Widok

sala pod łabędziem

Wesele bez ogłoszeń Kiełpino Górne Temat dostępny też na forum:
Witam, czy ktoś w ostatnim czasie miał wesele w kiełpinie górnym w sali pod łabędziem? Jak wasze wrażenia odnośnie obsługi i jedzenia? Mam tam wesele za miesiąć i trochę się stresuje:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a widziałaś ten wątek?
http://forum.trojmiasto.pl/Sala-Bankietowa-Pod-Labedziem-Kielpino-opinie-t191931,1,11.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak to widziałam, ale chodzi mi o jakieś świeże opinie bo podobno obsługa od tamtego czasa się zmieniła..
ja miałam tam wesele w czerwcu tego roku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
To może podziel się opiniami na temat tej sali, obsługi itp.:-)
mojej siostry znajomi mieli tam wesele i bardzo sobie chwalili, kucharka polecana przez właścicieli wszystko zrobiła bardzo smacznie i dużo.
W minioną sobotę byłam gościem na weselu "Pod Łabędziem "w Kiełpinie. Jedzenie bardzo smaczne, obsługa miła i kompetentna. Sala piękna i przestronna. Zdecydowania polecam.
Witajcie!! jestem już po weselu w sali pod Łabędziem i jestem baaaardzo zadowolona! Polecam wszystkim i jak coś pytajcie:) magda_npa@o2.pl

Pozdrawiam!
A czy mogłabyś napisać coś więcej, jak sala, obsługa, jedzienie? Czy kucharka była polecona przez właścicieli sali?
Sala przepiękna, bardzo dobrze wszytsko zorganizowane. Obsługa robi swoje nie rzuca się w oczy- wszystko szybko i na czas. Jedzenie- ja nie jadlłam za wiele ale wszyscy mówią że dawno tak dobrego nie jedli:)) U mnie była Pani Renia polecona przez właścicieli- super profesjonalizm.

Pozdrawiam
a mogę zapytać jaka cena za osobę?
Nie ma ceny za osobe: osobno koszt sali, osobno dla kucharki i dowozenei towaruna wlasna reke ale powyzej stu osob na prawde sie opłaca
Można się też tak zorganizować by jakiś sklep mięsny czy warzywny sam dowiózl towar na określony czas. Nie jest to takie trudne w organizacji, szczególnie, że kucharka pisze ile czego kupić. Taka sala wychodzi taniej, w mniejszych miejscowościach czy na wsiach często są tak organizowane wesela.
a no i 02.06.2012 to fajna data na zorganizowanie tam wesela bo wolna.
Ja robię w tym roku wesele tam, cena za osobę wynosi 250 zł, ale właściciele powiedzieli,że bardziej opłaca się wynajęcie sali koszt 5000 zł (już z poprawinami), i osobno wynajęcie kucharki (cena to tylko kwestia dogadania bo ma różny cennik zależy od ilości zaproszonych gości) ja akurat płacę 1500 zł ( w cenę wchodzi już skład 8 kelnerów,przygotowanie dań przez kucharkę). Salę się sprząta samemu albo jest druga opcja można dopłacić 150 zł i oni już to sami zrobią.
ja maiłem w ubiegłym roku też tam wesele i na pewno nie jest 250zł od osoby ,tylko za sprzątanie 250zł ewentualnie jeśli ktoś chce nie sprzątać samemu , i na pewno niema ośmiu kelnerów w cenie z kucharką za 1500zł , jedynie co się zgadza to 5000zł za wynajem sali z poprawinami i mediami ,a kucharka bierze w zależności od ilości osób .
Ja również śmiało mogę polecić salę.Bawiłam się tam rok temu na weselu kolegi.Dużo miejsca do zabawy a przy tym ważne jest klimatyzacja.Jedzenie bardzo dobre obsługa też.
A tuż za salą jest super salon fryzjerski w którym się uczesałam :) i dowiedziałam się jeszcze że jest nad salonem duże studio fotograficzne.
Więc można zamówić sobie Pana fotografa na ślub i od razu się uczesać :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czesć,

jestem zainteresowana tą salą ale nie wiem jak z kucharką miałes może kucharkę polecona przez właścicielka czy sam załatwiałeś całą obsługę?
jakby co wiem że 02.06.2012 jest u nich wolny
ja chcę dopiero w przyszłym roku, sala mi się podoba, chciałabym tylko poznać jakies opinie o kucharkach, a ma ktos moze jakieś zdjęcia z dekoracji sali i podanych potraw? Z góry dziekuję
do góry