Widok

sab simplex

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,
czy ktoś z Państwa jest w posiadaniu kropel sab simplex??
Jezeli tak, chetnie odkupie, tylko cale opakowania.
Pozdrawiam Piotr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie, jak masz możliwość to próbuj przez niemieckie apteki internetowe, albo alternatywnie zerknij tu: https://kolka-niemowleca.pl/blog/gdzie-kupic-sab-simplex/ i tez znajdziesz kilka sposobów jak je kupić.

Próbuj przez niemieckie apteki internetowe, masz pewność, że to to czego szukasz. Jak masz w niemczech znajomych, to mogą Ci też wysłać kurierem. Tylko pamiętaj, żeby paczkę oznaczyć jako produkt medyczny nie lek. Ale z samą wysyłką nie ma problemu. W linku masz wytyczne do różnych firm kurierskich http://biznes.globkurier.pl/jak-wyslac-lekarstwo-kurierem/

Witam poszukuje kropelek sab simplex na już w Gdańsku. Czy ktoś może ma lub wie gdzie kupić? Proszę o kontakt 509978936

Wiola nie widziałem wcześniej tego pytania. Nie ma obaw, tak produkt jest pakowany. Nie ma żadnego zabezpieczenia"dodatkowego"

Panie Marku, może mógłby mi Pan pomóc. Właśnie odebrałam przesyłkę z oficjalnej apteki niemieckiej z Sab Simplex, jednak te kropelki, w sensie korek od buteleczki nie jest zalakowany w żaden sposób, np. takim pierścieniem. Widzę, że ma Pan doświadczenie w zamawianiu, czy ten produkt tak wyglądał też u Pana, że koreczek po prostu jest odkręcany i tyle?
Zamówiłam właśnie te kropelki z oficjalnej apteki z Niemiec, przyszły kropelki w kartonikach, ale korek nie jest zalakowany i tak się zastanawiam, czy tak ten produkt wygląda? Jak Państwo kupowali to krople też można było po prostu odkręcić, czy był ten taki pierścień lakujący? Bardzo proszę o odpowiedź, dzidziuś skręca się z bólu a ja się boje podać lek, bo nie wiem czy nie był otwierany... :(

są niemieckie apteki internetowe, które wysyłają do polski leki no i w tym rownież sab simplex. Ja swoje kupiłem w takiej aptece apodiscounter i przynajmniej miałem pewność że nowe, niemieckie (czeskie ponoć są słabsze) oryginalne krople. wystarczy poszukać w netach

Po ilu dniach przy stosowaniu sab smplex kolka przeszła?

Ja mam 4 mies dziecko i jak wylądowaliśmy na sor z kolką to dostaliśmy debridat na receptę. Na drugi dzień bobotic forte zamieniłam na sab simplex bo dziecko nadal cierpiało. Po 10 min bąki i kupa poszła i wielka ulga. Chyba co niektórzy nie wiedzą co to kolka u takiego maluszka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja również mam do sprzedania krople. Kontakt agatzien@wp.pl

jest szansa ze sprzeda mi Pani to opakowanie???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

jest szansa, ze sprzeda mi Pani ten sad simplex??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Twoje posty nic nie wnoszą do dyskusji. Odpowiadasz nie na temat, odpowiadasz niepytany etc... etc...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ludzie mysla ze jak niemieckie to lepsze szkoda ze niektóre dzieci maja tak ograniczone mamy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

prosze wyslac adres na nr 730450290, podjade dzisiaj o wyznaczonej przez Pania godzinie
pozdrawiam Piotr

prosze wysłac adres na nr 730450290, jutro podjade o wyznaczonej przez Panią godzinie. dziekuje, pozdrawiam.

Sab simplex to symetykon, czyli dokładnie to samo, co Espumisan i bobotic. Różnica polega tylko na dawkowaniu - na ulotce sab simplex są dużo wyższe dawki w schemacie stosowania, dlatego pewnie lepiej działa - tak samo jak Ibuprom max będzie działać lepiej niż Ibuprom.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam całe opakowanie. Data ważności 10.2018. Sprzedam za 30zl. Odbiór Ujescisko
Mam krople, całe nowe opakowanie. 40 zł odbiór na Przymorzu.
Aha nawet lekarze pediatrzy i polozne polecają wiec muszą być dobre.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (40 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...

jakie perfumy polecacie? (78 odpowiedzi)

Chcialabym sprobowac czegos nowego, bardzo lubie zapachy cytrusowe, swieze, ale i konwalie....

psi fryzjer - moze macie kogos sprawdzonego? (12 odpowiedzi)

j/w najchetniej w okolicach Żabianka, Zaspa, Przymorze, Brzeźno

do góry