Widok

pytanie do znających gdynię

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Muszę dojechać do klif medu który znajduje się w gdyni przy ul. Wrocławskiej 63. Jadę z redy. Wysiadając na przystanku skm redłowo mam jeszcze kawałek do przejścia. Czy dobrze kombinuję że lepiej mi podjechać autobusem R z rumi i wysiąść na Palcu górnośląskim? Czy może coś innego doradzicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak na placu wysiądż z Redłowa to jest kawał drogi
na placu ...z Redłowa za daleko
Wroclawska jest przy samym Placu, na pewno blizej z R-ki.
dzięki, jeszcze tylko mi podpowiedzcie czy ten przystanek plac górnośląski (na którym powinnam wysiąść) to jest pierwszy jak skręca sie w ul. Wielkopolską? czy jest tam coś charakterystycznego żebym go nie przegapiła?
nie przegapisz. przy przystanku jest kiosk a w tle taki mały ryneczek pełen sklepików,
jest jeden przystanek zaraz za zakrętem w Wielkopolską ale nie wiem czy tam się zatrzymuje R, jeżeli tak to byłby następny,
R zatrzymuje sie na Placu, na tym wczesniejszym tylko trajtki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry