Widok

podkoszulek pod koszulę

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Co myślicie o zakładaniu podkoszulka pod koszulę,podobną jest to w dobrym guście,natomiast ja mam awersję do tego!moj ukochany juz sam zgłupiał
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale taniec w marynarce wygląda koszmarnie - no chyba że facet ma super frak uszyty przez jakiegoś krawca co szyje dla tancerzy - a tak to koszula i elegancka kamizelka i jest git
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mi się też podkoszulek nie podoba pod koszula ,ale mój mąż lubi tak zakładać ;) jak kto woli.
image
dla mnie kamizelka to masakra , no chyba ze bylaby grafitowa albo czarna , ale takie sa strasznie wysoko zapinane i nie wyglada to fajnie, moj P. powiedzial ze nie bedzie sciagal marynarki - pan mlody powinien byc elegancki przez cale wesele, a nie w samej koszuli z podciagnietymi rekawami paradowac ;) (jak to sie czesto widuje ;P "zakasane rekawy) heheh
Ale to jak w końcu, jeśli jest koszula trochę prześwitująca, ale nie jest to wyjście na żadną imprezę, po prostu na ulicę, to założyć jakiś biały podkoszulek czy bokserkę pod to czy nie?
Obawiam się, że tym pytaniem znowu wywołasz dyskusję jak w zeszłym roku... Dla jednych to wiocha totalna, inni będą uważać, że gorsze są widoczne brodawki albo włosy, jeszcze inni udzielą prostej rady, żeby zmienić koszulę...

Ja w każdym razie nie uważam, żeby to była wiocha. Wiochą jest dla mnie dopiero zdjęcie koszuli i łażenie w samym podkoszulku.
[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]

http://forum.trojmiasto.pl/Szkoda-ze-ten-dzien-tak-szybko-minal-t171212,1,11.html
podkoszulek pod koszule jest dobrym pomyslem zwlaszcza jesli ktos sie bardzo poci. majac podkoszulek nie widac plam potu na koszuli i nie trzeba jej zmieniac.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ściema. Niektóre koszule Vistuli też prześwitują (i to wcale nie te najtańsze).
Wiecie co ja to bym po prostu szukał koszuli która tak bardzo nie prześwituje i tyle . Podkoszulek wygląda trochę słabo ale z drugiej strony wolę podkoszulek który lekko prześwituje niż oglądać brodawki i owłosienie innych gości. Nie mam w szafie koszula na wesele czy nie na wesele która by aż tak bardzo prześwitywała, żeby robić z tego tragedie. Ale jak już coś to lepiej ubrać ten podkoszulek z dwojga złego myślę, że lepiej w tą stronę.

Inne tematy z forum Wesele

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

do góry