Widok
Polecam sprawdzić strony internetowe od firm, które oferują usługi na lotniskach. Może warto, z nimi się skontaktować, w tej kwestii: https://www.gtlservice.com.pl/kontakt/. Kto wie być może będą kogoś szukać do pracy.
Hej,jesli chodzi o niekaralnośc to przeswietlaja ciebie i najblizsza rodzine, poniewaz bedziesz pracowac w tzw punkcie strategicznym, znajomosc językow jest sprawdzana, jak zachowujesz sie w sytaucjach stresowych np z pasazerem , ktory sie spoznil na samolot , a jest np VIPEM;), przechodzisz szkolenie,
Hej, mam pytanko. Ubiegam sie wlasnie o prace na jednym z polskich portow lotniczych. Napisalas ze przeswietlaja bliska rodzine. Moja mama 12 lat temu popelnila przestepstwo i dostala kilka miesiecy w zawieszeniu na rok. Ten rok wlasnie minal. Czy przez blad rodzicow ja poniose konsekwencje i nie zostane zatrudniona na lotnisku??
Moja koleżanka pracowała w informacji i była zatrudniona z innej firmy. Zarobki małe , znajomość języków , niekaralność , niekaralność bliskiej rodziny (prześwietlają od a do z ) , trzeba przejść szkolenie bezpieczeństwa , nawet sprzątaczki są prześwietlane hehe i muszą przejść egzaminy ponoć ;). Ostatnio szukali do informacji ludzi , a i praca zmianowa:)
Witam, jak w ogóle wygląda z rekrutacją do pracy na lotnisko? Obojętnie jakie stanowisko, może być załadunek bagaży, praca w check-in, cokolwiek. Rekrutacja jest przez lotnisko, czy np. agencje pracy, albo same linie lotnicze? Nie bardzo wiem jakie stanowisko pod co podlega, gdyby ktoś miał jakieś info, byłbym wdzięczny.
Pzdr.
Pzdr.