Widok

praca w przedszkolu panstwowym - jak szukac?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, mam od tego roku odpowiednie kwalifikacje do pracy w przedszkolu. Bardzo bym chciala od wrzesnia zaczac prace w przedszkolu panstwowym. W szkole wiadomo jest jak jest :( Licza sie uklady i znajomosci .Nikt z ulicy pracy nie znajdzie. Czy tak samo jest z przedszkolami publicznymi? Oferty pracy sa tylko do przedszkoli prywatnych .Czy ktoras z was moze podpowiedziec jak najlepiej zaczac poszukiwania ? Osobiscie skladac, mailem czy inne..I kiedy najlepiej ? Moglabym tez pracowac jako pomoc czy niania...Z gory dziekuje za odpowiedzi :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę że prywatnie poskładać CV. Też mam takie kwalifikacje, do pracy w przedszkolu czy szkole, i zarówno i tu i tu łatwiej dostać pracę po znajomości, łatwiej co znaczy że nie nie możliwe jest jej nie dostać. Moje koleżanki bez protekcji podostawały. Składały zarówno osobiście jak i mailowo CV.
Jako niania, to ze swojego doświadczenia wiem że można trafić na fajne ogłoszenia na niania.pl
Niestety ale znalezienie pracy w przedszkolu publicznym bez znajomości to jak trafienie w totka:( Wiem, bo sama od 3 lat próbuję się załapać do państwówki. Do tej pory pracuję w p-lu prywatnym i jest lipa jak praktycznie w każdym prywatnym.
iwon ja papiery do państwówki składam zawsze na przełomie czerwiec/lipiec.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

Wasze ulubione zapachy (71 odpowiedzi)

Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?

do góry