Widok
prolaktyna a ciaza - szanse
Dziewczyny Drogie, moze ktoras z was moglaby mnie troche pocieszyc? od 1,5 rou lecze hiperprolaktynemie (po tabletce ok 500), tarczyca ok, zapisalam sie teraz na rezonans, ale panicznie sie boje wynikow...
wpadam powoli w taka niechec, ze juz nawet mysl o ciazy mnie nie cieszy, nie mam juz ochoty robic co chwile nowych badan, biegac do lekarzy, a najgorsze jest to czekanie na wyniki...
jesli macie pozytywne doswiadczenia z takiego leczenia I udalo wam sie moze jakies slowo otuchy? mi juz rece opadaja...:(
a moze sa badania o ktorych lekarz mi nie powiedzial a powinnam je zrobic? sama juz nie wiem ...
wpadam powoli w taka niechec, ze juz nawet mysl o ciazy mnie nie cieszy, nie mam juz ochoty robic co chwile nowych badan, biegac do lekarzy, a najgorsze jest to czekanie na wyniki...
jesli macie pozytywne doswiadczenia z takiego leczenia I udalo wam sie moze jakies slowo otuchy? mi juz rece opadaja...:(
a moze sa badania o ktorych lekarz mi nie powiedzial a powinnam je zrobic? sama juz nie wiem ...
mam hiperprolaktynemię czynnościową i dowiedziałam się o niej po ciąży, nie pamiętam ile miałam po tabletce ale raczej grubo ponad 1000, lekarz stwierdził że z takim wynikiem to samo wyjście z domu musi być dla mnie mega stresem i powinnam iść do psychologa/psychiatry na terapię :P
a ciąża to wpadka, więc moja rada: wyluzuj :)
a ciąża to wpadka, więc moja rada: wyluzuj :)
Koleżanka brała d*phaston i zaszła w ciążę już w drugim cyklu. Ma zdrową córeczkę. Ja po braniu d*phastonu, zajściu w ciążę i niestety poronieniu, odpuściłam sobie temat i po 6 miesiącach, bez żadnych leków niespodziewanie zaszłam w ciążę. Synek ma 9 miesięcy:) Głowa do góry! trzeba to przeleczyć i nie stresować się, bo stres bardzo podnosi prolaktynę.
bardzo wam dziekuje, trace juz tak sily ze wszystkiego sie odechciewa, widocznie w tym temacie jestem slabym czlowiekime... wszystko przezywam podwojnie, ale czytajac to widze ze moze I mnie sie uda... jestem na bromergobnie, bralam tez dostinex ale mialam po nim tak potworne bole glowy ze nie szlo ich zmiesc, teraz czuje sie o niebo lepiej, nie zmienia to faktu ze te ciagle badania wykanczaja psychicznie...
pozdrawiam wszytskie wasze maluszki :)
pozdrawiam wszytskie wasze maluszki :)