Widok
Tak istnieje karta jedorazowa zabierana przy kasie,do takiej kart potzrebny tylko dowod osobisty nie trzeba zadnego nipu firmy ani nic takiego....wiec smialo mozna wchodzic...co dzieci mozna wchodzic i soboty i niedziele i nie chodzi o zadne prace na wysokosci tylko o wozki widlowe z ktorych nie widziac malych dzieci...czy z wozkiem czy bez nie wejdziesz
Dzieci nie wpuszczają ze względów bezpieczeństwa (prace na wysokości). W Niedzielę są ograniczone prace, dlatego wtedy można przyjść z dzieckiem ;). Aby dostać kartę jednorazową, potrzebny jest nip firmy. Na tej podstawie ją wydają. (tylko wtedy kiedy masz stałą kartę a np jej zapomniałaś). Więc jeśli ktoś nie ma karty wogóle, to jedynym wyjściem jest od kogoś pożyczyć.
Z dzieckiem nie jedź bo nie wpuszczą. Moja córka ma 143cm wzrostu i kazano nam wyjść z dzieckiem :/
Tak samo ten sklep SZCZEPAN na trasie do MAKRO również z dzieckiem nie wejdziesz i tym małym i tym większym... :/
Ja w takiej sytuacji odpuściłam sobie te sklepy, bo nie będę jeździć i kombinować co zrobic z dzieckiem...
Nie wiem jak to się tyczy dzieci maleńkich w głębokich wózkach
Tak samo ten sklep SZCZEPAN na trasie do MAKRO również z dzieckiem nie wejdziesz i tym małym i tym większym... :/
Ja w takiej sytuacji odpuściłam sobie te sklepy, bo nie będę jeździć i kombinować co zrobic z dzieckiem...
Nie wiem jak to się tyczy dzieci maleńkich w głębokich wózkach
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych

[/url]
[/url]