Widok

rozstepy :(

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny w krotkim czasie schudlam pare kilo i zrobily mi sie na biodrach rozstepy :( czy znacie jakies no nie wiem balsamy czy masci aby zminimalizowac te rozstepy ?? bo pewnie nie da sie ich calkowicie usunac :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Się przejmujecie... ;)
a myślisz że moich na pośladkach nie widać??!!
olewam to po prostu...tak już miało być i już, nie ma co płakać
wszystkie babeczki niestety prędzej czy później mają rozstępy :)

:) ja tez bym sie nie przejmowala bo na szczescie nie sa az tak widoczne ale gdy ide na basen i zaloze kostium to kurcze czuje sie niekomfortowo bo mam z boku ud i tylko u gory :( no i niestyety ta wystajacych kosciach biodrowych :( wielkie 3 rozstepy.tylko 3 ale za to duze :( kurcze no nic pozostaje kapiel w kostiumie 1 czesciowym :)
ja też mam na pośladkach, efekt wahań wagi :)
kremy nie działają, a mężuś powiedział że w ogóle ich nie widzi i przestałam się pzejmować :) staram się używać balsamów nawilżających i ujędrniających no i w miarę często robić peeling całego ciała i wsio

To całe blednięcie po kremach to lipa. Wszystkie rozstępy z czasem bledną, "same z siebie".

Białe rozstępy, to już stare ślady. Podobno można je zlikwidować głębokim peelingiem.

Rozstępy to przerwane włókna kolagenowe w głębszej warstwie skóry - więc nawet biorąc to na "chłopski rozum" wiadomo, że nic tego nie poskleja. Co najwyżej można próbować zabiegów, które spowodują usunięcia, a następnie odrastanie tej skóry.

Kiszka, co?
no tak ale ja mam taki problem z eone sa biale :( ja jestem opalona troszke (hihi pare razy sie poszlo na solarium) i kurcze strasznie je widac :((
no niestety nie da sie ich zlikwidowac -cokolwiek pisza na ten temat - mozna je troche zniwelowac ( zblakna ) .Kiedys miałąm taki problem i uzywałam z Vichy - krem na rozstepy i niwelacje cellulit zielona tuba - był dobry- uzywałam rowniez z Awon kremu na rozstepy tez jest ok. Ale prawda jest taka,ze jak latem sie opalam to i tak wychodza :(.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry