Widok

psychiatra

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pilnie posuzkuję psychiatry z Gdańska, możecie kogoś polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ponoć bardzo dobry jest dr.Pempowiak przyjmuje na Morenie
może jeszcze ktoś zna? może polecić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może spróbuj tu:

Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna nr 3
Adres: Wałowa 21
80-866 Gdańsk
Telefon: (0-58) 3010721.

Podobno bardzo dobra.

Pozdrawiam
Wiesława Świca
na chełmie bezpłatnie tez przyjmuje , przychodnia chełm
Czy jesteś pewna, że codzi ci o psychiatrę czy może o psychologa?
Psychiatra właściwie tylko receptę na leki wypisze a psycholog porozmawia, wysłucha itp. itd.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
kamda - korzystałaś z poradni psychiatrycznej?????
chyba nie... skoro piszesz, że psychiatra jest tylko od wypisywania recept 8(

Poradnia Psychologiczno - Psychiatryczna
Gdańsk Żabianka
ul. Gospody

polecam dr Pawliszyn
Niestsey korzystałam. Swego czasu byłam u 5 psychiatrów. Między innymi włąsnie na Żabiance. P
Po 5 do 10 minutach rozmowy - recepta. Na szczeście byłam na tyle mądra, żeby nie brac co chwilę innych leków tylko poszłam właśnie do psycholga...
to widać, że ja trafiłam na lepszą panią dr. Mogłam liczyć na wsparcie psychologiczne z Jej strony choć niestety z farmakologii musiałam skorzystać. Jednak efekt zadawalający - deprechę pognałam już kilka lat temu - MAM NADZIEJĘ ŻE NIE WRÓCI!!! :)
Myślę, że jednak psychiatra
Również nie zgadzam sie z opinią, że psychiatra jest od wypisywania recept. Mi moja pani doktor bardzo pomogła.
jakieś nazwiska poprosze, namiary
doktor Górska albo doktor Radziemska, niemniej to są właśnie lekarki tylko od recept. Macie jakichś wyjątkowych lekarzy - ja podpisuję się pod opinią, że psychiatra jest TYLKO od recept a byłam u trzech
dr. MARIUSZ PANIEWSKI ul. HEROSA 3 GDANSK PROFESIONALISTA POLECAM
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
mariusz paniewski-profi.nie dal mi leków,powiedzial,ze jestem normalny,po kilku rozmowach jest kosmos.chcesz poczuc co znaczy byc czlowiekiem zglos sie do niego.twoje zycie to zupa którá prubujesz jesc widelcem,on powie ci jak uzuwac lyzki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja byłam u 2 psychiatrów. Psycholog owszem mnie wysłuchał, ale po wszystkim, jak liczyłam na jakieś wsparcie i ew. diagnozę usłyszałam, że należy się tyle i tyle, terapia będzie długotrwała, 2 x w tyg. za każdą wizytę tyle i tyle. No masakra.
Psychiatra też mnie wysłuchał i pomógł farmaceutykami. Chodziłam do przychodni Jasień do Krzysztofa Murawskiego. Oprócz rozmowy i farmaceutyków zlecił inne badania, np na hormony tarczycy.
Choć bezkonkurencyjna jest dr Rosita Chodubska-Wiszniewska. Niestety przyjmuje w Węgorzewie :(
z czystym sumieniem polecam dr Piotra Wrześniewskiego, wolaja na niego dr Judym, juz samo to swiadczy o tym, jaki to jest lekarz :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
blanca, jak ma na imie pani doktor? szukam dobrego psychologa. a czy wizyty sa na fundusz czy prywatne?
z gory dzieki za info

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry