Widok

protetyk - koronka

Witam.
Byl bym wdzieczny jak by ktos polecil w trójmieście taniego stomatologa-protetyka ktory wykona mi koronkę na ułamanego zęba.
Przeważnie koszt to około 1000 pln, szukam taniej, dziękuje:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gabinet malidentu znajduje sie w budynku pogotowia ratunkowego, a nie w przychodni sopmed, bo wlasnie o niej piszesz... Pani doktor z malidentu jest doswiadczona i korona ktora mi wykonala jest bardzo ladna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze i tani ale nie kazdy jest tam dobrym dentysta ! mialam ulamana jedynke, jakies wypelnianie czy cos w ty stylu i mam nierowna ... robil to mlodzik widac pewnie od razu po studiach byl ;/ lepiej juz chyba do babki w srednim wieku doswiadczenie sie liczy bardziej
bylam z podobnym problemem i polecam http://malident.pl/cennik . Z tego co wiem to maja najbardziej przystepne ceny w okolicy i o wiele lepsze wykonanie niz gdzie indziej.

Inne tematy z forum Zdrowie

Szybko dochodzę co robić? (3 odpowiedzi)

Siema. Mam problem mam 16 lat(chłopak) i dochodzę w 20 sekund góra 30 nie mam mocnego podniecenia...

Problemy z erekcja przy dziewczynie (3 odpowiedzi)

Witam Poznałem świetną dziewczynę, przy której mam problem z erekcją. Wiem że przed nią członek...

Mały penis we wzwodzie (5 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

do góry