Widok

praca w realu

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Praca Temat dostępny też na forum:
czy ktoraz z Was pracowala moze w realu? bo mysle o podjeciu tam pracy ale chcialabym sie zorientowac jak tam jest.. ile placa, czy zatrudniaja na stale czy jak?, czy mozna sobie ustalic z praco
dawca godziny pracy czy raczej jest to niemopzliwe? i wogule jaka panuje tam atmosfera?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nie pracowal z was ani znajomych?
moja kuzynka tam pracuje, zatrudnienie przez firmę zewnętrzną, coś mówiła o ok 7 zł na rękę- chyba umowa zlecenie -ona jest studentką, godziny pracy w miarę do ustalenia-tyle, że ona pracuje na część etatu-po 5 godzin, chciała więcej-ale nie za bardzo można było, grafik układany jest tygodniowo- mówiła,że jest całkiem ok- w porównaniu z auchan :) niestety więcej szczegółów nie znam,,,
moja bratowa pracuje w realu w gdyni,ale tez na czesc etatu,nie na caly.potwierdzam ze grafik jest ukladany tygodniowo.w weekendy tez pracuje i wtedy ma wolne w tygodniu.niestety czasem pracuje sobota niedziela po 12 godzin,a czasem po 4 godziny.tak jakos dziwnie ...
image
aha dzieki :)
ja pracuje w realu i własnie prowadze rekrutacje na stanowiska wszystkie szczegóły podam na meila
ja pracuje w realu na przymorzu
oo na przymorzu o tego reala mi wlasnie chodzi :) to ja poprosze szczegoly: moj meil tonia_66@wp.pl
dziś wieczorem ci wyślę wszystkie kryteria i wogóle chyba ze masz jakis okreslony typ pracy jaki chcesz u nas wykonywać i w jakich godzinach postaram ci sie pomóc a i rozumiem ze masz dziecko :) forum mówi samo za siebie
zgadza sie mam dziecko :) interesowalaby mnie praca raczej popoludniami zeby mogla moja mama czy tata posiedziec z dzieckiem..w kazdym razie czekam na meila i dziekuje
a real na wzgórzu? ktoś ma info odnosnie pracy? chciałabym tam
sonia wysłaąłm ci wczoraj meila
http://www.real.pl/praca.php
orientuje sie może ktoś z was ile płaca teraz w realu na kasie?jak daja umowe>

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

dom czy mieszkanie??? (432 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Dom samotnej matki Matemblewo (14 odpowiedzi)

Jestem mama rocznego dziecka. Mieszkam z mężem który mnie bije. Codziennie są jakieś awantury, co...

do góry