Widok

pytanie o zakupy w MAKRO

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,
czy w MAKRO nadal trzeba mieć kartę na firmę żeby coś kupić? Nie robiłam tam zakupów ze 2 lata i zastanawiam się czy jeszcze to funkcjonuje.

dzięki za odpowiedź
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tego co wiem - TAK :)

http://www.makro.pl/pl/karta-klienta

ostatnio byłam tam ok m-c temu(po kilkuletniej przerwie) :) doszłam do wniosku, że jednak wolę Selgrosa ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak trzeba mieć kartę ;)
image
[url]image[/url]
[url]image[/url]
karta konieczna - bywam tam raz na miesiac

zeczy dla dzieci- pieluchy, sloiki,mleko w cenach zblizonych do sklepowych
a do tego ten wielki korek na wjezdzie do Gdanska w drodze powrotnej :(

pamietajcie ze nie wpuszczaja z dziecmi ponizej 140cm - ostatnio sie odbilam od drzwi (wyjatek to niedziela)
image
image
image
dlaczego nie wpuszczają z dziećmi? A jak w swoim wózku dziecko będą miała? A słyszałyście o kartach jednorazowych? Podobno tylko dowód trzeba mieć...
Z dzieckiem nie jedź bo nie wpuszczą. Moja córka ma 143cm wzrostu i kazano nam wyjść z dzieckiem :/
Tak samo ten sklep SZCZEPAN na trasie do MAKRO również z dzieckiem nie wejdziesz i tym małym i tym większym... :/
Ja w takiej sytuacji odpuściłam sobie te sklepy, bo nie będę jeździć i kombinować co zrobic z dzieckiem...
Nie wiem jak to się tyczy dzieci maleńkich w głębokich wózkach
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Ok. Dzięki. Dobrze wiedzieć
Dzieci nie wpuszczają ze względów bezpieczeństwa (prace na wysokości). W Niedzielę są ograniczone prace, dlatego wtedy można przyjść z dzieckiem ;). Aby dostać kartę jednorazową, potrzebny jest nip firmy. Na tej podstawie ją wydają. (tylko wtedy kiedy masz stałą kartę a np jej zapomniałaś). Więc jeśli ktoś nie ma karty wogóle, to jedynym wyjściem jest od kogoś pożyczyć.
image
[url]image[/url]
[url]image[/url]
Czyli zwykly szary czlowiek nieda rady tam nic kupic???
Tak istnieje karta jedorazowa zabierana przy kasie,do takiej kart potzrebny tylko dowod osobisty nie trzeba zadnego nipu firmy ani nic takiego....wiec smialo mozna wchodzic...co dzieci mozna wchodzic i soboty i niedziele i nie chodzi o zadne prace na wysokosci tylko o wozki widlowe z ktorych nie widziac malych dzieci...czy z wozkiem czy bez nie wejdziesz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
acha taka karte mozesz brac przy kazdych zakupach ile razy chcesz w miesiacu czy dniu
wczoraj byliśmy w makro - czyli w piątek i było sporo dzieciaków na hali, zdziwiona byłam, mąż został z córką w aucie a ja sama poszłam bo przecież nie wpuszczają dzieciaczków.
W pierwszej połowie października, w trakcie obowiązywania aktualnej oferty Makro będzie mozliwość skorzystania z karty jednorazowej wydrukowanej w gazetce. Po jej wycięciu można dokonać zakupów bez rejestracji. Kto wie, może sie przyjmie i wejdzie na stałe...
do szczepana mozna wchodzi z dzieckiem juz od dluzszego czasu
To córka niewiele niższa ode mnie, choć ja nie jestem dzieckiem, więc mnie chyba też nie powinni wpuszczać...
Poza tym jeśli w regulaminie jest, że poniżej 140 cm nie wpuszczają to mogłaś się kłócić i kazać im mierzyć.
Nadal i przy płaceniu też żądają, także trzeba musowo mieć

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

prezent dla dziecka - który wybrać? (7 odpowiedzi)

Dziewczyny muszę kupić prezent dla dziecka. Wiem już co chcę kupić, ale nie mogę się ostatecznie...

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

do góry