Widok
Z dzieckiem nie jedź bo nie wpuszczą. Moja córka ma 143cm wzrostu i kazano nam wyjść z dzieckiem :/
Tak samo ten sklep SZCZEPAN na trasie do MAKRO również z dzieckiem nie wejdziesz i tym małym i tym większym... :/
Ja w takiej sytuacji odpuściłam sobie te sklepy, bo nie będę jeździć i kombinować co zrobic z dzieckiem...
Nie wiem jak to się tyczy dzieci maleńkich w głębokich wózkach
Tak samo ten sklep SZCZEPAN na trasie do MAKRO również z dzieckiem nie wejdziesz i tym małym i tym większym... :/
Ja w takiej sytuacji odpuściłam sobie te sklepy, bo nie będę jeździć i kombinować co zrobic z dzieckiem...
Nie wiem jak to się tyczy dzieci maleńkich w głębokich wózkach
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Dzieci nie wpuszczają ze względów bezpieczeństwa (prace na wysokości). W Niedzielę są ograniczone prace, dlatego wtedy można przyjść z dzieckiem ;). Aby dostać kartę jednorazową, potrzebny jest nip firmy. Na tej podstawie ją wydają. (tylko wtedy kiedy masz stałą kartę a np jej zapomniałaś). Więc jeśli ktoś nie ma karty wogóle, to jedynym wyjściem jest od kogoś pożyczyć.
Tak istnieje karta jedorazowa zabierana przy kasie,do takiej kart potzrebny tylko dowod osobisty nie trzeba zadnego nipu firmy ani nic takiego....wiec smialo mozna wchodzic...co dzieci mozna wchodzic i soboty i niedziele i nie chodzi o zadne prace na wysokosci tylko o wozki widlowe z ktorych nie widziac malych dzieci...czy z wozkiem czy bez nie wejdziesz