Widok

pytanie- szczepienie- brak apetytu u dziecka

Rumia Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny mam pytanie, moja Blanka w piątek dostała 3 szczepionkę 6 w 1 dwie poprzednie zniosła super bez gorączki troszkę marudna ale obyło ok, teraz też nie ma gorączki ale strasznie niespokojnie śpi i dziś od 8 rano ( zjadła 150 ml mleka) w zasadzie do 16 nic nie chciała jeść ( dopiero ok 16.30 zjadła 150 ml mleka) w między czasie ok 13.30 zjadła 1 łyżkę stołową kaszki manny i to tyle... p[poza tym cały czas chciałaby być na rączkach i jest marudna... czy brak apetytu może być związany z tym szczepieniem??napiszcie jak to u was było..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Madziara u nas tak było ,ciągle na rączkach,brak apetytu ,mała maruda,po ponad dobie od szczepienia.
może być - na ulotce brak apetytu jest opisany jako jeden z niepożądanych objawów - występuje chyba u jednego na 10 albo 100 dziecka
ale u nas jest już druga doba...:( i w sumie Blanka wczoraj jadła normalnie, dziś po prostu jej się coś poprzestawiało.....

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Co na piknik? (45 odpowiedzi)

W weekend wybieramy się ze znajomymi na piknik, taki 'z prawdziwego zdarzenia'. Nie mam...

OWI Gdynia, dr. Marzena Umińska (18 odpowiedzi)

witam, jutro mamy pierwszą wizyte w OWI. będzie nas przyjmować rehabilitantka dr. Umińska. czy...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry