Widok
poradnia rodzinna
Czy macie namiary na jakąś "ludzką" poradnię rodzinną w Gdańsku. Para, na którą trafiliśmy przy okazji kursu przedmałżeńskiego wygląda na trochę nadgorliwą. Chciałabym namiar do kogoś, kto skoro już musi to przedstawi mi naturalne formy planowania rodziny ale nie będzie mnie na starcie rozliczać ze stosowanie się do nich!
Ja byłam bardzo sceptycznie nastawiona,ale się miło rozczarowałam.
Uważam,że każdy ma swoje przekonania i wyzywać od idiotów tych,którzy stosują naturalne metody jest mówiąc delikatnie nie na miejscu.
Mnie to zaciekawiło i dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy.
Byłabym gotowa spróbować,nie ze względu na wiarę i przekonania.Babka wytłumaczyła wszystko,popierała racjonalnymi argumentami.
Fakt,że była zdewociała to jedno,ale jakoś umiała to przekazać.
Uważam,że każdy ma swoje przekonania i wyzywać od idiotów tych,którzy stosują naturalne metody jest mówiąc delikatnie nie na miejscu.
Mnie to zaciekawiło i dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy.
Byłabym gotowa spróbować,nie ze względu na wiarę i przekonania.Babka wytłumaczyła wszystko,popierała racjonalnymi argumentami.
Fakt,że była zdewociała to jedno,ale jakoś umiała to przekazać.
Dominikanie i ich nauki przedmałżeńskie są cudowni ale poradnia jednak mnie rozczarowała. Również uważam, że każdy ma prawo do własnych przekonań i tego samego oczekujew stosunku do siebie. Poradnia jest między innymi po to aby przekazać nam wiedzę na temat naturalnych metod a nie po to aby egzekwować moje, jak to pani okresliła, pierwsze podrygi w tej dziedzinie, bo wcale na nie mam ochoty.