Widok
poszukuje ginekologa
Czesc dziewczyny:)
Czy moze ktoras z was zna dobrego ginekologa w Gdansku.Wczesniej chodzilam do ginekologa na ujescisku chyba to byla ul.piotrowska.ale nie wiem czy przyjma mnie tam prywatnie.ciezko tam sie dodzwonic a w polowie czerwca jestem w Polsce.Probowalm pisac na forum rodzina ale bez zadnego odzewu...z gory dziekuje:)
Czy moze ktoras z was zna dobrego ginekologa w Gdansku.Wczesniej chodzilam do ginekologa na ujescisku chyba to byla ul.piotrowska.ale nie wiem czy przyjma mnie tam prywatnie.ciezko tam sie dodzwonic a w polowie czerwca jestem w Polsce.Probowalm pisac na forum rodzina ale bez zadnego odzewu...z gory dziekuje:)
malad napisał(a):
> Polecam dr Hryniewicza, przychodnia na przeciwko city forum,
> wchodzisz zapisujesz sie na wizyte. Przyjmuje chyba trzy dni w
> tygodniu. Jest tam kilkoro innych rownie dobrych
> lekarzy/lekarek ginekologow.Nie wiem czy to gramatycznie
> napisalam:)
>
>
wtej samej przychodni przyjmuje takze moja ginekolog dr. Danuta Kardzis, nieopodal przychodni przyjmuje takze prywatnie.
polecam!
na maila moge podac nr. tel
> Polecam dr Hryniewicza, przychodnia na przeciwko city forum,
> wchodzisz zapisujesz sie na wizyte. Przyjmuje chyba trzy dni w
> tygodniu. Jest tam kilkoro innych rownie dobrych
> lekarzy/lekarek ginekologow.Nie wiem czy to gramatycznie
> napisalam:)
>
>
wtej samej przychodni przyjmuje takze moja ginekolog dr. Danuta Kardzis, nieopodal przychodni przyjmuje takze prywatnie.
polecam!
na maila moge podac nr. tel
Też nie polecam dr Katarzyny Bladocha-Kołodziej. Do pewnego czasu było ok ale w pewnym momencie stała się grubiańska. Poza tym w sumie dobrze się stało bo okazało się, że konsultacja u innego lekarza wyszła mi na zdrowie i szczerze mówiąc aż strach pomyśleć co by było gdybym została pod opieką dr Kołodziej. Nie zainteresowała się złymi wynikami badań tylko krzykiem po co je robiłam bez wizyty. Po to, że na wizytę się bardzo długo czekało i wolałam mieć to z głowy szybciej i jak się okazało na moje szczęście. Pani doktor niekoniecznie była zadowolona - chyba dlatego, że wyniki pokazały, że źle prowadziła leczenie :( To moje przykre doświadczenie dlatego nie polecam.
ja tez poszukuje ginekologa, ale nie wiem czy szukanie na forum ma sens. sama ma bardzo dobrego obleganego ginekologa,ale jak sam mi przepisuje pigułki i jak robi usg to sie pyta czy jestem przed jajeczkowaniem to chyba cos jest z nim nie tak, wiec juz sie zdenerwowalam i sie pytam o co chodzi z tym jajeczkowaniem, bo chyba nie powinnam miec go,a on na to ze nie, ale mu sie wydawalao ze wczesniej nie bralam pigulek.
Poza tym przegladalam ta liste i jest tam dwoch takich co z calym sercem bym nie polecala. jeden zostal wyrzucony z jednej przychodni jak zaczal kobieta wykrywac raki, ktorych nie mialy. drugi z kolei ma takie podejscie do kobiety, ze az strach bierze, wyraza on poglad ze kobieta powinna umierac po 50tce bo juz wtedy nie jest kobieta- a dwaj maja swietne opinie.
Poza tym przegladalam ta liste i jest tam dwoch takich co z calym sercem bym nie polecala. jeden zostal wyrzucony z jednej przychodni jak zaczal kobieta wykrywac raki, ktorych nie mialy. drugi z kolei ma takie podejscie do kobiety, ze az strach bierze, wyraza on poglad ze kobieta powinna umierac po 50tce bo juz wtedy nie jest kobieta- a dwaj maja swietne opinie.