Widok

pościel z allegro

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
od kogo zamawiacie posciel z allegro? mam na mysli takie komplety ponizej 100 zl, ale zeby sie nie okazalo ze ta bawelna w dotyku to taka niemila a wypelnienie nieciekawe ... jakies doswiadczenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
znam tylko kiepskie opinie o Feretti z innego forum czy jakoś tak że droga porażka nie warta tej kasy...
ale zapewne jak ze wszystkim zalezy jak się trafi :-) jeszcze w IKEA widzialam fajna i niedrogą do łożeczka
ale jak tak patrze w ikei to takie niestandardowe te wymiary mają, ale dla dzieciaczkow to fajne inne produkty mają:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
kupowałam u tego sprzedawcy 2 rodzaje posciieli do łóżeczka, rożek, kocyk i innne gadżety ( w ciąży musiałam leżeć).Wiec wszystko zamawiałam przez allegro

http://www.allegro.pl/item947306045_pieeekna_posciel_drewex_at_3_el_promocja.html

i taką w kremowe żyrafki (bez baldachimu)

http://www.allegro.pl/item947304547_pieeekna_6_cz_posciel_120x90_tania_wysylka.html

Mała śpi w tym od roku i nie mechaci się ani nie straciła koloru.
Kupowałam również u tego sprzedawcy przescieradła frotte i z flaneli, a i wypełnienie do łózeczka również i pościel do wózka ( z której własciwie nie korzystam, więc uważam, ze jest to zbędny wydatek)
image
o super:) wlasnie o takie cos mi chodzilo:) a przyjemna w dotyku ta bawelna??
a ja mam ferretti wypelnienie i jest rewelacyjne! takze ja polecam, natomiast posciel moze i ladna i mila w dotyku ale wyprasowac to dziadostwo to porazka. dla nas najlepszym rozwiazaniem bylo kupic material i usmiechnac sie do tesciowej- to najlepsza posciel jak mamy,a flanelka mieciutka jak marzenie :P
image

image
odradzam z allegro ,,mamao-tato" polecam baby's zone .podobno teraz w akpolu jest promocja
a ja mam mamo-tato i jestem zadowolona. najlepiej niech kazdy sam "pomaca" ;-)
ja też kupiłam dwie pościele z MAMO-TATO i jestem bardzo zadowolona, szczególnie z tej flanelowej bo jest cieplutka, mięciutka i nie mechaci się :-)
image
ja polecam drewex, odradzam feretti i amy - niby najbardziej popularne, ale wzory kiepskie a w dotyku niemile. drewex za to polecam, moim zdaniem najlepszy. ikea rowniez fajna ale brak wiekszego wyboru.
image

image
ja ostatnio kupilam 'my sweet baby' i jestem zadowolona.
image

O tak, ja równiez polecam mamo-tato
ja polecam firme "nino" - swietnie sie prasuje i ma cudne wzory :)
ja mam feretti - kupiłam używane na allegro w dobrym stanie ( nowa za droga jak na pościel :) )

komplet na zmiane z drewexu - też ok

te tanie to rzeczywiście czasami sztyne i nieprzyjemne w dotyku... nie ryzykowałabym zakupu w ciemno na allegro tanich pościeli. Jesli tanie to w sklepach gdzie mozna sprawdzić ich jakość:)
image

ja kupowałam ferretii mam wypełnienie i poszewki wypełnienie super , poszewki miłe w dotyku wzory tez mi sie podobaja ale jak koleżanka juz wyżej pisała wyprasowac to to duża sztuka:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
proszę prasowac jak jest jeszcze wilgotna.wtedy to żaden problem.
jak oceniacie posciel Mamo Tato z alegro
Tańsza, trochę się wyciągneła i jest dość cienka, droższa ok tylko się ciężko prasuje.
image
ja mam ferreti i jest suuper.Zarówno wypelnienie jak i pościel. mam też innej firmy chyba amy i jakiś no name i są średnie, bez porównania z F.
Co do prasowania to zawsze prasuje wilgotną i nie ma problemu.
image
image
podbijam
ja kupowałam z mamo-tato i jestem bardzo zadowolona.Kuzynka kupiła z my-sweet-baby i nie był to dobry zakup .po jednym praniu pościel się zmechaciła , ciężko było ją doprasować.
to prawda pościel MY SWEET BABY jest okropna ,zdjęcia może maja fajne ale w rzeczywistości tragedia ,a po praniu moja szmata do podlogi wygląda lepiej od tej pościeli,nie wpomnę juz ze czekalam na nią prawie miesiąc
Tylko feretti albo nino są super .Pościeli z My-sweet-baby nie kupujcie.Ja dostalam w prezencie i nawet za 5 zl bym jej nie kupila.Szkoda pieniedzy i nerwów,lepiej dolożyć i mieć coś pożądnego
Kupilam pościel na allegro z MY SWEET BABY i pospieszylam sie z wystawieniem pozytywnych komentarzy.Pościel dostalam ponad 10 dni od zamowienia,w pudelku,każda część zapakowana osobno (w cylafon)!,wygladala ladnie do pierwszego prania...Po wypraniu, tragedia ,jak psu z gardla wyciągnięta,material się zmechacil,nie dalo jej sie wyprasować ,nie polecam,NIE KUPUJCIE TEGO
Faktycznie pośćiel my sweet baby jest z slabego gatunku materialu,blaknący po wypraniu.Teraz Lenka śpi pod cudowną pościelą z NINO,pościel jest super milusia w dotyku,a nie szorstka jak papier ścierny z MY SWEET BABY
Ja z łóżeczka od MY SWEET BABY jestem niezadowolona i nie polecam nikomu ,ma same sęki zadry ,dziecko może się pokaleczyć ,jest niedomalowane,prawdziwy bubel,pozatym czas oczekiwania i realizacji bardzo długi .instrukcji ,brak.niepolecam nikomu
ja zamawialam od uzytkownika -nadia..pralam ja narazie tylko raz, ale ma bardzo zywe kolory i jest ladnie wykonczona..i przesylka doszla bardzo szybko
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (38 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

do góry