Widok

poszukuje ginekologa

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czesc dziewczyny:)
Czy moze ktoras z was zna dobrego ginekologa w Gdansku.Wczesniej chodzilam do ginekologa na ujescisku chyba to byla ul.piotrowska.ale nie wiem czy przyjma mnie tam prywatnie.ciezko tam sie dodzwonic a w polowie czerwca jestem w Polsce.Probowalm pisac na forum rodzina ale bez zadnego odzewu...z gory dziekuje:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam dr Kołodziej (kobieta), przyjmuje prywatnie we wrzeszczu w budynku basenu Start. Wizyta 70 zł, ale naprawdę warto. Poczujesz sie u niej jak księżniczka.
Polecam dr Hryniewicza, przychodnia na przeciwko city forum, wchodzisz zapisujesz sie na wizyte. Przyjmuje chyba trzy dni w tygodniu. Jest tam kilkoro innych rownie dobrych lekarzy/lekarek ginekologow.Nie wiem czy to gramatycznie napisalam:)

malad napisał(a):

> Polecam dr Hryniewicza, przychodnia na przeciwko city forum,
> wchodzisz zapisujesz sie na wizyte. Przyjmuje chyba trzy dni w
> tygodniu. Jest tam kilkoro innych rownie dobrych
> lekarzy/lekarek ginekologow.Nie wiem czy to gramatycznie
> napisalam:)
>
>
wtej samej przychodni przyjmuje takze moja ginekolog dr. Danuta Kardzis, nieopodal przychodni przyjmuje takze prywatnie.
polecam!
na maila moge podac nr. tel

Kołodziej, która też pracuje/pracowała na Zaspie? jeżeli tak, to nie polecam.

polecam dr Janinę Ratnicką, ginekolog-endokrynolog,
ul. Grunwaldzka 212 (budynek Hossy), tel. 341-29-79
bardzo rzeczowa i profesjonalna , nie wdaje się w zbędne dyskusje, ale zawsze odpowiada na pytania i dzieli się swym doświadczeniem
polecam dr Olszewską to stronka z jej danymi www.pro-femina.com/

Też poloecam dr Olszewską.

Fotografia:

I cała reszta:

A co jest z tą Kołodziej nie tak? Pytam, bo ja też wciąż jeszcze szukam ginekologa i właśnie o niej m. in. myślałam.
maritiki@op.pl
Też nie polecam dr Katarzyny Bladocha-Kołodziej. Do pewnego czasu było ok ale w pewnym momencie stała się grubiańska. Poza tym w sumie dobrze się stało bo okazało się, że konsultacja u innego lekarza wyszła mi na zdrowie i szczerze mówiąc aż strach pomyśleć co by było gdybym została pod opieką dr Kołodziej. Nie zainteresowała się złymi wynikami badań tylko krzykiem po co je robiłam bez wizyty. Po to, że na wizytę się bardzo długo czekało i wolałam mieć to z głowy szybciej i jak się okazało na moje szczęście. Pani doktor niekoniecznie była zadowolona - chyba dlatego, że wyniki pokazały, że źle prowadziła leczenie :( To moje przykre doświadczenie dlatego nie polecam.
poszukaj tutaj:
http://katalog.trojmiasto.pl/zdrowie_i_medycyna/ginekolodzy

sa oceny osob ktore korzystaly z uslug tych osob

ja tez poszukuje ginekologa, ale nie wiem czy szukanie na forum ma sens. sama ma bardzo dobrego obleganego ginekologa,ale jak sam mi przepisuje pigułki i jak robi usg to sie pyta czy jestem przed jajeczkowaniem to chyba cos jest z nim nie tak, wiec juz sie zdenerwowalam i sie pytam o co chodzi z tym jajeczkowaniem, bo chyba nie powinnam miec go,a on na to ze nie, ale mu sie wydawalao ze wczesniej nie bralam pigulek.

Poza tym przegladalam ta liste i jest tam dwoch takich co z calym sercem bym nie polecala. jeden zostal wyrzucony z jednej przychodni jak zaczal kobieta wykrywac raki, ktorych nie mialy. drugi z kolei ma takie podejscie do kobiety, ze az strach bierze, wyraza on poglad ze kobieta powinna umierac po 50tce bo juz wtedy nie jest kobieta- a dwaj maja swietne opinie.

Dziewczyny dziekuje za odpowiedzi.
mam jeszcze pytanie chodzi mi o ta dr olszewska ile kosztuje u noej wizyta.
dziekuje:)

W przychodni studenckiej przyjmuje za darmo na NFZ
Szrekusia-moja ksiazeczka juz sie dawno skonczyla no i musze niestety isc prywatnie.a wyrobic nie moge poniewaz jestem zagranica

wizyta ginekologiczna 100 zł a położnicza 120 zł,w tym masz badanie,cytologię i usg

bociany-dziekuje za odpowiedz:)
milego dnia:)

amadea a jak się nazywał/a ginekolog do której chodziłaś na ujeścisku?

o jakich lekarzach mowisz? mozesz podac jakies dane...tychniby tak dobrych fachowcow aby przestrzec inne dziewczyny

o ile sie nie myle to byl dr stukan

do góry