Widok

prowadzenie ciąży lux-med

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej, pytanie do dziewczyn posiadających pakiet medyczny w Lux-Med:
którego lekarza najbardziej polecacie do prowadzenia ciąży? Jest ich tam wielu i już sama nie wiem :)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Napisz kogo masz do wyboru, bo często jeden lekarz pracuje w kilku placówkach łatwiej będzie podpowiedzieć.
Dr Matkowski - bardzo polecam. Ja, moja siostra i kilka koleżanek :)
Dr Pakuła - młody lekarz, sam opowiada, co się dzieje, nie trzeba z niego wyciągać informacji.
dr Matkowski też polecam, ale kolejki do niego są dłuuuuugie. Ja prowadzę ciąże w luxmedzie, ale także prywatnie u niego. niestety w luxmedzie mam problem, żeby była wizyta co miesiąc a takiej potrzebuje do ciągłości l4
Ja chodziłam do niego do medicover faktycznie zawsze pilnowałam grafiku jak tylko sie pojawiał umowiałam wizyty bo rozchodziły sie w ciągu dwóch dni.
Teraz byłam na kontroli i przyjmował dodatkowo trzy dziewczyny o 8.30 więc nie wiem o której skończył prace. Trzeba sie nastawić, że zawsze sie czeka na wejście, ale masz pewność że poświęci brzuszkowi tyle czasu ile potrzebuje i że jeśli jest potrzeba to przyjmię Cię pomimo braku terminów. Ja byłam bardzo zadowolona i kolejną ciąże napewno poprowadze u doktora Matkowskiego.
ja też z czystym sumieniem polecam dr Matkowskiego, prowadził moją ciąże a nawet zerknął do nas po porodzie na zaspie bo miał akurat dyzur i odwiedzał swoje pacjentki. Ja czasem też chodziłam do niego prywatnie do gabinetów na ul. Piecewskiej. zdarzało mi się nawet dzwonic i zawsze odbierał albo oddzwaniał. super lekarz i człowiek
Dziękuję Wam bardzo :) też myślałam właśnie o Matkowskim, ale faktycznie ciężko się do niego dostać :(
A w lux medzie jest tylu tych lekarzy, że ciężko by mi było teraz wszystkich wypisać ;)
Żadnego nie znam, bo wcześniej miałam pakiet w enel medzie.
Nad Pakułą też się zastanawiałam. A może polecacie kogoś jeszcze?
jak masz pakiet w lux medzie, to zapisz do tam do Matkowskiego a oprócz tego możesz też do niego chodzić na piecewską koszt 120 zł. kartę założy ci w lux medzie, żebyś miała wszystkie badania za darmo. jak dasz rade umawiać wizyty umawiaj sobie naprzemiennie raz tu raz tu,bo w lux medzie to chyba teraz do niego się 2 mc czeka. tez prowadzę 2-gą ciążę u niego, jak jest potrzeba to przyjmie bez kolejki. Naprawdę polecam
a jest jeszcze jedna fajna babeczka ma 2 członowe nazwisko, nie pamiętam, a nie chce mi się sprawdzac ;p przyjmuje na jana pawła na pewno, ale do niej też kolejki są ogromne.
Papińska-Stachowiak ;)
oo dokładnie papińska-stachowiak ;]
Ja teraz prowadzę u Mari Mincewicz-Narloch. Wykryła mi krwiaka kosmówki.Szybko reaguje. Po wykryciu kazała zrobić badania na zakrzepicę i dzięki temu biorę teraz zastrzyki aby były prawidłowe przepływy w łożysku. Jest może specyficzna ale mi odpowiada. Jestem młoda i nie przeszkadza mi np.że mówi mi na Ty.
Nie wyobrazam aby lekarz mówił mi na ty... Ale kazdy ma swoje zdanie...
Dzięki piękne :) spróbuję z Matkowskim a jak się nie uda to sprawdzę tych innych lekarzy :) teraz umówiłam się do Nocoń-Gronowskiej, ale to zwykła wizyta kontrolna + wyniki więc nie ma ciśnienia na razie, bo dopiero zaczynamy starania :) ktoś coś wie na temat tej Pani dr?
I jak wygląda kwestia usg w lux medxie? Trzeba osobno się zapisywać?
Nocoń-Gronowska pracuje w szpitalu na Klinicznej. Sama myślałam o niej ale nie będę już kombinować. Daj znać jak było u niej na wizycie.
Dziś byłam u dr Nocoń i jestem bardzo zadowolona, fajna i miła babeczka, szczegółowo odpowiadała na pytania i zleciła wszystkie potrzebne badania. Do Matkowskiego też się umówiłam na później. Jeśli będą problemy y z terminami to zostanę przy Nocoń:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry