Widok

poszukiwana niania

Kupię Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, za miesiąc wracam do pracy i ostro zabieram sie za poszukiwaniem niani dla mojego synka, gdzie najlepiej szukac ogłoszen?, jakie sa ceny na rynku trojmiejskim? czekam na"cenne"rady doświadczonych mam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a może u nas?:) www.klubwieloryb.pl, dopiero zaczynamy, dzieci jest dwoje, więc warunki jak z nianią tyle że dysponujemy własna sala zabaw. Zapraszam do odwiedzenia strony!

Zapraszam, choć brakuje mi trochę danych na temat wieku dziecka, miejsca zamieszkania i ilości godzin codziennej opieki... zaproponować nie zawadzi, może właśnie Tobie spodoba sie któraś z naszych ofert.

Pozdrawiam,
Marta Wysińska
Najlepiej po znajomych sie popytać lub wsród sąsiadów.
Zalezy gdzie mieszkasz jak gdzieś w gdansku to siostra mojego męza szuka pracy jako opiekunka (ma 40 lat ). Napewno bardzo dobra osoba i uczciwa.
Powiem Ci ze chyba trzeba troche polegac na intuicji. Ja z góry załozyłam że szukam opiekunki niepalącej itd. Mam palącą :) oczywiście nie pali przy dziecku i niezamieniłabym jej na zadną inną za nic w swiecie.
image
a pytałas jeszcze o kaskę więc my płacimy 1200 zł, ale moja kumpela w Gdańsku znalazła opiekunke za 700 więc przedział cenowy jest spory.
image
Lenka napisz skąd jesteś?
Również ciekawe artykuły można znaleźć na stronach
Zobacz całość:
7 grzechów głównych niani http://www.warszawaniania.pl
Jak zostać dobrą opiekunką do dziecka ? http://www.warszawaopiekunka.pl
Czym kierować się przy wyborze niani dla dziecka? http://www.nianiapraca.pl
Opiekunka na wakacje http://www.krakowopiekunka.pl
Szukając niani sprecyzuj swoje oczekiwania http://www.opiekunkadodzieckakrakow.pl
Opiekunka do dziecka, babcia czy przedszkole? http://www.opiekunkadodzieckapoznan.pl
Niania z zamieszkaniem we Wrocławiu http://www.opiekunkiwroclaw.pl
Chcesz wrócić do pracy po urlopie macierzyńskim? http://www.opiekunkalodz.pl
Jak wybrać odpowiednią opiekunkę http://www.opiekunkalublin.pl
Ogłoszenia na trójmiasto.pl i anonse.pl. Trzeba się poprostu umawiać i samemu przetestować
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
zapraszam do Małkowa koło Zukowa ul:Parkowa 4 Prywatna Opikieka Nad Dziećmi
501-35-40-98
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja polecam niania.pl
bardzo dużo ogłoszeń
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jestem zainteresowana opieka nad dzieckiem, moj synek ma 5 miesiecy mam 22 lata. duze i bezpieczne podwórko.mieszkam w gdansku, asiunia5071@wp.pl
Pierwsza nianie, gdy synek byl malutki mialam z polecenia, byla super. Od razu wiedzielismy, ze bedzie tylko kilka miesiecy, bo zawsze wyjezdza zagranice w tym samym czasie (na kilka miesiecy)., ale i tak warto bylo. Potem kilka nian na bardzo krotko, gorszych i lepszych z ogloszen anonsowo-trojmiastowych. Od ponad roku mamy bardzo dobra nianie z serwisu niania.pl, wiec absolutnie polecam ten serwis.
Ja pracowalam w domu, wiec nigdy nie zostawialam dziecka samego z niania na poczatku, nawet na chwile, mialam lepsze spojrzenie jaka dana niania jest. Potem to wiadomo, niania moze zostac sama.
Ja szukam dziecka pod opiekę.Jestem w domu z synkiem,więc mogłabym bawić i Twoje,a w jakim wieku masz synka?
Właśnie szukam niani z okolic Wrzeszcza lub Zaspy, która zajęłaby się naszą dzieciną (mała skończy w lutym roczek) u siebie lub u nas w domu. Podaję maila: aberro@op.pl.
ja polecam naszą opiekunkę,ale dopiero bedzie wolna od września...okolice Wrzeszcza,Zaspy,Przymorza,,,,osoba w wieku 30 lat,od 7 lat zajmuje się dziećmi,wykształcenie pedag.z nami od 3 lat,,,
Proponuję złobek w Małkowie bardzo dobre warunki dla bobasów....
501-35-40-98
madziuszka83@o2.pl mieszkam we Wrzeszczu jak szukasz opiekunki napisz.
Czy Twoja niania jest jeszcze wolna. Poszukujęniani do 1,5 rocznego dziecka od lutego 2012. Proszę o informacje. glaza11@wp.pl

Pozdrawiam
Monika
witamnazywam sie barbara skwiercz i jestem niania z kilkuletnim doświadczeniem i referencjami.mieszkam na morenie i chetnie zajme sie dzieckiem od maja.chciałabym pracować razem ze swoim 3miesięcznym synkiem.mam doświadczenie w tego typu opiece gdyż wcześniej przez 2,5 roku opiekowalam sie corka i jej rowiesnikiem.stawka do uzgodnienia ale napewno niższa niż normalnie.moj email bskwiercz@op.pl.pozdrawiam
witam
szukam niani dla synka 1.5 rocznego,najlepiej z Rumi,mieszkam w Janowie ;)
My ostatnio też szukaliśmy niani do naszej dwójki urwisów:) Moja przyjaciółka poleciła nam skorzystać z profesjonalnej firmy szkającej niani. W Gdyni działa agencja TwojaGoposia.pl, korzystailiśmy z ich usług w maju i jak na razie (odpukać) jesteśmy bardzo zadowoleni z Pani Oli, którą nam polecili.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam, skorzystalam!
Ja również polecam!!!! Warto mieć pewność. Oni sprawdzają wszystko także odchodzi stres, że "coś" wyjdzie w praniu... :)
Dokładnie !! A w razie czego skłonni są poszukać innych osób jeśli te rekomendowane nie przypadną nam do gustu !
miałam ten sam problem 6 miesiecy temu. kolezanka dała mi namiary na Twoją Gosposię, gdzie pomogli mi znaleźć w krótkim czasie. To jest o tyle fajne, ze dostajesz kontakt do osób i sama decydujesz kogo i tak wybierasz. A i cena korzystna za zrobienie takiej selekcji Pań z ogłoszeń... i jeszcze to, ze są to osoby ze sprawdzonymi referancjami... pomocne, dzieki nim znalazłam szybko i bez przyród super nanie! :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Szukam niani z Redy.Opieka nad moją córeczką ok 6 godzin dziennie
image

image
Ja też jestem z Redy.Tutaj było do niedawna dużo ogłoszeń, lecz kobietek co same posiadają juz dzieci i poniekąd szukają towarzystwa dla swoich.

Ja swoją córe oddawałam wcześniej w ręce sąsiadki, co sama siedzi w domu ze swoim dzieckiem w podobnym wieku :) uważam ze to było bardzo dobre rozwiązanie.

Sama bym zaopiekowała się innym dzieckiem, ale z racji powiększającego się brzucha jest mi coraz ciężej :)
Ja już od jakiegoś czasu szukam dzieciaczka pod opiekę ale w Pruszczu jakoś to ciężko idzie :/ a może ktoś szuka opiekunki w Pruszczu?
image

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
ja mogę polecić Panią, która opiekowała się moja Oli dopóki do przedszkola nie poszła. Wspaniała babka, kocha dzieci i to się czuje. Tu w grę chodzi tylko Gdynia i ewentualnie Rumia/Reda.
Poszukuję doświadczonej Niani dla 6-miesięcznej dziewczynki, praca od 8.00-16.00 od poniedziałku do piątku. Praca od 24 października na Morenie Osiedle Nad Wodą. Dziecko jest bardzo pogodne i grzeczne, chętne do zabawy. Szukamy Niani ciepłej ,otwartej na potrzeby dziecka.
bardzo proszę o kontakt 607 92 71 72
a czy możesz podać do niej kontakt mój mail doti33@go2.pl z góry bardzo dziękuję
Ja też korzystałam z ich usług i jestem b. zadowolona. Są wytrwali i solidni. Polecam.
Ja jestem z Rumi i moge sie zaopiekowac jakims dzieciaczkiem
image[/url]
image[/url]
Twojagosposia.pl to chyba z IP ktos zapomnial zmienic do wszyszych pozytywnych wpisow
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdynia Orłowo, 31 lat. kultura, odpowiedzialnosc, wyzsze wyksztalcenie, jezyki, mile usposobienie... no i uwielbiam dzieci ;-)
Witam.Jestem Redy i chętnie zaopiekuję się dzieckiem.Mam córkę 3,5 lat i synka 6 mies.więc dla córki przydałoby się towarzystwo.Dziecko chodzące najlepiej.Mam doświadczenie gdyż opiekowałam się już dziećmi.Zapraszam.Tel.793012325.
Moja niania będzie wolna od września 2012. Namiary podam na maila ew_wa@wp.pl

A póki co zapraszam do lektury wątku:
http://forum.trojmiasto.pl/Moja-niania-bedzie-wolna-od-wrzesnia-t398244,1,130.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja z ujesciska tylko mam dwoje swoich 3,5 i 2 wiec jak ktos chce dokoptowac jeszcze jedno to ja chetnie :)
Jeśli któraś z Was może mi polecić dobrą nianię, proszę o kontakt. madzia6@gmail.com
Witam,

Ja również poszukuję niani dla mojego synka, od marca wracam do pracy, syn będzie miał wtedy niecałe 7miesięcy. Praca będzie na 8h dziennie 4-5dni w tygodniu, nie wykluczam dowożenia dzidziusia do niani, która już wychowuje swoje dzieci, także takie propozycje też mnie interesują. Co do opieki u nas w mieszkaniu, to mieszkamy z mężem i synkiem w bloku na drugim piętrze, bez windy. Mieszka z nami również duży, acz niegroźny i nieabsorbujący psi staruszek, który przesypia większość dnia. :) Mieszkamy na osiedlu Krokusowym - Gdańsk - Łostowice.

Gdyby była jakaś zainteresowana niania, to proszę o maila z CV i propozycją wynagrodzenia. kasiowa87@tlen.pl

Pozdrawiam,
KM
image
Ja również poszukuję niani - jeżeli ktoś z Was zna fajną nianię, która byłaby zainteresowana pracą od lutego to proszę o kontakt na e-maila: mamy2dzieci@gmail.com.

Mieszkamy w Gdyni na Pustkach Cisowskich.

Pozdr.
A
Witam,
ja też od kwietnia wracam do pracy i powoli zaczynam poszukiwania opiekunki dla mojego synka. W kwietniu Młody będzie miał 13 miesięcy. Będziemy potrzebowali niani 3 razy w tygodniu od 7:00 - 16:30. Zależy nam żeby niania przychodziła do nas do mieszkania (Gdańsk Chełm).
Jeżeli to nie tajemnica podzielcie się informacją ile płacicie niani za godzinę? Zupełnie nie wiem ile mam proponować.
Pozdrawiam i dzięki za wszelkie info:)

kinga-80@tlen.pl
Jeśli ktoś poszukuje fajnej niani - młoda mama i niania chętna do podjęcia współpracy. Jesteśmy z synkiem z Przymorza i opiekujemy się u siebie w domku już jednym chłopcem:) wyżywienie wliczone w cene - cena uzależniona od liczy godzin (nie przekracza raczej 1000zł). chętnie zajmiemy się i Twoim maluchem;)
Jeśli jest ktoś zainteresowany i wyrazi potrzebę mogę podać numery tel. pod którymi rodzice moich podopiecznym wystawią swoje słowne referencje:)

zainteresowanych prosze o kontakt mailowy - amelek1@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
niania na oruni gornej kolo lidla bardzo fajna, sympatyczna wesola i pomyslowa dziewczyna. dzidzia1.87@tlen.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Poszukuję niani z Pruszcz Gdańskiego bądź gotowej dojeżdżać z okolic. Nie wykluczam możliwości dowożenia dziecka do domu niani. Interesują mnie tylko i wyłącznie osoby z doświadczeniem. Wracam do pracy po weekendzie majowym, mój synek będzie miał skończone 5 m-cy. Proszę o oferty na maila h.hetm@poczta.fm.
Czy nadal szuka Pani opiekunki z Pruszcza?
Ja też szukam opiekunki do 6-letniej córki,ale od 24 czerwca z Gdyni.
mama daj namiary do siebie
tylko ja poszukuje kogoś z centrum Gdyni lub okolicy.
ja,pisz na misiek0779@gmail.com
Szukam niani do 10-miesięcznego dziecka (u mnie w domu), na 3-4 godziny dziennie, 2 lub 3 razy w tygodniu. Mieszkam w bloku na 3cim piętrze, bez windy. Od czerwca na "pełen etat" - 9 godzin, od poniedziałku do piątku 6:30-15.30. Osoba niepaląca i kotolubiąca. :) (w domu kocur wykastrowany 6 letni). Gdańsk Chełm. Ewentualnie czy ktoś ze znajomych może polecić ?
image
http://www.naszaopiekunka.pl/nanny.asp?ID=60794

Kobieta po pedagogice-opiekunczo wychowawczej podejmie sie pracy z dziecmi badz osobami starszymi.
W jednm jak i drugim przypadku posiadam doswiadczenie. wkladam ogrom poswiecenia i serca w opiece nad swoim podopiecznym. . odpowiedzialna, empatyczna, bez nałogow. .
Oczekiwania finansowe 10zł /h badz pensja stala.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Pająki pomocy (25 odpowiedzi)

Dziewczyny dostalśmy od znajomych choinkę i co dziś wstawiamy jado mieszkania ubieramy a plaga...

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

jaki odkurzacz polecacie ? (25 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?

do góry