Widok

ramka na odcisk rączki

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
gdzie kupie coś takiego w gdańsku lub Gdyni???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja kupiłam w mama i ja:)
ja kupiłam na allegro taki odcisk w puszcze. To ten produkt (tu sprzedawca przypadkowy nie pamiętam u kogo kupowałam)
http://allegro.pl/odcisk-bobasa-raczki-stopki-chrzest-roczek-gratis-i4021035670.html
Robiłam córce jak miała 2 miesiące i od ponad 4,5 roku się to ładnie trzyma :) tylko trochę za długo czekałam i odcisk jest płytszy niż mógł być bo nie chciałam na siłę wciskać rączki....i nóżki. Ale polecam. Drugie w drodze i "odcisk bobasa" już czeka :)
w home&you ostatnio były, w smyku i empiku
Ja to kupiłam i nie polecam!!!! http://allegro.pl/show_item.php?item=3884206501 nawet dwie szt na prezent dla babć... totalnie nie udane, marnie wykonane a do tego zrobienie odcisku graniczy z cudem, jak za dużo wody to się odcisk rozmywa, jak odpowiednia ilość to gdy dziecko poruszy rączką nie można już tego poprawić... do tego ramka wykonana niechlujnie zamiast szybki jest pleksa która jest raczej mleczna niż przeźroczysta. na cztery foremki z gipsem tylko jedna nam się udała ale po wstawieniu ramka się przewróciła a odcisk popękał;( kompletnie nie udany zakup...
w tygrysku są
na pewno w Akpolu i sklepach dziecięcych

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry