musiałabym upaść na głowę żeby na sukienkę na jeden raz zapłacić tyle kasy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jezeli moge polecić to zdecydowanie sklep "Emanuel Berg" - u nas akurat w "Klifie".

to właściwie najlepsze koszule jakie znam:)
absolutnie"niepotliwe"( świetne tkaniny) i bez żadnego prześwitów.
I dobrze się prasują.
w dobrej koszuli nic nie przeswituje. skoro suknia kosztuje 3tys to pan mlody moze kupic pozadna koszule za 400 a nie za 100zl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
popieram!!!!!
podkoszulki wyglądają okropnie!!!!
tylko porządna koszula -np. jak podała Panama wyżej.
zgadzam się, jak mierzyliśmy garnitury w salonie mieli koszule bardzo prześwitujące - zgroza i masakra, po prostu trzeba kupić koszulę z grubszego materiału - Vistula, Wólczanka lub pierre cardin - nic nie będzie prześwitywać. Zapomijcie o podkoszulku !!!!! BARDZO nieeleganckie :)
jak komuś się całe ciało intensywnie poci to chociaż można go zmienić co kilka godzin, a w niego najpierw pot wsiąknie

a niektórzy pod wpływem np. stresu tak mają
trzeba po prostu dobrac koszulę z odpowiedniego materiału.

Elegancka koszula w porządnym sklepie nigdy nie jest uszyta z tak cienkiej tkaniny,żeby potem mogła odsłonić jakieś męskie sekrety:)
Dori nie mają biustu ale niektórzy mają duże owłosienie albo po prostu prześwitują sutki:)
no ale jak koszula prześwituje to raczej nie jest to eleganckie. Już lepsza podkoszulka niż kamizelka. Ewentualnie znaleźć grubszą koszulę, która po prostu nie prześwituje.
dobry dezodorant i ka[iel wystarczy,a w takich warstwach: podkoszulek, koszula, kamizelka, marynarka to dopiero można sie zpocić
a od kiedy to podkuszulek działa jak dezodorant?
wręcz przeciwnie.
no chyba,ze masz na mysli specjalne podkoszulki dla sportowców,ale one pod elegancką koszulę sie nie nadają
chyba lepszy podkoszulek niż plamy potu na koszuli w upał - a przecież w dezodorancie nikt się nie wykąpie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a po co podkoszulka - strasznie to wygląda
no i przeciez panowie biustu nie muszą zakrywac :)
do góry