Widok

prowadzenie ciąży lux-med

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej, pytanie do dziewczyn posiadających pakiet medyczny w Lux-Med:
którego lekarza najbardziej polecacie do prowadzenia ciąży? Jest ich tam wielu i już sama nie wiem :)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Napisz kogo masz do wyboru, bo często jeden lekarz pracuje w kilku placówkach łatwiej będzie podpowiedzieć.
Dr Matkowski - bardzo polecam. Ja, moja siostra i kilka koleżanek :)
Dr Pakuła - młody lekarz, sam opowiada, co się dzieje, nie trzeba z niego wyciągać informacji.
dr Matkowski też polecam, ale kolejki do niego są dłuuuuugie. Ja prowadzę ciąże w luxmedzie, ale także prywatnie u niego. niestety w luxmedzie mam problem, żeby była wizyta co miesiąc a takiej potrzebuje do ciągłości l4
Ja chodziłam do niego do medicover faktycznie zawsze pilnowałam grafiku jak tylko sie pojawiał umowiałam wizyty bo rozchodziły sie w ciągu dwóch dni.
Teraz byłam na kontroli i przyjmował dodatkowo trzy dziewczyny o 8.30 więc nie wiem o której skończył prace. Trzeba sie nastawić, że zawsze sie czeka na wejście, ale masz pewność że poświęci brzuszkowi tyle czasu ile potrzebuje i że jeśli jest potrzeba to przyjmię Cię pomimo braku terminów. Ja byłam bardzo zadowolona i kolejną ciąże napewno poprowadze u doktora Matkowskiego.
ja też z czystym sumieniem polecam dr Matkowskiego, prowadził moją ciąże a nawet zerknął do nas po porodzie na zaspie bo miał akurat dyzur i odwiedzał swoje pacjentki. Ja czasem też chodziłam do niego prywatnie do gabinetów na ul. Piecewskiej. zdarzało mi się nawet dzwonic i zawsze odbierał albo oddzwaniał. super lekarz i człowiek
Dziękuję Wam bardzo :) też myślałam właśnie o Matkowskim, ale faktycznie ciężko się do niego dostać :(
A w lux medzie jest tylu tych lekarzy, że ciężko by mi było teraz wszystkich wypisać ;)
Żadnego nie znam, bo wcześniej miałam pakiet w enel medzie.
Nad Pakułą też się zastanawiałam. A może polecacie kogoś jeszcze?
jak masz pakiet w lux medzie, to zapisz do tam do Matkowskiego a oprócz tego możesz też do niego chodzić na piecewską koszt 120 zł. kartę założy ci w lux medzie, żebyś miała wszystkie badania za darmo. jak dasz rade umawiać wizyty umawiaj sobie naprzemiennie raz tu raz tu,bo w lux medzie to chyba teraz do niego się 2 mc czeka. tez prowadzę 2-gą ciążę u niego, jak jest potrzeba to przyjmie bez kolejki. Naprawdę polecam
a jest jeszcze jedna fajna babeczka ma 2 członowe nazwisko, nie pamiętam, a nie chce mi się sprawdzac ;p przyjmuje na jana pawła na pewno, ale do niej też kolejki są ogromne.
Papińska-Stachowiak ;)
oo dokładnie papińska-stachowiak ;]
Ja teraz prowadzę u Mari Mincewicz-Narloch. Wykryła mi krwiaka kosmówki.Szybko reaguje. Po wykryciu kazała zrobić badania na zakrzepicę i dzięki temu biorę teraz zastrzyki aby były prawidłowe przepływy w łożysku. Jest może specyficzna ale mi odpowiada. Jestem młoda i nie przeszkadza mi np.że mówi mi na Ty.
Nie wyobrazam aby lekarz mówił mi na ty... Ale kazdy ma swoje zdanie...
Dzięki piękne :) spróbuję z Matkowskim a jak się nie uda to sprawdzę tych innych lekarzy :) teraz umówiłam się do Nocoń-Gronowskiej, ale to zwykła wizyta kontrolna + wyniki więc nie ma ciśnienia na razie, bo dopiero zaczynamy starania :) ktoś coś wie na temat tej Pani dr?
I jak wygląda kwestia usg w lux medxie? Trzeba osobno się zapisywać?
Nocoń-Gronowska pracuje w szpitalu na Klinicznej. Sama myślałam o niej ale nie będę już kombinować. Daj znać jak było u niej na wizycie.
Dziś byłam u dr Nocoń i jestem bardzo zadowolona, fajna i miła babeczka, szczegółowo odpowiadała na pytania i zleciła wszystkie potrzebne badania. Do Matkowskiego też się umówiłam na później. Jeśli będą problemy y z terminami to zostanę przy Nocoń:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Pomysły na tegoroczne prezenty : (43 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

do góry