Widok
Ewulka, no właśnie miałem wystosować odpowiednie pismo z prośbą o wykonanie "łan łej cziken", chciałbym również żebyś była w chórkach, oczywiście nie całe wesele, bo nie chciałbym cobyś straciła zabawe, ale w krótkich setach między jednym kieliszkiem okowity a drugim. no chyba że bardzo, ale naprawde bardzo, chcesz swoją osobą zaszczycić występ naszego zespołu , no to również nie widze przeszkód.Cały nasz zespół będzie rad.
Dobra, dobra , nie ma co dziękować, sugerwałbym może: bez zbędnych emocji. Na pierwszy ogień idzie to wesele, ale może się zdażyć,że zaraz po weselu bedzie trzeba jechać do Londynu czy Nowegu Yorku zagrać charytatatywnie dla zbombardowanych w Iraku i co wtedy. A tam 150 tys ludzi głodnych 'łan łej cziken' - wtedy bedziemy się emocjonować. oczywiście nie ja , gdyż jestem profesjonalistą/mam 3 gitary/.
Madziula , debata na temat zespołu na Twoim weselu trwa od wczoraj, skoro nie zabierałaś głosu w tej kwestii przekonani bylismy i jesteśmy , ze to milczenie oznacza , ni mnie ,ni wiecej bezwględne TAK dla naszej propozycji, bo jak zauwazyłaś i doczytałaś napierw była sugestia, że możemy... Więcej nie miej tutaj jakiś pretensji. My wychodzimy frontem do klienta, odpowiadamy jego oczekiwaniom, zaspakajamy jego najbardziej wyszukane potrzeby, a nawet, nie boje się użyć sformuowania, spełniamy marzenia.
"Ty zaśpiewasz" - przecież nie jestem Jose Carrerass, jak zauważyłaś od wczoraj duet rozrósł się do pokaźnego zespołu, będziemy musieli w naszym kolektywie zwołać zebranie i przedyskutować sprawe. Jak Gregory wypadnie ze składu to troche komplikuje się sprawa - zdjęcia widziałeś jak śpiewa, tak więc sama rozumiesz, ze będzie to dla naszego zespołu niepowetowana strata.
no trudno, jak bez niego nie dacie rady to co to za zespół?? ;) A jeden członek zespołu to i dekoruje sale, śpiewa, tańczy czy to nie za dużo? Znajdziecie sobie jakiegoś innego jeszcze, z tego co wiem to Mirosława Potrzeba też dobrze śpiewa... pomyslcie, bo mego przyszłego męża nie oddam tej nocy!!!
Myślę, że była by taka możliwość, choć moja wizja jest taka aby pozostawić w nich nasienie aby efekt był ciekawszy i dodałbym ultra fiolet, ale jeżeli chodzi o kompletną dekorację to proszę o kontakty i umówimy się na odpłatne oczywiście spotkanie.
P.S.
proponuję zastosowanie prezerwatyw owocowych wielobarwnych prożkowanych , z wypustkami itp.
P.S.
proponuję zastosowanie prezerwatyw owocowych wielobarwnych prożkowanych , z wypustkami itp.
moim zdaniem (jako dekoratorki), te baloniki świetnie nadają się na salę weselną, może jak troche nazbieracie więcej to nam odstąpicie, bo my niestety nie uzywamy ;( no i nasz ślub jest w sierpniu a wasz troszke później to sobie dozbieracie ale cóż to moje skromne zdanie nie wiem co na to główny dekorator