Widok

popuszczanie moczu u 3 latka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam problem.Moj maly przed wakacjami popuszczal mocz,wtedy nie chodzil jeszcze do przedszkola.Pozniej powiedzialam ze ma sie pilnowac i faktycznie majtki byly suche.Znow sie zaczelo jak poszedl do przedszkola.Codziennie 1 albo 2 pary majtek mokrych.Pani powiedziala ze to moze ze stresu,zmiana otoczenia itp.Jak jest u was?Ma ktos podobny problem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mój nosi majtki od wakacji, w przedszkolu co 3 dzień jest zesikany, łącznie ze skarpertkami... Wydaje mi się, że dziecko się zapomina się przy zabawie.
moj codziennie i to po 2 pary...Zobacze jak w weekend bedzie.
może się zapomina w zabawie ale zrób koniecznie badanie moczu dla pewnośc ze nie ma infekcji
Dzis ide po skierowanie.W nocy zsikal sie do lozka 2 razy,gdzie wczesniej tego nie robil.Musze niestety z badaniem poczkac do poniedzialku:/
Moja córka chodzi od czerwca bez pieluchy i zawsze kilka kropel popuści i dopiero wtedy woła. Lekarka powiedziała, że to przez to, że długo chodziła w pieluszce. Wyjaśnijcie mi o co chodzi z badaniem moczu? Czy przyczyną posikiwania może być zapalenie pęcherza?
Jesli dziecko wczesniej nie popuszczalo tzn ze cos jest nie tak.U nas skonczylo sie to goraczka 39st i antybiotykiem.Badane ogolne moczu jest ok,teraz czekamy na wynik posiewu.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

CET na Kowalach - proszę o opinie (109 odpowiedzi)

Czy któreś dziecko chodzi do tego przedszkola albo do szkoły? jakie są Wasze opinie o tej placówce?

Wyprawka dla dzidziusia, kiedy zacząć kupować? (38 odpowiedzi)

Hej, kiedy zacząć kupować wyprawkę dla dzidziusia tak (na raty)? I co kupować najpierw a co w...

Jaki wozek wybrac? (82 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry