Widok

zadna transkrypcja nie sprawi nam trudnosci! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A Kiwdul

kladzie sie spac, gdy ma jolie wstaje po raz pierwszy. Potem ma kolejne przebudzenia. I chowa sie znowu.

Stworek pi

Stworku nie pi-kaj. Nie smutno jest. Wiosna juz tuz, bedzie pieknie! Skoncza sie smetne niedzielne popoludnia.

"Jeszcze bedzie przepieknie.." :) Nie moge doczekac sie zielonosci traw i szumu wiatru w lisciach drzew. Nareszcie chce czegos, co bedzie. Swiat-jest-prosty. Dobrze, tak dobrze..

wyrzut sumienia

tak.

chyba ze nie. roznie to bywa.

k.nn.

pocałunek nieprzyjacielski.Zresztą czy to ważne jaki?chodzi o intencje!

Fate i Martuniu...jestem...

:*)

hmmm i..tylko teraz sie nie obrazaj...ale Twoja "zasadniczosc" jest ..malo kobieca hmm Przepraszam...wiec...badz mniej

slowo z glowy...)...i znowu zaatakujesz mnie...a myslalem, ze juz tego nie bedzie...
..no...ale jakos sobie poradze z tym...Trzeba juz spac...swiatlo mnie przepedza do kojki...

wszyscy

Jak myślicie czy pocałunek to zdrada??

...mmm...pi....

....smutno....

Verb

Ano wiem. To właśnie styl ;] , o którym pisałam. To także musi trzymać się kupy żeby było dobre.

Polska Republika Bananowa - oj mamy problem

Uwaga OGŁOSZENIE NR 00034-lpc0 54507.

W związku z nową dostawą bananów przewidywaną dnia 02 miesiąca Banana Prostego Trzeciego roku Bananowego 2002 doszło do pogłebionej dyskusji co do sposobu podziału i Komisja Podziałowa rozpadła się.

Szczególnie zasłużeni już myśłą co tu by zrobić, ale u nich niestety proces myślenia jest bardzo skomplikowany i sami sie boją, że banany im sie zepsują.

Oj , oj , oj, oj, mamy problem bo banan nie może zbyt długo leżeć.

Ratujcie!!!!!!!!

Plagiat.

To strasznie fajnie!!! Jajk żyjesz bracie?

Venom

starych gratkowych plagiatow owszem tak

Plagiat

Z tych starych dobrych gratkowych Plagiatów? Jakl tak to świetnie. POzdrawiam.....

mozliwe

ze w niedziele o 12 pod pomnikiem sobieskiego w gdansku jeszcze ktos wystaje. ostatnio tam nie bywalem ale jesli zarzucic haslo moze bedzie odzew. za tydzien niedziele 12 sobieski?

Stworek

No wiesz, konsekwencja, konsekwencją, ale tam jednak przewija się pewna ironia. Wiesz?

MAŁA ŻABKO, VERB

Odpowiadam na apel do byłych gratkowiczów. Czy jest tu ktoś jeszcze z Gratki? Czy ktoś jeszcze organizuje gratkowe spotkanka. Narka.

Super strona

Witam wszystkich
Wpadnicie na z*******ą stronke i zostawcie po sobie ślad. Mile widziane sugestie na temat stronki na moim forum http://free4web.pl/FS/c/115692/42069/53333/ lub bezpośrednio z stronki.

dzięki wam!!!

Ostatnia sobota karnawału

Życze wszystkim szalonej zabawy w ten dzień.Ja niestety siedzę w domciu i drugi tydzień próbuje pozbyć sie paskudnej grypy :-((((((

Verb

Jakiś wąski jest odzew na Twój apel do byłych gratkowiczów.Czyżby ich tu nie było????Oczywiście poza pewnymi wyjątkami :-)))))
Pozdrawiam!

Polska Republika Bananowa rozkwita !!!!!

Uwaga OGŁOSZENIE NR 00034-lpc0 54506.

Nowa dostawa bananów dla szczególnie zasłużonych posłow i urzędników w walce o ubananowienie poprzeczne i podłużne naszej republiki przewidywana jest na jutro tj. dnia 02 miesiąca Banana Prostego Trzeciego roku Bananowego 2002.

Inne tematy z forum Hydepark

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

Grajdołki (111 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry