Widok

poradnia rodzinna

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy macie namiary na jakąś "ludzką" poradnię rodzinną w Gdańsku. Para, na którą trafiliśmy przy okazji kursu przedmałżeńskiego wygląda na trochę nadgorliwą. Chciałabym namiar do kogoś, kto skoro już musi to przedstawi mi naturalne formy planowania rodziny ale nie będzie mnie na starcie rozliczać ze stosowanie się do nich!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My niestety bylismy az na 3 spotkaniach, ale pani nie byla dociekliwa i nie zadawala zbytnio dyskretnych pytan, ogolnie tak sobie mysle ze jesli pary sa malzenskie to taka forma antykoncepcji nie jest glupia- bo jest naturalna i bezplatna, tylko ma jedna wade- trzeba byc zorganizowanym
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
my bylismy u P.Jakubiak dwie godzinki i po problemie
image
Dziewczyny ile czasu trwa takie jedno spotkanie w poradni rodzinnej
Moja wypowiedź tyczy się p.Ewy Jakubiak- POLECAM!!!!
Zgadzam się z Tobą. Byliśmy i zgodnie możemy potwierdzić, że mile byliśmy zaskoczeni. P.Ewa bardzo sympatyczna i elastyczna. Gdybym miala wybierać drugi raz-- wybralabym p.Ewę- bez chwili zastanowienia.
My byliśmy kilka miesięcy temu.

Przez 3 spotkania kobiecina wykładała swoje, a my kiwaliśmy głowami. gdy próbowaliśmy podjąć dyskusję, np. dot. in vitro (bo poglądy Pani ma na zasadzie "czytałam w gazetach, bo TV to mój mąż ogląda") Pani wyjaśniła, że ona powie swoje.

W pewnym momencie mój mąż podniósł głos, bo takich bzdur nikt nam nie wciskał. A na info, że na biologii w LO wszystko było Pani wyraziła zdziwienie.

Jest po 1. dziwnie (Pani mówi swoje, my swoje), 2. mały pokoik 2 krzesła i wykresy Pani, 3. cholera muszę to przyznać, ale przydatne są te zajęcia. Jeżeli chodzi o metodę naturalnego planowania rodziny babeczka co by tu nie mówić wymiata. Pokazywała swoje wykresy wieloletnie, opowiadała z pasją o metodzie. Więc tu zainteresowała, ale cała reszta, ta zaściankowość i zamknięcie na inne poglądy :/
też jestem ciekawa czy ktoś u mniej był?? jak wyglądają spotkania?
Czy któraś z Was była u p. Barbary Znajewskiej na Migowie? Jak wrażenia?
fajna jest tez P. Jakubiak w , 100zł, 2,5 spotkania i termomentr gratis:). życiowo jest.

Parafia Rzymsko - Katolicka pw. św. Ignacego z Loyoli
80-045 Gdańsk Stare Szkoty, ul. Brzegi 49
telefon: 309-46-02, 309-47-84

Poradnictwo małżeńskie: prowadzi p. Ewa Jakubiak, kontakt indywidualny z parą przygotowującą się do małżeństwa, termin do uzgodnienia pod nr. tel. 58/303 72 86 lub 792 007 538
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
Dziewczyny,
A napiszcie jeszcze ile płacicie za te porady :)
Pozdrawiam
Chyba jeszcze prowadzi, bo na Morenie jest podany jej nr tel.
czy ktoś się orintuje czy P.Barbara Znajewska prowadzi jeszcze poradnictwo rodzinne?
i my już po ;) hehe szczerze, to myślałam, ze umrzemy ze śmiechu, ta babka strasznie zestresowana była, a jak jej czymś przerwałam, to się biedna gubiła ;)

no ale mamy już z bani, a to najważniejsze :)

w parafi Bozego Ciala na Morenie, wyżej w ktorejs wypowiedzi jest podany numer telefonu :) na poradnictwo mozna isc gdzie sie chce :) pozdrawiam

image
A gdzie bysliscie w poradni ?? i czy mozna isc do poradni w innym kosciele niz sie bierze slub ???

image
no właśnie narzeczony już mówił jej, ze chcemy wszystko załatwić za jednym zamachem, bo nie bardzo mamy czas ;) czyli bez problemowo wyszło,cieszy mnie to ;)

662-033-063 Barbara Znajewska zajecia prowadzi w parafii Bozego Ciala na Morenie w salce na 1 pietrze :), trzeba sie z nia umowic telefonicznie

image
powinny byc 3 ale my mielismy tylko 1 :)

image
hej!!!
ja jak sie z nia umawialam to juz wtedy zalatwilam ze bedziemy mieli tylko jedno spotkanie zamiast 3 :) trwalo ok. godzinki :) alemysleze nie bedzie z tym problemu , jak wam sama nie zaproponuje, bo mowila ze woli jak jest jedno spotkanie zamiast 2, tosami zapropomujcie :) pozdrawiam :)

image
my mieszkamy już ze sobą ponad rok a ślub w czerwcu i tez się zastanawiam co lepiej powiedzieć żeby nie było gadania, moi znajomi skłamali ze nie mieszkają i był luz z poźniejszymi pytaniami :)
image