Widok
Ja chodziłam do niego do medicover faktycznie zawsze pilnowałam grafiku jak tylko sie pojawiał umowiałam wizyty bo rozchodziły sie w ciągu dwóch dni.
Teraz byłam na kontroli i przyjmował dodatkowo trzy dziewczyny o 8.30 więc nie wiem o której skończył prace. Trzeba sie nastawić, że zawsze sie czeka na wejście, ale masz pewność że poświęci brzuszkowi tyle czasu ile potrzebuje i że jeśli jest potrzeba to przyjmię Cię pomimo braku terminów. Ja byłam bardzo zadowolona i kolejną ciąże napewno poprowadze u doktora Matkowskiego.
Teraz byłam na kontroli i przyjmował dodatkowo trzy dziewczyny o 8.30 więc nie wiem o której skończył prace. Trzeba sie nastawić, że zawsze sie czeka na wejście, ale masz pewność że poświęci brzuszkowi tyle czasu ile potrzebuje i że jeśli jest potrzeba to przyjmię Cię pomimo braku terminów. Ja byłam bardzo zadowolona i kolejną ciąże napewno poprowadze u doktora Matkowskiego.
ja też z czystym sumieniem polecam dr Matkowskiego, prowadził moją ciąże a nawet zerknął do nas po porodzie na zaspie bo miał akurat dyzur i odwiedzał swoje pacjentki. Ja czasem też chodziłam do niego prywatnie do gabinetów na ul. Piecewskiej. zdarzało mi się nawet dzwonic i zawsze odbierał albo oddzwaniał. super lekarz i człowiek
jak masz pakiet w lux medzie, to zapisz do tam do Matkowskiego a oprócz tego możesz też do niego chodzić na piecewską koszt 120 zł. kartę założy ci w lux medzie, żebyś miała wszystkie badania za darmo. jak dasz rade umawiać wizyty umawiaj sobie naprzemiennie raz tu raz tu,bo w lux medzie to chyba teraz do niego się 2 mc czeka. tez prowadzę 2-gą ciążę u niego, jak jest potrzeba to przyjmie bez kolejki. Naprawdę polecam
Ja teraz prowadzę u Mari Mincewicz-Narloch. Wykryła mi krwiaka kosmówki.Szybko reaguje. Po wykryciu kazała zrobić badania na zakrzepicę i dzięki temu biorę teraz zastrzyki aby były prawidłowe przepływy w łożysku. Jest może specyficzna ale mi odpowiada. Jestem młoda i nie przeszkadza mi np.że mówi mi na Ty.
Dzięki piękne :) spróbuję z Matkowskim a jak się nie uda to sprawdzę tych innych lekarzy :) teraz umówiłam się do Nocoń-Gronowskiej, ale to zwykła wizyta kontrolna + wyniki więc nie ma ciśnienia na razie, bo dopiero zaczynamy starania :) ktoś coś wie na temat tej Pani dr?
I jak wygląda kwestia usg w lux medxie? Trzeba osobno się zapisywać?
I jak wygląda kwestia usg w lux medxie? Trzeba osobno się zapisywać?