Widok

pytanie o ciasta

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam jestem tutaj pierwszy raz a ślub mam za 16 dni myślałam że przezyje top spokojnie ale nerwy już mnie zjadaja nie wiem jak innych ale ja przeżywam to strasznie powiedzcie mi gdzie moge kupić dobre ciasto i oprócz tortu ile powinnam mieć blach na 45 osób no i kiedy na weselu podaje sie tort i ciasto???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale reklama :) w każdym wątku o ciastach :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja polecam ciasta, ktore mialam przyjemnosc jesc a ostatnio zamawiac rowniez;)
P. Karolina z Ujesciska to osoba, ktorą warto polecić-smacznie,domowo i zgodnie z ustaleniami:)

P.Karolina
karo28naj@wp.pl
tel:663170351
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witamy

Pieczemy domowe ciasta na różne okazje. Tanio i smacznie !!
Zainteresowanych prosimy o kontakt: wypiekibabuni@gmail.com tel.: 660 350 566
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
proszę o kontakt do p. Bernadtki :)
Zapraszam do mojej galerii http://picasaweb.google.com/fajnetorty
Wykonuję torty na różne okazje :)
nam robila p. Iwona z Gdanska Łostowic
namiary w mojej relacji ponizej
dostał ktoś może namiary na tą Panią?? jeżeli tak to podajcie
Witam, prosiła bym kontakt do P Bernadetki.

Serdecznie dziękuje
prosze o telefon na mój mail

kiCiia_16@o2.pl
poproszę o kontakt do tej pani kucharki - knoba@wp.pl
katarzyna napisz mi na @ te namiary. moj e-mail w miom profilu.
Zgadzam się z Wami, ale są jeszcze takie kucharki które również mają domowe wypieki i mogą też się pod nimi podpisać dla spokojności restauracji czyli mogą wystawić fakturę, ponieważ prowadzą Usługi Kucharskie znam taką kucharkę!!! Korzystałam z jej usług, ciasta były wysokie i z naturalnych skaladnikow i są przechowywane w chłodni(wiem bo osobiście je odbierałam) a w dodatku piecze serca. skrzypce, pianino, jeze itp i nie drogo Polecam!!!moge dac namiary prosze o maila
crazza jest ogromna różnica ciasta które wykonuje cukiernia od przygotowania do przywiezienia na salę są w chłodni, a kucharka która je piecze ma je w domu/ w lodówce piwnicy(ciast np na 150 osób) przewozi je zwykłym samochodem z cukierni przewozi samochód chłodnia i jest minimalne prawdopodobieństwo salmonelii w czasie samego transportu szczególnie jak na zewnatrz jest 30 stopni a ciasta sa z kremem poza tym cukiernia ponosi za ciasta pełną odpowiedzialność a w przypadku osoby x musiałaby pewnie podpisać oświadczenie
u nas tak mialo byc - za ciasta z cukierni odpowiedzialnosc ponosi cukiernia a za ciasta, ktore piecze osoba prywatna? Jesli cos by sie stalo, to wowczas grozi im zamkniecie na czas wyjasnienia sprawy. Nam powiedziano, ze jesli bedziemy miec ciasta od osoby prywatnej to wowczas musimy podpisac oswiadczenie, ze bierzemy odpowiedzialnosc na siebie. Moze to o to chodzi. Trzeba pytac:)
Słyszałyście może o czymś takim, że w niektórych miejscach nie pozwalają na wniesienie ciast innych niż z cukierni?.. Niby dlatego ze jakieś bardziej restrykcyjne przepisy wchodzą w zycie, a ciasta zrobione przez kucharki mogą mieć salmonellę itp.. Znajomy mi to powiedział i oczy mi wyszły ze zdziwienia. Czy jak się kupuje ciasta w cukierni to ma się jakikolwiek dowód na to, że są stamtąd? Nie rozumiem co za różnica :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
poproszę o kontakt do p. Bernatki - 82anka@wp.pl
ja zamawiam tort z sowy,,,a ciasta mam w manu weselnym ...trzy rodzaje ....starczy z tego co zauwazylam ludzie jedza malo ciast wola owoce
Ja także poproszę o kontakt do Pani Bernadtki :)
magda.brzostek@wp.pl

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
prosze o kontakt do p.Bernadki
Pozdrawiam
Bozena
bozena.kaszyc@aplogistics.pl
ja też bardzo bym prosiła o kontakt :)
dziamong@wp.pl