Widok

restauracja na chrzest gdansk

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Co polecacie? W miarę w rozsądnych cenach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w maju robiłam komunie w hotelu grand cru gdansk,polecam ,miła obsługa i jedzonko smaczne
Ja robiłam w maju komunię w Tawernie Dominikańskiej. Zdziwiłam się, że wcale nie było aż tak drogo, bo miałam taki zestaw obiadowy w cenie 85 zł/osoba:
zupa: rosół z domowymi kluseczkami,
danie główne: udko z kurczaka faszerowane warzywami i grzybami w aksamitnym sosie serowym, dorsz po polsku, młode ziemniaki z koperkiem, mix świeżych warzyw,
deser: szarlotka z gałką lodów waniliowych.
Szarlotka była najpyszniejsza. Uroczystość zorganizowałabym tam po sezonie wakacyjnym, bo teraz mają oblężenie turystów.
Ja polecam Malinowy Ogród w Gdańsku Osowie. Dla mnie największym atutem jest ogród ( możliwość zjedzenia na zewnątrz) i to, że restauracja jest na obrzeżach miasta - jest cisza i spokój, nie ma tłumów. smaczne jedzeniem przystępne ceny i opiekunka do dzieci:)
Ja polecam Portland. Robiłam chrzciny i bardzooooo byłam zadowolona
Mogłabyś napisać jakie mniej więcej ceny mają?
My robiliśmy tydzień temu chrzciny w Bazylii. Polecam. Porcje duże, jedzenie smaczne, co do menu można się dogadać. Ceny przystępne. Obsługa miła.

Dwa lata temu robiliśmy chrzciny w Hacjendzie i też byliśmy zadowoleni.
Kirkor 60 zł było 2 lata temu za dwudaniowy obiad; mają smaczne jedzenie , goście byli zadowoleni (zrazy super) + ciasto swoje

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

Przeprowadzka- jaka firma? (44 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

do góry