Widok
poszukuje ginekologa
Czesc dziewczyny:)
Czy moze ktoras z was zna dobrego ginekologa w Gdansku.Wczesniej chodzilam do ginekologa na ujescisku chyba to byla ul.piotrowska.ale nie wiem czy przyjma mnie tam prywatnie.ciezko tam sie dodzwonic a w polowie czerwca jestem w Polsce.Probowalm pisac na forum rodzina ale bez zadnego odzewu...z gory dziekuje:)
Czy moze ktoras z was zna dobrego ginekologa w Gdansku.Wczesniej chodzilam do ginekologa na ujescisku chyba to byla ul.piotrowska.ale nie wiem czy przyjma mnie tam prywatnie.ciezko tam sie dodzwonic a w polowie czerwca jestem w Polsce.Probowalm pisac na forum rodzina ale bez zadnego odzewu...z gory dziekuje:)
malad napisał(a):
> Polecam dr Hryniewicza, przychodnia na przeciwko city forum,
> wchodzisz zapisujesz sie na wizyte. Przyjmuje chyba trzy dni w
> tygodniu. Jest tam kilkoro innych rownie dobrych
> lekarzy/lekarek ginekologow.Nie wiem czy to gramatycznie
> napisalam:)
>
>
wtej samej przychodni przyjmuje takze moja ginekolog dr. Danuta Kardzis, nieopodal przychodni przyjmuje takze prywatnie.
polecam!
na maila moge podac nr. tel
> Polecam dr Hryniewicza, przychodnia na przeciwko city forum,
> wchodzisz zapisujesz sie na wizyte. Przyjmuje chyba trzy dni w
> tygodniu. Jest tam kilkoro innych rownie dobrych
> lekarzy/lekarek ginekologow.Nie wiem czy to gramatycznie
> napisalam:)
>
>
wtej samej przychodni przyjmuje takze moja ginekolog dr. Danuta Kardzis, nieopodal przychodni przyjmuje takze prywatnie.
polecam!
na maila moge podac nr. tel
Uważam, że dr Kołodziej jest bardzo dobrą panią ginekolog. Wizyta u niej trwa 30 minut, żaden lekarz nie poświęca mi tyle uwagi i czasu. O wszystkim pamięta, przed przepisaniem leków daje skierowanie na badania, odpowiada życzliwie na wszystkie moje pytania. Zawsze uśmiechnięta... naprawdę jestem zdziwiona negatywnymi opiniami.
Jjak najbardziej ją polecam!
A naprawdę, mam porównanie z innymi ginekologami.
Jjak najbardziej ją polecam!
A naprawdę, mam porównanie z innymi ginekologami.
Też nie polecam dr Katarzyny Bladocha-Kołodziej. Do pewnego czasu było ok ale w pewnym momencie stała się grubiańska. Poza tym w sumie dobrze się stało bo okazało się, że konsultacja u innego lekarza wyszła mi na zdrowie i szczerze mówiąc aż strach pomyśleć co by było gdybym została pod opieką dr Kołodziej. Nie zainteresowała się złymi wynikami badań tylko krzykiem po co je robiłam bez wizyty. Po to, że na wizytę się bardzo długo czekało i wolałam mieć to z głowy szybciej i jak się okazało na moje szczęście. Pani doktor niekoniecznie była zadowolona - chyba dlatego, że wyniki pokazały, że źle prowadziła leczenie :( To moje przykre doświadczenie dlatego nie polecam.
ja tez poszukuje ginekologa, ale nie wiem czy szukanie na forum ma sens. sama ma bardzo dobrego obleganego ginekologa,ale jak sam mi przepisuje pigułki i jak robi usg to sie pyta czy jestem przed jajeczkowaniem to chyba cos jest z nim nie tak, wiec juz sie zdenerwowalam i sie pytam o co chodzi z tym jajeczkowaniem, bo chyba nie powinnam miec go,a on na to ze nie, ale mu sie wydawalao ze wczesniej nie bralam pigulek.
Poza tym przegladalam ta liste i jest tam dwoch takich co z calym sercem bym nie polecala. jeden zostal wyrzucony z jednej przychodni jak zaczal kobieta wykrywac raki, ktorych nie mialy. drugi z kolei ma takie podejscie do kobiety, ze az strach bierze, wyraza on poglad ze kobieta powinna umierac po 50tce bo juz wtedy nie jest kobieta- a dwaj maja swietne opinie.
Poza tym przegladalam ta liste i jest tam dwoch takich co z calym sercem bym nie polecala. jeden zostal wyrzucony z jednej przychodni jak zaczal kobieta wykrywac raki, ktorych nie mialy. drugi z kolei ma takie podejscie do kobiety, ze az strach bierze, wyraza on poglad ze kobieta powinna umierac po 50tce bo juz wtedy nie jest kobieta- a dwaj maja swietne opinie.
Ja również nie polecam dr Kołodziej, bo przez nią i jej braki w edukacji, a także nagminne wciskanie leków, leczę się od kilku lat u endokrynologa, bo pani doktor jakoś nie myślała o tym, że czasem trzeba też kontolnie robić badania. Za jej oszczędności teraz ja muszę płacić, robią praktycznie co miesiąc badania :-( Poza tym co to za ginekolog, która w krótkim okresie czasu urodziła chyba trójkę dzieci- takie właśnie pojęcie ma o antykoncepcji i dziedzinie, którą się zajmuje :-) Ale polecam Invictę, bo leczą w naprawdę wielu specjalnościach i lekarze robią badania bez łaski
ginekolog - nie polecam
Oto co na mnie trafiło ;)
NIE polecam Anny Legan (byłam w Swissmedzie). Od momentu wejścia, do wyjścia z gabinetu upłynęło 10 minut, w tym czasie "odbębniła": badanie, USG i badanie piersi o które sama poprosiłam, no i wypisanie recept, wydruk z komputera z moim USG i jego opis. Do tego była bardzo niedelikatna i "celowała" wyżej niż powinna, co było bolesne i niemiło komentowała moją rekcję na te nieprzyjemności. Bo badaniu byłam poobcierana i wszystko mnie piekło. Poza tym na moich zdjęciach z USG są dane innej pacjentki, więc właściwie nie jestem pewna czy to moje wyniki.
Jeszcze żaden lekarz mnie tak nie potraktował...
NIE polecam Anny Legan (byłam w Swissmedzie). Od momentu wejścia, do wyjścia z gabinetu upłynęło 10 minut, w tym czasie "odbębniła": badanie, USG i badanie piersi o które sama poprosiłam, no i wypisanie recept, wydruk z komputera z moim USG i jego opis. Do tego była bardzo niedelikatna i "celowała" wyżej niż powinna, co było bolesne i niemiło komentowała moją rekcję na te nieprzyjemności. Bo badaniu byłam poobcierana i wszystko mnie piekło. Poza tym na moich zdjęciach z USG są dane innej pacjentki, więc właściwie nie jestem pewna czy to moje wyniki.
Jeszcze żaden lekarz mnie tak nie potraktował...
czesc dziewczyny-wiec bylam juz u ginekologa probowalm do roznych ktore podalyscie ale niestety brak terminow.no i bylam przypadkiem bo ciocia dala mi namiary na dr nowicka w endomed na subislawa-zabianka.moze ktores z was wiedza cos na temat tej pani dr bo niestety w pazdzierniku musze znowu wybrac sie do dr bo znalezli u mnie torbielki...a chcialabym uzyskac opinie od innego dr.pozdrawiam
Niewiem czy nadal przyjmuje , ale w Eter-medzie na Żabim Kruku w Gdańsku przyjmowala dr. Niedźwiedzka ginekolog-endokrynolog.Mogę ją polecić w 100%.Jest naprawdę super lekarzem , poza tym delikatna podczas badania.Cieszy się bardzo dobrą opinią wsród pacjentek.Przyjmuje na NFZ także za darmo.Na wizytę czekalo się ok 2-3 tyg. ale naprawdę warto poczekać !!!!Oczywiście o ile to nic pilnego.
ja wam polecam dok.lenckowska .przyjmuje ona w invicie w gdansku.prywatnie i panstwowo.duzo ludzi sie u niej leczy .mi ona prowadzila 2 ciaze i bylam zadowolona.przyjmuje rowniez prywatnie w lotni tam robi rowniez usg w cenie tzn 80 zl .jesli chcesz cytologie to+20 zl.po wyniki nie musisz isc jesli cos nie tak -sama dzwoni.jak ktos chce dam namiar
Co do dr Niedzwieckiej -chodzilam do niej z 1 ciaza bylo tak sobie w 2 ciazy przegiela maxymalnie nie dosc ze usg nie zrobila dopiero w 19 tyg po moim rzadaniu to jeszcze spytala sie a po co?? pacjetki zacvzela traktowac od pewnego czasu jak nie wiadomo co .złosliwa chamska itp nawet powiedzialm poloznej o tym ze dr.Niedzwidzkiej to sie chyba w głowie poprzewracalo od tych specjalizacvji
ja polecam doktora mielcarka przyjmuje na oruni górnej w przychodni ale już od dawna nie ma do niego wolnego terminu teraz otworzył prywatny gabinet koło bajlandii na oruni blisko ujeściska to naprawdę fajny facet chodziłam do niego od zawsze raz poszłam do kobiety i już nigdy więcej tego nie zrobię
rejestracja przewaznie rano i np jak jest od 8 to trzeba byc juz o 7 zeby zaja kolejke, bo potem jest tyle osob ze moze zabraknac "numerkow", a telefonicznie to mozna pomarzyc, pani ktora rejestruje to niezbyt przyjemna, no ale to nie ona jest lekarzem wiec bez roznicy, a co do dr. czuprynskiej to rzeczywiscie bardzo mila i rozgadana, ale mam wrazenie ze troche na slepo prowadzi leczenie, przynajmniej u mnie probowala wszystkiego po kolei i roznych lekow i nic, na nastepna wizyte ide do luxmedu do dr makowskiej wiec napisze czy bylo ok, i widze ze cale szczescie nie zapisalam sie do dr, szymuli (tez przyjmuje w luxmedzie).
Ja też polecam z Gdyni dwóch lekarzy, dr Maciejewski ordynator w Wejherowie, przyjmuje prywatnie w Gdyni z tym ze terminy ma odległe, i jego kolega z akademii medycznej dr Liro, też przyjmuje w Gdyni na Karwinach (jak na razie blizsze terminy, ale tez juz zaczyna u Niego sie robic "gesto").....rewelacja, naprawde uniknęłam zabiegu dzięki temu lekarzowi, bo nie chciał mnie naciągnąć na kasę a wyleczyć, nie wyobrażam sobie innego lekarza..... 58-620-22-02
Polecam dr K.Maciejewskiego.To znakomity lekarz ginekolog-operowal mnie w r.2002.Ogromna wiedza i kultura.Warto poczekac na wizyte pare dni.W sytuacji szczegolnie pilnej- przyjmie z pewnoscia bez rejestracji-trzeba jednak wejsc z kims do gab. i zapytac.Bylam u Niego parokrotnie i zawsze jest cierpliwy i ma czas na wyjasnienia.
cześć dziewczyny :) czy któraś z was mogłaby polecić ginekologa ale właśnie w Gdyni..muszę w końcu zrobić badania i ciągle z tym zwlekam bo nie wiem gdzie przyjmuje jakiś normalny/rzetelny ;))) najlepiej żeby to była kobieta (raz byłam u mężczyzny i podczas badania zaczęłam się śmiać- w sumie nie wiem czemu-może stres ;p) wolę sobie tego już oszczędzić- u kobiety jakoś mi łatwiej...polećcie kogoś...a może ktoś chodzi do swissmedu? pozdrawiam :)
Ginekolog z Gdyni Pani Lidia Głuchowska-Tokć przemiła kobieta przyjmuje w Gdyni w EVI-MED natomiast dokładne USG robi Pani Szenker w tej samej klinice.
''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
Ja polecam dr.Manitius - Sudara w Endomedzie na Subisława na Żabiance .Wizyta 100zł + 30 cytologia. 100% profesjonalizmu , miłe podejście i "nie spławia" pacjenki po 10 min. A jeśli chodzi o lekarza na NFZ to dr. Niedźwiedzką na Żabim Kruku w Gdańsku w Eter-medzie. Z tym , że niewiem czy przyjmuje obecnie bo niedawno urodziła dziecko.
Ostrzegam przed dr Pawlaczyk!!!
Najpierw gdy zgłosiłam się do niej z krwawieniami i objawami w ciązy, powiedziała mi, że to miesiączka i że nie jestem w ciąży i przepisała globulki hormonalne na rzekomą infekcję. W dziewiątym miesiącu trafiłam na Zaspę z zatruciem rotawirusem i ona mnie badała USG. Powiedziała że wszystko ok,choć było jej głupio że jestem w ciąży. W tym samym tygodniu,tuż po wyjściu ze szpitala poszłam do dr Chmielewskiego, bo na Zaspie nie chcieli mi powiedzieć czy z dzieckiem wszystko ok, bo jak stweirdził ordynator, trafiłam tam ze swoim problemem, a nie z dzieckiem.Dr Chmielewski zrobił nam USG i wykrył GUZA wielkości 4 cm u naszej córeczki. Oburzona wysłałam męża ze zdjęciem do dr Pawlaczyk, na co ona,że to może być smółka u dziecka! Poszłam jeszcze raz do dr Preisa i on potwierdził NOWOTWÓR!!!
Moja córeczka żyje dzięki lekarzom ze szpitala Wojewódzkiego w Gdańsku i przede wszystkim dzięki dr Chmielewskiemu, który zdiagnozował guza.
Najpierw gdy zgłosiłam się do niej z krwawieniami i objawami w ciązy, powiedziała mi, że to miesiączka i że nie jestem w ciąży i przepisała globulki hormonalne na rzekomą infekcję. W dziewiątym miesiącu trafiłam na Zaspę z zatruciem rotawirusem i ona mnie badała USG. Powiedziała że wszystko ok,choć było jej głupio że jestem w ciąży. W tym samym tygodniu,tuż po wyjściu ze szpitala poszłam do dr Chmielewskiego, bo na Zaspie nie chcieli mi powiedzieć czy z dzieckiem wszystko ok, bo jak stweirdził ordynator, trafiłam tam ze swoim problemem, a nie z dzieckiem.Dr Chmielewski zrobił nam USG i wykrył GUZA wielkości 4 cm u naszej córeczki. Oburzona wysłałam męża ze zdjęciem do dr Pawlaczyk, na co ona,że to może być smółka u dziecka! Poszłam jeszcze raz do dr Preisa i on potwierdził NOWOTWÓR!!!
Moja córeczka żyje dzięki lekarzom ze szpitala Wojewódzkiego w Gdańsku i przede wszystkim dzięki dr Chmielewskiemu, który zdiagnozował guza.