Widok

polećcie CICHY INHALATOR dla niemowlaka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak w tytule... z góry dzięki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
takie bardzo ciche to beda najszybciej nawilżacze powietrza, o cichym inhalatorze nie słyszałam
pani w jednej z aptek powiedziała nam, że są dostępne ciche, jednak ceny zaczynają się od 800zł (pytałam w tej aptece na Polankach obok szpitala) - nie pytałam natomiast o nazwę, gdyż cena mnie przeraziła ;D
Obawiam sie, ze na prawde cichy nie istnieje. My mamy OB Concept i jest sredni-mam porownanie do Philipsa, ktorego uzywaja rodzice i Medeli u mojej siostry. Ale sa sposoby na wyciszenie: w czasie inhalacji nie kladz go na stole, tylko na lozku, albo tapicerowanej kanapie, ewentualnie podloz poduszke. No i jak synek byl maly inhalowalam go przez sen-czekalam az zasnie. Kiedy spal min. 30 minut, to wlaczalam inhalator i przynosilam go do pokoju w ktorym juz "brzeczalo". Nawet jak na sekunde sie przebudzil w pierwszej chwili, to potem sie przytulal i zasypial z powrotem. Wowczas dopiero siadalam z nim przy inhalatorze, podlaczalam "wezyk" do maszyny i przykladalam mu maseczke. U nas swietnie to dzialalo-pomysl podsunela nam pediatra. A co najwazniejsze inhalacje byly bardzo skuteczne.
Zdrowka zycze!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
my mamy inhalator formy MICROLIFE i też niestety jest głośny, ale u nas podziałał telewizor :) siadałam przed telewizorem, maluszka układałam tyłem do siebie na mojej klatce piersiowej, a maseczkę trzymałam drugą ręką, może pomóc mąż oczywiście, jeśli jest w domku. Maluszek był bardzo zaciekawiony oglądaniem telewizji, także nawet nie zwracał uwagi na to co robię :) zaznaczam, że moje maleństwo miał 3 miesiące. POWODZENIA

Ja osobiście mogę polecić inhalator ze sklepu https://www.medbryt.com.pl. Znalazłam tam wspaniały inhalator. Oprócz tego, że jest bardzo cichy, to dodatkowo ma silikonową maseczkę, która idealnie sprawdza się w kontakcie ze skórą niemowlaka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja osobiście mogę polecić ten inhalator: https://forum.trojmiasto.pl/poleccie-CICHY-inhalator-dla-niemowlaka-t319029,1,16.html . Oprócz tego, że jest bardzo cichy, to dodatkowo ma silikonową maseczkę, która idealnie sprawdza się w kontakcie ze skórą niemowlaka.

Dobry jest Familino Pro wpisz sobie w Google
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

do góry