Widok

pytanie o ciasta

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam jestem tutaj pierwszy raz a ślub mam za 16 dni myślałam że przezyje top spokojnie ale nerwy już mnie zjadaja nie wiem jak innych ale ja przeżywam to strasznie powiedzcie mi gdzie moge kupić dobre ciasto i oprócz tortu ile powinnam mieć blach na 45 osób no i kiedy na weselu podaje sie tort i ciasto???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie wiem, bo nam zamawiala knajpa, ciasta tez, wiec sie niczym nie przejmowalam. Tort tradycyjny 3 pietrowy o roznych smakach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A gdzie miałaś wesele? Bo ja w sumie tez mam taką możliwość, że mi knajpa zamówi, ale jeszcze się zastanowię nad tym.

Pod zurawiem:)
witam. my z narzeczonym mieliśmy ten sam problem i na cale szczęście się rozwiązał. trafiliśmy całkiem przypadkiem do nowo otwartej cukierni w Sopocie przy al. Niepodległości. Bardzo miłe Panie umówiły Nas z samym szefem na indywidualne spotkanie. Pan generalnie mega znający się na rzeczy doradził Nam jaki tort i ciasta najlepiej zamówić. Dowóz dostaliśmy gratis.nic tylko czekamy na dostawę ale kamień spadł nam z serca i jeden problem mniej.także polecam cukiernia T.Deker na wjeździe do Sopotu za sklepami nocnymi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny proze o kontakt do pani bernadety pilny kontakt :) pozdrawiam prosze wyslac go na email kinia2025@wp.pl
czy moge rowniez prosic o kotakt do P. Bernadki
na: lene6@wp.pl
poproszę o kontakt do Pani :)
eldorado54@o2.pl
zapraszam na moją galerię www.picasaweb.google.pl/Martyna0578
ja też poproszę o kontakt do Pani Bernadki na k8l@o2.pl.

z góry wielkie dzięki:)
Witam,
czy mogę prosić o kontakt do P. Bernadetki
pancie@interia.pl

pozdarwiam
Ja tylko dorzuce, ze polecam cukiernie Sabinka z Wejherowa. Moze komus sie przyda (moze nie dla tych, co maja wesele w Jelitkowie, ale komus innemu). Mielismy stamtad tort i ciasta i byly swietne. Zreszta to juz sprawdzona cukiernia, w mojej rodzinie, tez tej dalszej, na rozne okazje tam ciasta sie zamawia.
A co do ilosci, to u nas np. sam tort by wystarczyl. Ciasta byly pyszne, a jednak mnostwo zostalo. Ale u nas tez mamy sie wmieszaly i to one tyle zamowily :) Nie wiem, moze jak sa poprawiny to zchodzi wiecej.
dziewczyny prosze o kontak do Pani Bernadetki-agaaga535@yahoo.co.uk
Z gory wielki dzieki!
ja tez prosze o kontakt do pani Bernatki!
m.mrokowska@gmail.com
Bardzo prosze o telefon lub inny kontakt w sprawie zamowienia
Pozdrawiam serdecznie
Bozena
ja też bardzo bym prosiła o kontakt :)
dziamong@wp.pl
prosze o kontakt do p.Bernadki
Pozdrawiam
Bozena
bozena.kaszyc@aplogistics.pl
Ja także poproszę o kontakt do Pani Bernadtki :)
magda.brzostek@wp.pl

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
ja zamawiam tort z sowy,,,a ciasta mam w manu weselnym ...trzy rodzaje ....starczy z tego co zauwazylam ludzie jedza malo ciast wola owoce
poproszę o kontakt do p. Bernatki - 82anka@wp.pl
Słyszałyście może o czymś takim, że w niektórych miejscach nie pozwalają na wniesienie ciast innych niż z cukierni?.. Niby dlatego ze jakieś bardziej restrykcyjne przepisy wchodzą w zycie, a ciasta zrobione przez kucharki mogą mieć salmonellę itp.. Znajomy mi to powiedział i oczy mi wyszły ze zdziwienia. Czy jak się kupuje ciasta w cukierni to ma się jakikolwiek dowód na to, że są stamtąd? Nie rozumiem co za różnica :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry