Widok

pytanie o dobrego pediatre

Obłuże Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Drogie Mamy która przychodnia i lekarz pediatra wg Was jest najlepszy?mieszkam na Obłuzu, moze gdzies w tych rejonach,ale jesli jest jakis pediatra godny polecenia dalej to bede dojrezdzac.prosze poradzcie,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up
hmmm nie wiem czy tak do końca Ci pomogę
ja z córcią (3 latka) chodzę na podchorążych do dr lasek-jarosiewicz
ma podejscie do dzieci i nie leczy od razu antybiotykami
od kiedy córcia skończyła rok korzystamy z jej usług w sytuacji jakichś uczuleń, szczepień itp, natomiast z objawami przeziębienia chodzę prywatnie do laryngologa dr piotrowskiego, ktory jest po prostu rewelacyjny iw chwili obecnej jest naszym lekarzem powiedzmy rodzinnym
w sytuacji gdy pani doktor juz by skapitulowała i podała antybiotyk on przepisuje swoje mikstury i jakies wziewne lekarstwa, skutkiem czego stan mojego dziecka w 24 godz poprawia sie diametralnie
bada ją nie tylko laryngologicznie ale i osłuchowo
jedyny minus to to ze niestety nie jest łatwo sie do niego dostać
i sa to wizyty prywatne
poza tym nie wiem ile musi miec malenstwo zeby sie podjal leczenia
szczerze polecam
Dzieki znam dr.Lasek bo jako Dziecko sama mnie leczyła:)pomysle nad nią,słyszłam że dobra jest przychodnia i lekarze w centrum na abrahama poradnia typowo dziecieca,moze ktos tam chodzi?
a gdzie dokaldnie jest ta poradnia na Abrahama ??/ i czy jest płątna ?
ja tez jestem z obłuza i mam ten sam problem, zapisana jestem do przychodni na Sucharskiego do dr Majora ale nie jestem zbytnio zadowolona i chcialabym go zmienic
Do przychodni na Abrahama chodzi z dziećmi moja kuzynka do dr Grzybińskiej. Bardzo kompetentna pani doktor, też nie przepisuje od razu antybiotyków, a poza tym ma super kontakt z dziećmi. A przychodnia jest mniej więcej na wysokości pogotowia w Gdyni.

No właśnie słyszałam,że jest to dobra przychodnia,mam tylko nadzije ze beda przyjmować zapisy do lekarzy czy moga po prostu już nie dopisywać?
a co potrzeba do zapisania Dziecka?
up
a czy któras z Was slyszala o doktrze- Plonka Jacek z Gdyni

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy terapia małżeńska ma sens? (27 odpowiedzi)

Do terapeuty poszłam sama w kiepskim stanie psychicznym. Mam małżeński kryzys, kolejny. Mam dość....

Jakie zabawki edukacyjne polecacie? (33 odpowiedzi)

Chcę kupić jakieś zabaweczki Amelce ale nie mogę się zdecydować co jej kupić, za dużo tego...

pożyczka hipoteczna? (18 odpowiedzi)

moim rodzice mają mieszkanie własnościowe ( maja po 65.70lat) niestety ja niemam żadnej zdolności...

do góry