Widok

sab simplex

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,
czy ktoś z Państwa jest w posiadaniu kropel sab simplex??
Jezeli tak, chetnie odkupie, tylko cale opakowania.
Pozdrawiam Piotr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Idz do apteki i kup bobotic a nie wierzysz w magie tych kropli jak wiekszosc ludzi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gdyby bobotic działał to bym nie musiała szukać sab simplex. Ani bobotic ani espumisan ani inny polski dostępny środek nie jest tak skuteczny jak sab simplex. Również używam tych kropli gdyby nie to to pierwsze dziecko by chyba nigdy nie przestało płakać z bólu brzuszka. Teraz przy drugim również stosuje. Autorko nie pamiętam teraz nazwy tej apteki ale jest taka internetowa gdzie można kupić te krople. Nawet fakturę wystawiają. Ja właśnie tak znalazłam bo w moim miejscu zamieszkania juz nigdzie nie sprowadzają. Poszukaj w necie. Możesz też popytać w sklepach z niemiecką chemia tak też kupowałam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Aha nawet lekarze pediatrzy i polozne polecają wiec muszą być dobre.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mam krople, całe nowe opakowanie. 40 zł odbiór na Przymorzu.

prosze wysłac adres na nr 730450290, jutro podjade o wyznaczonej przez Panią godzinie. dziekuje, pozdrawiam.

Sab simplex to symetykon, czyli dokładnie to samo, co Espumisan i bobotic. Różnica polega tylko na dawkowaniu - na ulotce sab simplex są dużo wyższe dawki w schemacie stosowania, dlatego pewnie lepiej działa - tak samo jak Ibuprom max będzie działać lepiej niż Ibuprom.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po ilu dniach przy stosowaniu sab smplex kolka przeszła?
Zamówiłam właśnie te kropelki z oficjalnej apteki z Niemiec, przyszły kropelki w kartonikach, ale korek nie jest zalakowany i tak się zastanawiam, czy tak ten produkt wygląda? Jak Państwo kupowali to krople też można było po prostu odkręcić, czy był ten taki pierścień lakujący? Bardzo proszę o odpowiedź, dzidziuś skręca się z bólu a ja się boje podać lek, bo nie wiem czy nie był otwierany... :(
Mam całe opakowanie. Data ważności 10.2018. Sprzedam za 30zl. Odbiór Ujescisko

prosze wyslac adres na nr 730450290, podjade dzisiaj o wyznaczonej przez Pania godzinie
pozdrawiam Piotr

Ludzie mysla ze jak niemieckie to lepsze szkoda ze niektóre dzieci maja tak ograniczone mamy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Twoje posty nic nie wnoszą do dyskusji. Odpowiadasz nie na temat, odpowiadasz niepytany etc... etc...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

jest szansa, ze sprzeda mi Pani ten sad simplex??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

jest szansa ze sprzeda mi Pani to opakowanie???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja również mam do sprzedania krople. Kontakt agatzien@wp.pl

Ja mam 4 mies dziecko i jak wylądowaliśmy na sor z kolką to dostaliśmy debridat na receptę. Na drugi dzień bobotic forte zamieniłam na sab simplex bo dziecko nadal cierpiało. Po 10 min bąki i kupa poszła i wielka ulga. Chyba co niektórzy nie wiedzą co to kolka u takiego maluszka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

są niemieckie apteki internetowe, które wysyłają do polski leki no i w tym rownież sab simplex. Ja swoje kupiłem w takiej aptece apodiscounter i przynajmniej miałem pewność że nowe, niemieckie (czeskie ponoć są słabsze) oryginalne krople. wystarczy poszukać w netach

Panie Marku, może mógłby mi Pan pomóc. Właśnie odebrałam przesyłkę z oficjalnej apteki niemieckiej z Sab Simplex, jednak te kropelki, w sensie korek od buteleczki nie jest zalakowany w żaden sposób, np. takim pierścieniem. Widzę, że ma Pan doświadczenie w zamawianiu, czy ten produkt tak wyglądał też u Pana, że koreczek po prostu jest odkręcany i tyle?

Wiola nie widziałem wcześniej tego pytania. Nie ma obaw, tak produkt jest pakowany. Nie ma żadnego zabezpieczenia"dodatkowego"

Witam poszukuje kropelek sab simplex na już w Gdańsku. Czy ktoś może ma lub wie gdzie kupić? Proszę o kontakt 509978936

Próbuj przez niemieckie apteki internetowe, masz pewność, że to to czego szukasz. Jak masz w niemczech znajomych, to mogą Ci też wysłać kurierem. Tylko pamiętaj, żeby paczkę oznaczyć jako produkt medyczny nie lek. Ale z samą wysyłką nie ma problemu. W linku masz wytyczne do różnych firm kurierskich http://biznes.globkurier.pl/jak-wyslac-lekarstwo-kurierem/

Dokładnie, jak masz możliwość to próbuj przez niemieckie apteki internetowe, albo alternatywnie zerknij tu: https://kolka-niemowleca.pl/blog/gdzie-kupic-sab-simplex/ i tez znajdziesz kilka sposobów jak je kupić.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (70 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

dom czy mieszkanie??? (432 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

firanki przez internet??? (17 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

do góry