Widok
praca w przedszkolu panstwowym - jak szukac?
Dziewczyny, mam od tego roku odpowiednie kwalifikacje do pracy w przedszkolu. Bardzo bym chciala od wrzesnia zaczac prace w przedszkolu panstwowym. W szkole wiadomo jest jak jest :( Licza sie uklady i znajomosci .Nikt z ulicy pracy nie znajdzie. Czy tak samo jest z przedszkolami publicznymi? Oferty pracy sa tylko do przedszkoli prywatnych .Czy ktoras z was moze podpowiedziec jak najlepiej zaczac poszukiwania ? Osobiscie skladac, mailem czy inne..I kiedy najlepiej ? Moglabym tez pracowac jako pomoc czy niania...Z gory dziekuje za odpowiedzi :)))
Myślę że prywatnie poskładać CV. Też mam takie kwalifikacje, do pracy w przedszkolu czy szkole, i zarówno i tu i tu łatwiej dostać pracę po znajomości, łatwiej co znaczy że nie nie możliwe jest jej nie dostać. Moje koleżanki bez protekcji podostawały. Składały zarówno osobiście jak i mailowo CV.
Jako niania, to ze swojego doświadczenia wiem że można trafić na fajne ogłoszenia na niania.pl
Jako niania, to ze swojego doświadczenia wiem że można trafić na fajne ogłoszenia na niania.pl