Widok

praca jako NAUCZYCIEL

Hej !!!

Moja znajoma szuka pracy jako nauczyciel w szkole dziennej od poniedziałku do piątku. Najlepiej na umowę o pracę.

Wcześniej pracowała w szkołach Policealnych i wykładała takie przedmioty jak: ekonomia, ekonomika i organizacja przedsiębiorstw, statystyka, rachunkowość, analiza ekonomiczna.

DZIĘKI:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Powtarzacie się:) W kółko to samo...może jakaś nowa inwencja?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
A co nudzi Ci się? XD
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Panie Halewicz- "Kończ Pan....wstydu (sobie) oszczędz" !!!
Wstydzić powinni się wiecznie narzekający nauczyciele - z pewnością nie ja. Leniwe opasłe, neurotyczne i zaburzone bździągwy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Halewicz Twoje wybujałe ego nadaje się do niezwykłych i ciekawych badań psychologicznych - znawca świata , ludzkiej natury , specjalista wielu klas. Zapraszam po feriach na lekcje do gimnazjum - porozmawiamy po tych 5 jakże przyjemnych i opłacalnych godzinach lekcyjnych .
Jeżeli to zbyt długo czekać mam tu 64 sztuki esejów , 32 dyktanda i 15 zeszytów do sprawdzenia .

Gombrowicz by się uśmiał :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://biznes.onet.pl/nauczyciele-naduzywaja-prawa-do-leczenia,18553,5011739,1,prasa-detal
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
no to idz na studia i zacznij pracowac jako nauczyciel jeżeli ci tak gul hasa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracować jako nauczyciel? Nigdy w życiu - poniżej mojej godności:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
twoja godność już wynosi poniżej zera halewicz, skoro tak oceniasz ludzi którzy wychowują młode pokolenia to jesteś zwykłe mentalne guano.
Wychowują młode pokolenia?! Wolne żarty - raczej doprowadzają dzieciaki do depresji projektując na nie swoją neurotyczną zaburzoną osobowością. Nie rozbawiaj mnie.
Jesteś małą szczeniarą, żeby oceniać, czy mam godność, czy jej nie mam - mógłbym być Twoim ojcem, więc więcej szacunku dla starszych okazuj, skoro od młodszych od siebie tego samego oczekujesz. Za mała siksa jesteś, żeby Halewiczowi podskakiwać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a ty za stary dziad by mnie pouczać. Nie szanuję ludzi których nie warto szanować. To ze w twoim mniemaniu jestem szczeniara nie znaczy ze nie mam prawa oceniać cie. Tym bardziej zważ jaki dajesz przykład młodym pokoleniom. Jesteś przykładem mentalnego dna, chama i prostaka. Halewicz srewicz, jesteś nikim. Zwykły stary dziadek który leczy kompleksy przed komputerem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A to się panienka wzburzyła:))) Uważaj, złość urodzie szkodzi O_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
to zapraszam do szkoły ! nauczyciela z 4letnim stażem zarabiająca 1700 zł ! bez ekstrasów
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Portal pracy OGIDO z wyszukiwarką ofert pracy dla każdego, kto szuka zatrudnienia oraz dla firm, które poszukują pracowników. Sprawdź na jaką pracę i pracowników możesz liczyć w Polsce lub za granicą. Wyszukuj oferty pracy na wiele sposobów! To nowoczesna platforma dla firm pośredniczących w zatrudnieniu pracowników.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nauczycielom przedmiotów ścisłych i przyrodniczych polecam ofertę firmy jangar, w której znajdą najlepsze pomoce dydaktyczne i naukowe do wykładania swoich przedmiotów.
Jest mnóstwo ofert dla nauczycieli bo pełno wakatów

Poczytaj o tym na https://careerbreak.pl/
Masz tam pokazane wszystko na ten temat. Ogólnie to praca, która ma dużo plusów i dużo minusów.
Na pewno nie jest dla każdego, ale jako nauczyciel też można nieźle zarabiać.
do góry