Widok
poduszka klin - do kiedy używałyście?
mam poduszkę - klin dla noworodka taką pod materac i właśnie ją wyciagnęłam, bo wydaje mi się, że to już nie ma sensu - córka ma prawie pół roczku i pełza, kręci się, obraca na wszystkie strony i czasem spała na niej głową, a czasem ladowała w tej częsci łózeczka nogami,
mam pytanie do mam, które miały taką poduszkę, czy ona może mi się jeszcze do czegoś przydać za jakiś czas, czy mogę się jej już całkiem pozbyć - sprzedać lub oddać? czy i ewentualnie od kiedy stosujecie może jakieś inne poduszki - takie zwykłe? czy dzieciaki śpią po prostu na płaskim?
mam pytanie do mam, które miały taką poduszkę, czy ona może mi się jeszcze do czegoś przydać za jakiś czas, czy mogę się jej już całkiem pozbyć - sprzedać lub oddać? czy i ewentualnie od kiedy stosujecie może jakieś inne poduszki - takie zwykłe? czy dzieciaki śpią po prostu na płaskim?
Ja dalej uzywam klin do spania. Moja mała ma niedługo 2 latka i mysle nad zmianą na poduszke ortopedyczną dla 2 latka która dopasowuje się do ksztalłtu ciała dziecka. Moja mała kocha spać na tym klinie jest inny od zwykłych poniewaz dopasowuje sie od ciała i ma kilka dziur wrazie gdy dziecko obruci sie na brzuchu to sie nie udusi.Polecam