Widok

poszukuje ginekologa

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czesc dziewczyny:)
Czy moze ktoras z was zna dobrego ginekologa w Gdansku.Wczesniej chodzilam do ginekologa na ujescisku chyba to byla ul.piotrowska.ale nie wiem czy przyjma mnie tam prywatnie.ciezko tam sie dodzwonic a w polowie czerwca jestem w Polsce.Probowalm pisac na forum rodzina ale bez zadnego odzewu...z gory dziekuje:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja również polecam dr Kołodziej. Liczy się dla niej PACJENT!!! Wykryła u mnie nowotwora, wysłała na oddział. Dzięki niej żyję.
ODradzam dr .Kadzis - to jakiś błąd a nie lekarz!
Ostrzegam przed dr Pawlaczyk!!!
Najpierw gdy zgłosiłam się do niej z krwawieniami i objawami w ciązy, powiedziała mi, że to miesiączka i że nie jestem w ciąży i przepisała globulki hormonalne na rzekomą infekcję. W dziewiątym miesiącu trafiłam na Zaspę z zatruciem rotawirusem i ona mnie badała USG. Powiedziała że wszystko ok,choć było jej głupio że jestem w ciąży. W tym samym tygodniu,tuż po wyjściu ze szpitala poszłam do dr Chmielewskiego, bo na Zaspie nie chcieli mi powiedzieć czy z dzieckiem wszystko ok, bo jak stweirdził ordynator, trafiłam tam ze swoim problemem, a nie z dzieckiem.Dr Chmielewski zrobił nam USG i wykrył GUZA wielkości 4 cm u naszej córeczki. Oburzona wysłałam męża ze zdjęciem do dr Pawlaczyk, na co ona,że to może być smółka u dziecka! Poszłam jeszcze raz do dr Preisa i on potwierdził NOWOTWÓR!!!
Moja córeczka żyje dzięki lekarzom ze szpitala Wojewódzkiego w Gdańsku i przede wszystkim dzięki dr Chmielewskiemu, który zdiagnozował guza.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jej prywatne zycie nie ma nic do rzeczy.robi mi 2 razy w roku cytologie, krewe raz w roku, usg raz w roku.ma swoje humorki i duzo gada o tym co ja meczy w swiecie i to jest meczace, ale jest konkretna w antykoncepcji, angazuje rowniez partnerow siedzacych na korytarzu... uswiadamia :D
Ja polecam dr.Manitius - Sudara w Endomedzie na Subisława na Żabiance .Wizyta 100zł + 30 cytologia. 100% profesjonalizmu , miłe podejście i "nie spławia" pacjenki po 10 min. A jeśli chodzi o lekarza na NFZ to dr. Niedźwiedzką na Żabim Kruku w Gdańsku w Eter-medzie. Z tym , że niewiem czy przyjmuje obecnie bo niedawno urodziła dziecko.
Polecam dr K.Maciejewskiego.To znakomity lekarz ginekolog-operowal mnie w r.2002.Ogromna wiedza i kultura.Warto poczekac na wizyte pare dni.W sytuacji szczegolnie pilnej- przyjmie z pewnoscia bez rejestracji-trzeba jednak wejsc z kims do gab. i zapytac.Bylam u Niego parokrotnie i zawsze jest cierpliwy i ma czas na wyjasnienia.
up up
Ginekolog z Gdyni Pani Lidia Głuchowska-Tokć przemiła kobieta przyjmuje w Gdyni w EVI-MED natomiast dokładne USG robi Pani Szenker w tej samej klinice.

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
cześć dziewczyny :) czy któraś z was mogłaby polecić ginekologa ale właśnie w Gdyni..muszę w końcu zrobić badania i ciągle z tym zwlekam bo nie wiem gdzie przyjmuje jakiś normalny/rzetelny ;))) najlepiej żeby to była kobieta (raz byłam u mężczyzny i podczas badania zaczęłam się śmiać- w sumie nie wiem czemu-może stres ;p) wolę sobie tego już oszczędzić- u kobiety jakoś mi łatwiej...polećcie kogoś...a może ktoś chodzi do swissmedu? pozdrawiam :)
aaa i moim zdaniem warto przyjechać z Gdańska do Niego na wizytę....
Ja też polecam z Gdyni dwóch lekarzy, dr Maciejewski ordynator w Wejherowie, przyjmuje prywatnie w Gdyni z tym ze terminy ma odległe, i jego kolega z akademii medycznej dr Liro, też przyjmuje w Gdyni na Karwinach (jak na razie blizsze terminy, ale tez juz zaczyna u Niego sie robic "gesto").....rewelacja, naprawde uniknęłam zabiegu dzięki temu lekarzowi, bo nie chciał mnie naciągnąć na kasę a wyleczyć, nie wyobrażam sobie innego lekarza..... 58-620-22-02
Ja szczerzę moge polecić Panią ginekolog tyle, ze z Gdyni.

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
ale argument!!!!
a może Ona chciała mieć trójkę dzieci !!!
a czy ktoras z Was slyszala cos na temat dr. beaty makowskiej??
rejestracja przewaznie rano i np jak jest od 8 to trzeba byc juz o 7 zeby zaja kolejke, bo potem jest tyle osob ze moze zabraknac "numerkow", a telefonicznie to mozna pomarzyc, pani ktora rejestruje to niezbyt przyjemna, no ale to nie ona jest lekarzem wiec bez roznicy, a co do dr. czuprynskiej to rzeczywiscie bardzo mila i rozgadana, ale mam wrazenie ze troche na slepo prowadzi leczenie, przynajmniej u mnie probowala wszystkiego po kolei i roznych lekow i nic, na nastepna wizyte ide do luxmedu do dr makowskiej wiec napisze czy bylo ok, i widze ze cale szczescie nie zapisalam sie do dr, szymuli (tez przyjmuje w luxmedzie).
Uważam, że dr Kołodziej jest bardzo dobrą panią ginekolog. Wizyta u niej trwa 30 minut, żaden lekarz nie poświęca mi tyle uwagi i czasu. O wszystkim pamięta, przed przepisaniem leków daje skierowanie na badania, odpowiada życzliwie na wszystkie moje pytania. Zawsze uśmiechnięta... naprawdę jestem zdziwiona negatywnymi opiniami.
Jjak najbardziej ją polecam!
A naprawdę, mam porównanie z innymi ginekologami.
Dziewczyny a ta dr Agnieszka Kowalewska-Wlas to gdzie przyjmuje?

A co do przychodni studenckiej - jak odbywa się tam rejestracja?
a czy ktoras z was leczy sie u dr. Szafrana-przyjmuje rowniez na oruni gornej na ul. platynowej
również polecam dr Mielcarka - miły, kompetentny, wizyty niekiedy trwają nawet 30-40 minut, nie śpieszy się, nie ignoruje. Dobry fachowiec i miły facet. No i ma stronę www, gdzie można się dowiedzieć wszelkich szczegółów.
Polecam!

"Bądź tą zmianą, którą chcesz zobaczyć w świecie"
tego to jeszcze nie widzialam porada medyczna przez neta heheh biznes mozna zbic na wszystkim

do góry