Widok

psycholog-psychiatra pilnie potrzebny

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
cześć, wiem ze może wydać wam sie to dziwne ze akurat pisze o moim problemie na forum, ale jest mi bardzo ciężko, zdobycie sie na rozmowe choć z najbliższa mi osobą stanowi dla mnie ogromny problem, jednakże udalo mi się powiedzieć przyjaciólce, za jej rada chce udac sie do lekarza, niestety juz sama sobie nie pomoge i nie dam rady, jestem młodą mamą mam 29 lat mam 5 letniego synka i 8 tyg coreczke dla nich chce życ i zaznać wewnętrznęgo spokoju, najgorsze lęki mam jak zostaje sama , synek w przedszkolu a malutka spi, wtedy nachodzą mnie najgorsze myśli , cala się trzęse i nie potrafie zapanować nad myślami i ciałem jestem przerażona i sama jeżeli znacie dobrego specjalistę to proszę o namiary dziękuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spróbuj może tu:
Centrum Interwencji Kryzysowej w Gdańsku
Nowy Port
Plac Ksiedza Prałata Gutkowicza 13
58 511 01 21

mają tam bardzo dobrych psychologów i psychiatrów. Powodzenia!

polece ci mojego wykładowce ze studiów dr J. Szeluga. Osoba kompetentna, miła i otwarta na pomoc.
adres: 10 Lutego 33 , Gdynia
kod pocztowy: 81-364
telefon kontaktowy: 0 601 65 10 11
email:
www: http://www.drszeluga.republika.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
JA w Gdyni polecam Janine Kazub przyjmuje na NFZ i prywatnie.Tel:601 86 88 94
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na pewno nie powinnaś zostawac sama w domu. Czy nie masz kogoś, kto by był z Tobą chociaż co któryś dzień? Mama, siostra, przyjaciółka? Przynajmniej na jakiś czas. To pewnie minie za kilka dni.

dziekuje , mam mamę ale nie umię powiedzieć jej o swoim problemie, najgorsze jest to ze wszedzie sa kolejki,a prywatne wizyty sa bardzo drogie , najgorsze jest to ze wiem ze z tym lękiem bede zyła do końa życia
Jak nie umiesz mamie powiedziec o problemie, to przynajmniej poproś, żeby do Ciebie jak najczęściej przychodziła, żebyś mogła też odpocząc. Cierpisz pewnie na depresję poporodową - to na pewno mija, nie jest na całe życie. Spróbuj dodzwonic się do tego centrum - powiedz, że sprawa jest pilna. Może nie będziesz musiała długo czekac.

magda , mozemy porozmawiac, mam podobny problem i wiem jak sie mozesz czuc ja tez szukam dobrego psychiatry ale na fundusza daj jakis namiar odezwe sie do ciebie pozdrawiam
No chyba ktoś żartuje polecając Szelugę! Tego pana omijamy z daleka.

Pędem, do najbliższej poradni zdrowia psychicznego, przy rejestracji zaznacz, że jesteś kilka tygodni po porodzie i czujesz, że potrzebujesz szybkiej pomocy.

Skąd jesteś?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Agatha ja znam takie poradnie na fundusza....niektore trzeba omijac z daleka....

MAgda jak moge sie z toba skontaktowac na priv?
Jak coś złego dzieje się po porodzie, to nie wolno czekać. W poradni przyjmą szybko kobietę w takiej sytuacji. A w międzyczasie szuka się kogoś sprawdzonego.
W gdyni jest specjalny punkt dla Mam :) Poniżej dane z ich strony internetowej:

Punkt Konsultacyjny dla Matek (Rodziców) Niemowląt i Małych Dzieci
znajduje się w Przyszpitalnej Poradni Laktacyjnej Szpitala Morskiego
im. PCK w Gdyni Redłowie, na ul. Powstania Styczniowego 1
telefon poradni: 58 699 81 38
Dyżury psychologów:
poniedziałek: 11:30 - 14:30
środa: 17:30 - 18:30 ( tel: 609 115 263 )
czwartek: 12:30 - 14:00
tel. kontaktowy do psychoterapeutów: 666 472 170
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Magda odezwij sie jesli jestes
jestem dziiekuje ,czasem myślę ze zwarjowałam , nie wiem czy mam objawy depresji poprodowej , nawet bedzie mi głupio powiedzieć jakie mam mysli lekarzowi, modlę sie o zajęcie dla siebie by mieć czymś zaprzątnietą głowę, wstyd mi ze ciagle ale to cigle nachodza mnie takie obawy, paniczny strach, staram sie juz nic nie czytac , nie wiedziec co moze nas czekac, okropnie boje sie przyszłości bardzo chciałabym by czas sie zatrzymał, najgorsze jest to ze nie wiem skad sie to wzielo i boje sie ze tylko leki mi pomoga zazdroszcze ludziom ktorzy umieją zyc , bo ja ciagle sie zamartwiam , przepraszam ze takie glupoty piszę, dzowniłam do lekarza nie ma go w maju ide dzwonić dalej , najgorsze jest to ze tylko anonimowo moge o tym rozmawiać
magda. jesli chcesz pogadac w kryzysowej chwili to napisz do mnie na gg 5226008 , zawsze razniej we dwoje,
magda napisz do ,mnie moze bede umiala choc troche ci pomoc
4008705
dziękuje, zadzwoniłam do poradni w nowym porcie , nie potrafiłam rozmawiać lzy same plynęły ale udalo mi się umowić na 9 maja , to juz nie dlugo, pani zapewniła mnie ze w kazdej chwili moge podjechac, również podała mi tel do gdyni tam tez zadzwonie, najgorsze jest to ze moje dzieciątko jest takie grzeczne ze macieerzynmstwo mnie powinno ucześliwać i tak jest , ale za każdym razem boje sie o moje dzieci ze cos sie im stanie, tyle dziwnych myśli, jak bede miała odwage odezwe sie na gg , naprawde wam dziękuje
magda - zadzwon potwierdzic ta date, bo 9 maja to niedziela!
trzymam kciuki i zdrowka Ci zycze!
image
image
Kochana, nic nie "powinno". Jesteś tylko chora, potrzebujesz trochę fachowej opieki. Żadne Twoje myśli nie zdziwią ani nie oburzą lekarzy.

Problemy po porodzie, czy nasilenie starych kłopotów ze zdrowiem w tym okresie mogą przytrafić się każdej z nas.

Ważne, żebyś dotarła do lekarza. Zadzwoń teraz do kogoś bliskiego, opowiedz z grubsza o co chodzi i każ się popilnować, zwłaszcza tego, żebyś dotarła na umówioną wizytę.
magda
odezwij sie na gg prosze! 4008705
Magdo, podaję kontakt do sprawdzonego specjalisty, potrzebna Ci szybka pomoc i tu ją otrzymasz
Mariusz Paniewski - specjalista psychiatra, psychoterapeuta, wizyty prywatne 502-133-881( najlepiej wysłać sms),80-299 Gdańsk Osowa, Herosa 16,koszt wizyty prywatnej 100zł
psychoterapeuta z powołania, osobiście doświadczylam z jakim zaangażowaniem i wczuciem w drugiego czlowieka pracuje,
mozesz liczyć na szczerą rozmowę, zrozumienie i wsparcie
lekarz przyjmuje również:
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej VISUM filia nr 2
Wawrzyniaka 4
81-048 Gdynia, Tel. 550-57-71
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
jesli kogos stac na takie wizyty....a wiadomo ze na jednej wizycie sie nie konczy , czasem trzeba dosc dlugiej psychoterapii np

w Nowym Porcie maja dobra kadre, i jest ona za free
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

pomóżcie-pomysł na własny biznes (108 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

co robicie w takie upały? :/ (122 odpowiedzi)

wyszlam na chwile z dzieckiem bylo po 10- siatej i za kilkanascie minut wrocilam do domu bo nie...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (40 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

do góry