Widok

psychiatra

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pilnie posuzkuję psychiatry z Gdańska, możecie kogoś polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ponoć bardzo dobry jest dr.Pempowiak przyjmuje na Morenie
może jeszcze ktoś zna? może polecić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może spróbuj tu:

Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna nr 3
Adres: Wałowa 21
80-866 Gdańsk
Telefon: (0-58) 3010721.

Podobno bardzo dobra.

Pozdrawiam
image
image
Wiesława Świca
na chełmie bezpłatnie tez przyjmuje , przychodnia chełm
Czy jesteś pewna, że codzi ci o psychiatrę czy może o psychologa?
Psychiatra właściwie tylko receptę na leki wypisze a psycholog porozmawia, wysłucha itp. itd.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
kamda - korzystałaś z poradni psychiatrycznej?????
chyba nie... skoro piszesz, że psychiatra jest tylko od wypisywania recept 8(

Poradnia Psychologiczno - Psychiatryczna
Gdańsk Żabianka
ul. Gospody

polecam dr Pawliszyn
image
image
Niestsey korzystałam. Swego czasu byłam u 5 psychiatrów. Między innymi włąsnie na Żabiance. P
image
Po 5 do 10 minutach rozmowy - recepta. Na szczeście byłam na tyle mądra, żeby nie brac co chwilę innych leków tylko poszłam właśnie do psycholga...
image
to widać, że ja trafiłam na lepszą panią dr. Mogłam liczyć na wsparcie psychologiczne z Jej strony choć niestety z farmakologii musiałam skorzystać. Jednak efekt zadawalający - deprechę pognałam już kilka lat temu - MAM NADZIEJĘ ŻE NIE WRÓCI!!! :)
image
image
blanca, jak ma na imie pani doktor? szukam dobrego psychologa. a czy wizyty sa na fundusz czy prywatne?
z gory dzieki za info
Kamda , Każdy psychiatra oprócz tego że przepisuje recepty jest także psychologiem i przeprowadza terapie po przez np. min . rozmowę . ale nie każdy psycholog ma prawo przepisywać recepty . Ale dr , Borys z AMG zdaje się ma prawo przepisywać recepty (psycholog kliniczny) . A do terapii po przez rozmowę potrzebny jest dłuższy czas leczenia regularnego , i też nie zawsze pacjent i lekarz dopasują się osobowościami , czasami może iskrzyć . dlatego nawet lekarze mówią że czasem lepiej znaleźć lekarza z którym będziemy się lubić ( wiecie taka "magia"). Ale Kamda jeżeli będziesz zniechęcać tutaj młodych pacjentów do psychiatrów czy psychologów , to pomyślę że jesteś pewnie z forum np. typu Astro-coś tam i inne tego typu które ostro dyskredytują medycynę i leki psychotropowe - Ze niby są szkodliwe itd. A lansują energię uzdrawiającą i samodoskonalenie , Lecz są to szarlatani . tego typu ludzie bioenergoterapeuci albo egzorcyści działają na szkodę cierpiących ludzi ale na swoją korzyść (finansową) i każda taka nie fortunna wypowiedź na temat psychiatry może zniechęcić młodego chorego do leczenia u lekarza ze szkodą dla cierpiącego młodego człowieka . ... no ale na pewno to tylko wpadka Kamda'o , ... Pozdrowienia dla dzieciaka ... .Mirek .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie, nie każdy psychiatra jest jednocześnie psychologiem, nie musi posiadać wykształcenia ani umiejętności psychoterapeutycznych.

Żaden psycholog (także kliniczny) nie ma uprawnień do przepisywania leków na receptę. Do tego konieczne jest ukończenie studiów medycznych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sprawdzony psychiatra https://wetalk.pl Mi pomógł z moimi problemami.
co pani skombinowała ?jaKIś KOCHANEK NIE WIERZę
dr. MARIUSZ PANIEWSKI ul. HEROSA 3 GDANSK PROFESIONALISTA POLECAM
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
mariusz paniewski-profi.nie dal mi leków,powiedzial,ze jestem normalny,po kilku rozmowach jest kosmos.chcesz poczuc co znaczy byc czlowiekiem zglos sie do niego.twoje zycie to zupa którá prubujesz jesc widelcem,on powie ci jak uzuwac lyzki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
paniewski to rzetelny lekarz, pokazuje narzędzia wewnętrznego porozumienia, konkretny
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
zgadzam się z toba skala, mi paniewski tez pomogl, ten czlowiek jest niesamowity, pokazal mi jak szukac siebie, pomogl mi pozbyc sie leków, depresji, nerwicy, zaburzen psychicznych, wczul sie we mnie od razu, rozumial mnie lepiej niz ja sama i byl bardziej ciekawy mnie niz ja sama. ten koles jest w stanie pomoc kazdemu kto chce. wkoncu jestem prawdziwa soba i robie to czego zawsze pragnelam!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
up, up.... czy paniewski przyjmuje na nfz?
Tak, w Visum Sopot. Wpisz w google i znajdziesz przychodnię. W Gdyni-Chyloni znajduje się odział.
Myślę, że jednak psychiatra
Również nie zgadzam sie z opinią, że psychiatra jest od wypisywania recept. Mi moja pani doktor bardzo pomogła.
jakieś nazwiska poprosze, namiary
doktor Górska albo doktor Radziemska, niemniej to są właśnie lekarki tylko od recept. Macie jakichś wyjątkowych lekarzy - ja podpisuję się pod opinią, że psychiatra jest TYLKO od recept a byłam u trzech
Ja byłam u 2 psychiatrów. Psycholog owszem mnie wysłuchał, ale po wszystkim, jak liczyłam na jakieś wsparcie i ew. diagnozę usłyszałam, że należy się tyle i tyle, terapia będzie długotrwała, 2 x w tyg. za każdą wizytę tyle i tyle. No masakra.
Psychiatra też mnie wysłuchał i pomógł farmaceutykami. Chodziłam do przychodni Jasień do Krzysztofa Murawskiego. Oprócz rozmowy i farmaceutyków zlecił inne badania, np na hormony tarczycy.
Choć bezkonkurencyjna jest dr Rosita Chodubska-Wiszniewska. Niestety przyjmuje w Węgorzewie :(
image[/url]image[/url]
z czystym sumieniem polecam dr Piotra Wrześniewskiego, wolaja na niego dr Judym, juz samo to swiadczy o tym, jaki to jest lekarz :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
Psychiatra jest dobry, gdy macie konkretny problem: nie radzę sobie, nie mogę spać, itd. Leki pomogą opanować objawy i wtedy można się wziąć za rozwiązywanie problemu, albo chociaż jakoś funkcjonować.

Swoją drogą, jeśli ktoś tutaj nie może spać, to polecam Kalms, dostępny w aptece bez recepty. Niby ziołowe, a śpi się po nim jak dziecko i budzi się wyspanym, nawet, jeśli śpi się krótko.
poproszę jakiś namiar na Pana Piotra Wrzesniewskiego (prywatnie)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
poproszę jakiś namiar na Pana Piotra Wrzesniewskiego (prywatnie)
mój mail didiz@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
http://www.znanylekarz.pl/22029/piotr-wrzesniewski/psychiatra/gdynia

"(...)NZOZ Przychodnia Orłowo, w której za realizację programu odpowiadają: Małgorzata Litwińska-Roszak, lekarz, prezes zarządu; Piotr Wrześniewski - lekarz psychiatra; Maria Skodowska - psycholog. (...)"
http://www.pulsmedycyny.com.pl/index/archiwum/11452

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Poproszę o namiary na prywatny kontakt dr Wiśniewskiego na handzia@autograf.pl pilna sprawa, z góry dzięki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czy ten Paniewski przyjmuje też na nfz? A jeśli nie, jaki jest prywatny koszt wizyty? Będę wdzięczna za odp.
sory chodziło mi o Wrześniewskiego
nie jestem pewna co do imienia ale dr wrzesniewski przyjmuje tez na nfz na WSPL gdynia oksywie

super lekarz, takze polecam
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
czy ktoś ma namiary na doktora wrześniewskigo? w przychodni ciezko sie do niego zarejestrowac pytanie czy mozna sie umówic na wizyte prywatnie? pilnie potrzebuje porady... annan77@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
czy mógłbym poprosić o jakies prywatne namiary na doktora piotra wrzesniewskiego
jarek409@wp.pl
Wiem, że osoba pod pseudonimem "załamana" pytała się już dawno o psychiatrę, ale z czystym sumieniem mogę jej i innym polecić dr Piotra Wrześniewskiego. Wiem, że przyjmuje również w Gdańsku w klinice Lux-med., a nie tylko w Gdyni (choć w Gdyni WSPL na fundusz). Widziałam, że część osób na tym forum, również wspomniała o dr Wrześniewskim i pisała o kontakcie do niego w Gdyni. Słuchajcie to jest świetny lekarz, nie wiem, jakich mam użyć słów, aby opisać to, jaki on jest dla pacjentów. To po prostu wspaniały człowiek i skuteczny lekarz na tak delikatnym i skomplikowanym polu, jakim jest nasz umysł, dusza, nasza osobowość... bez tego po prostu nie możemy być sobą...be z tego nie da się żyć. Dziękuję mu za wszystko.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
A poza tym jest to lekarz wojskowy, szef komisji wojskowej na ul. Polanki. Dobry lekarz z tego co słyszałem.

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

a ty ponury tez szukasz ?? ;)
Nie, na razie nie potrzebuję :)

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

Witam, czy może ktoś podać namiary na prywatną wizytę do dr Wrześniewskiego, bo niestety ciężko jest się do niego zapisać w WSPL, a nigdzie poza WSPL nie znalazłam do niego namiarów.
Dzięki.
a ile kosztuje wizyta u tego lekarza? do 70 zl jezszce jestem w stanie zaplacic ale wiecej juz nie ....a wiadomo ze na jednej wizycie sie nie skonczy , nawet jesli przyjdzie sie tylko po nastepna recepte trzeba zaplacic jak za normnalna wizyte ....
czy ja również mogłabym prosić o pilne przesłanie namiarów na prywatny gabinet Pana dr Piotra Wrześniewskiego?? gosiaczek_sz@wp.pl bardzo dziękuję :)
do góry
proszę o pomoc
up up
Gosik - wyżej zdrowa i szczęśliwa pisała, że ten Dr przyjmuje w LuxMedzie w Gdańsku :)

http://www.luxmed.pl/dla-pacjentow/niezbednik/grafik-pracy-lekarzy/ - wybierz Trójmiasto :) a później psychiatrę :) Ten Dr przyjmuje w LuxMedzie 3 x w tygodniu :) poniedziałek 8-10:30, środa 10-12, piątek 14:30-17 :)
Kurcze w Lux medzie bylam raz z koniecznosci ale u internisty zaplacilam 100 zl :/ wiec pewnie takie sa stawki :(:( buuu
dziękuję dziewczyny :* jak zawsze jestescie niezastąpione :)
gosik jak bedziesz po wizycie u doktora albo bedziesz cos wiedziec wiecej co i jak i ile wizyta to daj znac :)
maju oczywiście dam znać co prawda to nei dla mnie lekarz (dla mojego rodzica) ale na pewno wypytam o wszystko skrupulatnie i napisze tutaj :) jeszcze waham sie między dr paniewskim i dr wrześniewiskim..ale na bank się odezwę. Jak coś pisz do mnei na maila gosiaczek_sz@wp.pl
pozdrawiam :)

TEN https://www.pomost-osrodek.pl/psychiatra-lek-mariusz-kozak/#e-rejestracja lekarz Ci pomoże, choć jest z Chojnic. Warto dojechać, by być pewnym, że leczenie przyniesie skutek. Z powodzeniem możesz także liczyć na L-4. On pracuje w Ośrodku Pomost, w nim więcej Ci o nim powiedzą: 52 324 77 24
.
Gosiaczek ,p.Wrześniewski przyjmuje też odpłatnie w Gdyni , w Spóldzielni lekarskiej chyba na ul. Obrońców Wybrzeża ,we wtorki od g.17:30 do 19.00.Wizyta kosztuje prawdopodobnie ok.100 zl.
Gabinet lekarski dr n. Med. Włodzimierz zakrzewski - sopot
gabinet lekarski dr n. Med. Włodzimierz zakrzewski
dane teleadresowe
zamenhofa 2
81-869 sopot
woj. Pomorskie

telefon: +48 58 5514987

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

prezent dla dziecka - który wybrać? (7 odpowiedzi)

Dziewczyny muszę kupić prezent dla dziecka. Wiem już co chcę kupić, ale nie mogę się ostatecznie...

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

do góry