Widok

proszę, polećcie gin na NFZ do prowadzenia ciąży

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mamusie i Przyszłe Mamusie!
kogo polecacie do prowadzenia ciąży w Gdyni? i koniecznie na NFZ, nie stać mnie na prywatne wizyty :(
przeczytałam sporo wątków na forum, niektóre baaardzo stare. jak jest aktualnie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może powiedz jaka przychodnia jest dla Ciebie najlepsza? Ja ze Wzgórza polecam dr Wójcik-Lis, ale raczej nei jest chętna na wystawianie zwolnień jeśli naprawdę nic się nie dzieje. Wybierz przychodnię blisko Ciebie, będzie wygodniej :) I tak większość badań nadprogramowych będziesz musiała zrobić prywatnie, bo nfz nie zwraca za to kasy :(
image image
Wzgórze mam najbliżej :) ale w grę wchodzą także przychodnie z okolicznych dzielnic.
nie zależy mi na zwolnieniu, ale na fachowej opiece, dobrym podejściu do pacjentki itp.
pierwszą ciążę prowadził mi lek. med. Sławomir Rembelski, ale nie byłam zadowolona, dlatego przed następną chciałabym znaleźć polecanego lekarza :)
czy dr Wójcik-Lis to taka młoda ciemnowłosa lekarka?
a czy pozostałych ze Wzgórza znasz?
podbijam.
dr L. Skarbek-Żurek z przychodni wzgorze Św. Maxsymiliana na Legionów.
polecam
Pillotka ja chodze na NFZ do przychodni na Żwirki i Wigury do dr Pilarskiej, za nic nie musialam płacic, dostaje skierowania na wszystkie badania. Jedyny minus - bardzo duzo pacjentek
image
image
dzięki za informacje :)
tak sobie myślę, że chyba mało która dziewczyna poleca, żeby właśnie nie było do dobrego gin jeszcze więcej pacjentek.. ;) bo przecież wiele świeżo upieczonych Mam tu na forum jednak zagląda..
Ja polecam dr żółtowskiego. prowadzil mi malego ciaze i teraz tez. przyjmje na oksywiu dolnym na WSPL-u.
..oksywie to jednak trochę za daleko.. ale może komu innemu przyda się ta informacja.
a znacie ginów ze wzgórza?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dobry ortodonta (34 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

jaki odkurzacz polecacie ? (25 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?

Wyprawka dla dziecka lato (48 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry