Widok

pościel z allegro

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
od kogo zamawiacie posciel z allegro? mam na mysli takie komplety ponizej 100 zl, ale zeby sie nie okazalo ze ta bawelna w dotyku to taka niemila a wypelnienie nieciekawe ... jakies doswiadczenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
znam tylko kiepskie opinie o Feretti z innego forum czy jakoś tak że droga porażka nie warta tej kasy...
ale zapewne jak ze wszystkim zalezy jak się trafi :-) jeszcze w IKEA widzialam fajna i niedrogą do łożeczka
ale jak tak patrze w ikei to takie niestandardowe te wymiary mają, ale dla dzieciaczkow to fajne inne produkty mają:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
kupowałam u tego sprzedawcy 2 rodzaje posciieli do łóżeczka, rożek, kocyk i innne gadżety ( w ciąży musiałam leżeć).Wiec wszystko zamawiałam przez allegro

http://www.allegro.pl/item947306045_pieeekna_posciel_drewex_at_3_el_promocja.html

i taką w kremowe żyrafki (bez baldachimu)

http://www.allegro.pl/item947304547_pieeekna_6_cz_posciel_120x90_tania_wysylka.html

Mała śpi w tym od roku i nie mechaci się ani nie straciła koloru.
Kupowałam również u tego sprzedawcy przescieradła frotte i z flaneli, a i wypełnienie do łózeczka również i pościel do wózka ( z której własciwie nie korzystam, więc uważam, ze jest to zbędny wydatek)
o super:) wlasnie o takie cos mi chodzilo:) a przyjemna w dotyku ta bawelna??
a ja mam ferretti wypelnienie i jest rewelacyjne! takze ja polecam, natomiast posciel moze i ladna i mila w dotyku ale wyprasowac to dziadostwo to porazka. dla nas najlepszym rozwiazaniem bylo kupic material i usmiechnac sie do tesciowej- to najlepsza posciel jak mamy,a flanelka mieciutka jak marzenie :P
odradzam z allegro ,,mamao-tato" polecam baby's zone .podobno teraz w akpolu jest promocja
a ja mam mamo-tato i jestem zadowolona. najlepiej niech kazdy sam "pomaca" ;-)
ja też kupiłam dwie pościele z MAMO-TATO i jestem bardzo zadowolona, szczególnie z tej flanelowej bo jest cieplutka, mięciutka i nie mechaci się :-)
ja polecam drewex, odradzam feretti i amy - niby najbardziej popularne, ale wzory kiepskie a w dotyku niemile. drewex za to polecam, moim zdaniem najlepszy. ikea rowniez fajna ale brak wiekszego wyboru.
ja ostatnio kupilam 'my sweet baby' i jestem zadowolona.
O tak, ja równiez polecam mamo-tato
ja polecam firme "nino" - swietnie sie prasuje i ma cudne wzory :)
ja mam feretti - kupiłam używane na allegro w dobrym stanie ( nowa za droga jak na pościel :) )

komplet na zmiane z drewexu - też ok

te tanie to rzeczywiście czasami sztyne i nieprzyjemne w dotyku... nie ryzykowałabym zakupu w ciemno na allegro tanich pościeli. Jesli tanie to w sklepach gdzie mozna sprawdzić ich jakość:)
ja kupowałam ferretii mam wypełnienie i poszewki wypełnienie super , poszewki miłe w dotyku wzory tez mi sie podobaja ale jak koleżanka juz wyżej pisała wyprasowac to to duża sztuka:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
proszę prasowac jak jest jeszcze wilgotna.wtedy to żaden problem.
jak oceniacie posciel Mamo Tato z alegro
Tańsza, trochę się wyciągneła i jest dość cienka, droższa ok tylko się ciężko prasuje.
ja mam ferreti i jest suuper.Zarówno wypelnienie jak i pościel. mam też innej firmy chyba amy i jakiś no name i są średnie, bez porównania z F.
Co do prasowania to zawsze prasuje wilgotną i nie ma problemu.
podbijam
ja kupowałam z mamo-tato i jestem bardzo zadowolona.Kuzynka kupiła z my-sweet-baby i nie był to dobry zakup .po jednym praniu pościel się zmechaciła , ciężko było ją doprasować.
to prawda pościel MY SWEET BABY jest okropna ,zdjęcia może maja fajne ale w rzeczywistości tragedia ,a po praniu moja szmata do podlogi wygląda lepiej od tej pościeli,nie wpomnę juz ze czekalam na nią prawie miesiąc
Tylko feretti albo nino są super .Pościeli z My-sweet-baby nie kupujcie.Ja dostalam w prezencie i nawet za 5 zl bym jej nie kupila.Szkoda pieniedzy i nerwów,lepiej dolożyć i mieć coś pożądnego
Kupilam pościel na allegro z MY SWEET BABY i pospieszylam sie z wystawieniem pozytywnych komentarzy.Pościel dostalam ponad 10 dni od zamowienia,w pudelku,każda część zapakowana osobno (w cylafon)!,wygladala ladnie do pierwszego prania...Po wypraniu, tragedia ,jak psu z gardla wyciągnięta,material się zmechacil,nie dalo jej sie wyprasować ,nie polecam,NIE KUPUJCIE TEGO
Faktycznie pośćiel my sweet baby jest z slabego gatunku materialu,blaknący po wypraniu.Teraz Lenka śpi pod cudowną pościelą z NINO,pościel jest super milusia w dotyku,a nie szorstka jak papier ścierny z MY SWEET BABY
Ja z łóżeczka od MY SWEET BABY jestem niezadowolona i nie polecam nikomu ,ma same sęki zadry ,dziecko może się pokaleczyć ,jest niedomalowane,prawdziwy bubel,pozatym czas oczekiwania i realizacji bardzo długi .instrukcji ,brak.niepolecam nikomu
ja zamawialam od uzytkownika -nadia..pralam ja narazie tylko raz, ale ma bardzo zywe kolory i jest ladnie wykonczona..i przesylka doszla bardzo szybko

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry