Widok

restauracja na chrzest gdansk

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Co polecacie? W miarę w rozsądnych cenach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kirkor 60 zł było 2 lata temu za dwudaniowy obiad; mają smaczne jedzenie , goście byli zadowoleni (zrazy super) + ciasto swoje
My robiliśmy tydzień temu chrzciny w Bazylii. Polecam. Porcje duże, jedzenie smaczne, co do menu można się dogadać. Ceny przystępne. Obsługa miła.

Dwa lata temu robiliśmy chrzciny w Hacjendzie i też byliśmy zadowoleni.
Mogłabyś napisać jakie mniej więcej ceny mają?
Ja polecam Portland. Robiłam chrzciny i bardzooooo byłam zadowolona
Ja polecam Malinowy Ogród w Gdańsku Osowie. Dla mnie największym atutem jest ogród ( możliwość zjedzenia na zewnątrz) i to, że restauracja jest na obrzeżach miasta - jest cisza i spokój, nie ma tłumów. smaczne jedzeniem przystępne ceny i opiekunka do dzieci:)
Ja robiłam w maju komunię w Tawernie Dominikańskiej. Zdziwiłam się, że wcale nie było aż tak drogo, bo miałam taki zestaw obiadowy w cenie 85 zł/osoba:
zupa: rosół z domowymi kluseczkami,
danie główne: udko z kurczaka faszerowane warzywami i grzybami w aksamitnym sosie serowym, dorsz po polsku, młode ziemniaki z koperkiem, mix świeżych warzyw,
deser: szarlotka z gałką lodów waniliowych.
Szarlotka była najpyszniejsza. Uroczystość zorganizowałabym tam po sezonie wakacyjnym, bo teraz mają oblężenie turystów.
w maju robiłam komunie w hotelu grand cru gdansk,polecam ,miła obsługa i jedzonko smaczne

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry